Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doorvoer voor de afzuigkap boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doorvoer voor de afzuigkap boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doorvoer voor de afzuigkap boren

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken door een polycarbonaat plaat van de serre ten behoeve van de afzuigkap. Deze komt nu in de serre uit wat niet echt fijn is en zou deze daarom graag door het dak naar buiten willen laten blazen. Hier voor is dus alleen een gat en een waterdichte doorvoer of mof benodigd. Kunt u mij daaraan helpen? De buis heeft een normale diameter.

Doorvoer voor de afzuigkap boren

Diameter 150 mm/ Dikte muur 405 mm waarvan 240 mm beton, rest spouw en baksteen.

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.

Afzuigkap monteren

Ik wil graag een afzuigkap laten monteren. Betreft alleen het ophangen. Er hoeft geen nieuwe doorvoer gemaakt te worden en ik koop het materiaal zelf.

Doorvoer voor de afzuigkap maken

Onze afzuigkap willen we doorvoeren naar buiten. Er moeten buizen naar buiten worden aangelegd.

Complete horeca-afzuigkap installeren

Wij willen in ons pand graag een doorvoer door het dak laten maken voor de afvoer van een horeca-afzuigkap. Ook moet de motor van de afzuigkap op het dak worden geplaatst. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Afzuigkap installeren

Er moet een afzuigkap (die al hangt) worden aangesloten en er moet een doorvoer door het dak worden gemaakt (inclusief een afwerking met dakpan en schoorsteenpijpje). Ik heb een foto toegevoegd waarop de 'bovenkant' van de afzuigkap te zien is. Het groene op de achtergrond is het schuine dak waar het doorheen moet.

Installatiewerkzaamheden voor een nieuw te plaatsen keuken

Op 6 juli wordt mijn huidige keuken verwijderd en op 11 en 12 juli wordt de nieuwe keuken gemonteerd. In de tussenliggende tijd wil ik graag enkele installatiewerkzaamheden laten verzorgen. We hebben nu een rechte opstelling en krijgen een L-vormige keuken. De meterkast moet met 1 groep worden uitgebreid ten behoeve van de keukenapparatuur. Er moet een doorvoer door de buitenmuur worden gemaakt van 130 mm ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap. Op die plek is er nog geen doorvoer aanwezig. Er komt een koof in de nieuwe keuken waar verlichting met 2 LED spots in moet komen. Er moeten 2 werkstopcontacten boven het nieuwe aanrecht worden gemaakt. Verder moeten de leidingen van water, gas en de riolering worden verlegd. Momenteel zit er een radiator voor de ramen. Omdat daar een deel van de nieuwe keuken komt te staan, moet de leiding worden gewijzigd. Ik heb zelf al een nieuwe radiator aangeschaft en die moet worden aangesloten.

Afvoer aanleggen voor de afzuigkap

Ik ben op zoek naar een offerte voor het plaatsen van een afzuigkap in een bestaande keuken. Situatie: - Keuken is in 2015 geplaatst zonder afzuigkap en betreft een eiland -Het plafond is een reeds verlaagd plafond zonder koof -Er is een doorvoer naar buiten aanwezig, maar deze zit bevindt zich niet boven het aanrecht (het gebruik van de bestaande afvoer zou dus meer sloopwerk betekenen. - Elektriciteit is reeds aanwezig en hoeft geen onderdeel uit te maken van de offerte Ik ben op zoek naar een aparte offerte die de volgende activiteiten in zich heeft (om zo te kunnen kiezen tussen een afzuigkap met re-circulatie versus een eiland met afvoer naar buiten): - Aanleg en afwerking van een koof + (recirculatie)afzuigkap in een reeds gestuct verlaagd platform - Aanleg en afwerking van een doorvoer naar buiten tbv afzuigkap al dan niet gebruik makend van de bestaande afvoer in het dak. Afzuigkap is nog niet gekozen, maar de koof moet een gewicht van ongeveer 30-40 kg kunnen dragen. Verder betreft het een klus in een keuken die verder al is aangelegd.

Afzuigkap met doorvoer plaatsen

Ik wil een complete afzuigkap laten plaatsen in de keuken met een doorvoer naar buiten en een aansluiting op het elektra. De buitenmuur is een spouwmuur. Het huis is van 1890. Er is nog niets gekocht, dus alles kan nog geregeld worden in afspraak. Er hangt nu nog geen afzuigkap of iets dergelijks.