Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuren en laden Eggersman keuken afstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuren en laden Eggersman keuken afstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuren en laden Eggersman keuken afstellen

Onderhoudswerkzaamheden aan keuken

Mijn keuken (keukenfactory Zaandam) is in 2005 geplaatst. De laden lijken wat te 'zakken', deuren sluiten niet goed meer en afstellen lijkt noodzakelijk. De 'plint' is er voor installatie kookplaat uit geweest en valt er telkens onderuit. Deurtjes zijn afgewerkt met eiken-fineer. Laat hier en daar op de kopse kanten los. Kortom; ik vraag algeheel onderhoud/reparatie van de keuken.

Deuren en laden Eggersman keuken afstellen

De keuken heeft 8 kastdeuren en 10 lades van verschillende omvang. Het is een Eggersman-keuken en 14 jaar oud. Graag wil ik de deuren en laden opnieuw laten afstellen.

Badmeubel en aanrechtblad opnieuw lamineren

De laminering op de deuren en laden van ons badkamermeubel laat op verschillende plaatsen los. We willen dat het oude laminaat van alle panelen wordt verwijderd en nieuw laminaat in de kleur wit/hoogglans naadloos wordt aangebracht op front en randen. Het betreft in totaal vijf panelen, dikte 1,8 cm, maten naar boven afgerond: fronten van de twee laden zijn 80 cm bij 24 cm, en van de drie kastdeuren zijn de maten respectievelijk 84 cm bij 30 cm, 48 cm bij 30 cm en 24 cm bij 30 cm. Zo nodig kan ik de panelen zelf demonteren en terugplaatsen. Kunnen de scharnieren blijven zitten of moeten die ook verwijderd? Moet ik de zaken zelf brengen of worden ze gehaald en gebracht? De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant door de vakman gedaan.

Keukenkasten laten wrappen

Van een aantal keukendeurtjes laat de folielaag los. We willen eventueel alle deuren en laden opnieuw laten bekleden met folie. Het gaat om 16 kastdeuren en 7 ladefronten.

Keukendeurtjes spuiten

Wij willen de deuren en lades van onze keuken over laten spuiten. Er zijn 18 laden en deurtjes met verschillende afmetingen. De binnenkant hoeft niet, wel de buitenkant, met onderplint, en alles wat zichtbaar is. De kastjes zijn in goede staat.

Keukenfronten met folie bekleden

Keukendeurtjes opnieuw bekleden met folie. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van de folie op onze keukenfronten. Het gaat om 9 deuren en 10 laden, het fronten met profilering.

Bulthaup keuken afstellen

De Bulthaup keuken is 12 jaar oud. Ik wil graag eenvoudig onderhoud laten doen. Het gaat met name om wat afstellen van laden en deuren en het ophangen van 1 kastdeur.

Greeploze hoogglans witte keuken leveren en plaatsen

Aan een wand: Greeploze hoogglans witte keuken met dekton aanrechtblad wit 12 mm , 62 cm diep, uitsparing voor gaskookplaat 90 cm, kraan, vierkante grote spoelbak. Inbouw vaatwasser. Boven gehele aanrechtblad doorlopende hoge bovenkasten met planken voor glaswerk en kopjes en kommen. Net zo diep als onderkasten en tot aan plafond. Inbouw afzuiger 90 cm. Aanrechtblad hoogte 95 cm. Bovenkasten moeten lijnen met onderkasten. Inbouwverlichting onder onderkasten. Allemaal dezelfde deurtjes. In onderkasten achter de deuren 3 uitschuifbare laden voor pannen en borden, en 2 bestekladen Aan andere wand 2 hoge kasten en apothekerskast, met inbouw koel-vrieskast, eenvoudige magnetron en pyrelise oven met draaideur. Dit is puur informaties, omdat nog niet zeker is of koop van huis doorgaat. Ook plafondhoogte is nog niet bekend. Zal ca 240 cm zijn.

Keuken wit spuiten/rollen en handgrepen vervangen

We willen ons huis zo spoedig als mogelijk te koop gaan zetten en daarom hebben we het afgelopen jaar ons huis van binnen helemaal gerenoveerd en een nieuwe tuin laten aanleggen. We hebben echter besloten niet de keuken te vervangen door een nieuwe, maar in plaats daarvan hebben we intussen het werkblad vervangen door een mooi strak zwart blad. Ook zijn alle tegeltjes verwijderd en is de wand gestuukt echter dat is niet zo mooi gedaan vinden wij. We willen onze gehele keuken aan de buitenzijde + kopse kanten (dus dat wat je direct ziet als je de lades / deurtjes verwijderd) spuiten c.q. rollen in RAL 9010 (zuiver wit), omdat deze kleur past bij de rest van de muren en kozijnen die recent zijn geschilderd c.q. gesausd. De werkzaamheden bestaan uit het volgende: De gehele achterwand van de keuken (dus ook achter de kookplaat) moet netjes strak worden gemaakt (is onlangs wel gestuukt, maar wij vinden het nog niet strak genoeg met name ’s-avonds met kunstlicht van boven vallen de oneffenheden erg op) en daarna willen we de wand laten voorzien van afwasbare latex zoals bijvoorbeeld ‘Sigmapearl Clean Matt’ (WIT) van Sigma of ‘Alphatex IQ’ van Sikkens. Alle deuren, deurtjes en lades moeten in wit (9010) 'zijde glans' worden gespoten en een aantal wanden zullen moeten worden gerold schat ik zo in, omdat deze niet demonteerbaar zijn tenzij de hele keuken wordt gedemonteerd en dat willen we dus niet. Het gaat hierbij om in totaal: - 16 deuren/deurtjes - 16 laden/laatjes - 4 vaste zijwanden - De kopse kanten van de keukenelementen (zie foto met pijlen als voorbeeld) en de plint (bestaat uit 2 delen) moeten ook in 9010 worden gespoten c.q. geschilderd. - Verven koof boven de kookplaat in 9010 zijdeglans; - Lade-front van meest linke laatje bijwerken zodat deze ongehinderd kan worden geopend en gesloten; - In totaal moeten er 31 handgreepjes met 1 moer worden vervangen door 31 handgrepen met 2 moeren. Er moet dus steeds 1 gaatje worden bij geboord.

Keukendeurtjes stellen

In mijn keuken moeten de 2 carrousel deuren hersteld worden (deurtjes blijven openhangen, waarschijnlijk mechaniek vervangen) en de overige deurtjes en laden weer worden recht gehangen.

Partners

Partners van Casius