Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Demontage en montage werkblad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: demontage en montage werkblad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: demontage en montage werkblad

Demontage en montage werkblad

Werkblad van composiet moet gedemonteerd worden en een nieuwe werkblad moet gemonteerd worden incl kitwerk. Blad is 142 cm bij 63cm.

Aluminium keukenblad vervangen

Ik wil het aluminium werkblad van mijn keuken laten vervangen. Demontage van het oude werkblad. Inmeten van het nieuw werkblad en montage werkblad. Afmeting van het werkblad is 250 x 60 cm, voorzijde en rechterzijde afwerken. Geen maatwerkblad; standaard werkblad van spaanplaat (beton/steeneffect) met opbouw spoelbak van RVS met kortplug. Kraan wordt niet vervangen, wel moet er een uitsparing worden gemaakt in het werkblad.

Aanrechtblad vervangen in een bestaande keuken

Werkzaamheden: 1) Demontage oud aanrechtblad, spaanplaat met HPL toplaag; 1a) Optioneel: afvoeren oud aanrechtblad, graag als aparte post in offerte opnemen; 2) Montage nieuw aanrechtblad: 2 delen, 3 meter en 1.65 meter, eveneens spaanplaat met HPL toplaag; hoekverbinding reeds in fabriek voorbereid; uitsparingen voor spoelbak, opbouw, gasfornuis, opbouw, en kraan dienen nog gezaagd/geboord te worden; spoelbak, kraan en gasfornuis zijn na montage weer aan te sluiten; de muren staan niet 100% haaks op elkaar, een van de twee werkblad delen moet derhalve aan de achterzijde over de lengte van het blad nog op maat gezaagd worden. Tijdsplanning: Het nieuwe aanrechtblad wordt op 8 november geleverd. Uitvoering van de werkzaamheden zo snel mogelijk na 8 november. Graag voorstel voor datum van uitvoering in offerte opnemen.

Bestaande Siematic keuken repareren

Door een kapotte waterleiding hebben wij waterschade gekregen aan een gedeelte van onze Siematic keuken uit 2007. De extra pech is dat de keuken vorig jaar november helemaal opnieuw is gespoten in wit hoogglans, keuken was bruin, en dus dient de keuken ook weer in deze kleur hoogglans te worden hersteld. Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen voor het herstellen van mijn Siematic keuken obv de volgende gegevens. Demontage: Demontage werkblad, graniet, inclusief demontage afvoer en kraanaansluiting Demontage 3 kasten inclusief het afvoeren hiervan Demontage dubbelstopcontact ivm brandschade door sluiting Demontage handgrepen deurpaneeltjes De volgende kasten dienen te worden vervangen Kasten 1x gootsteenkast inclusief deurpanelen afmeting Bxhxd 90 cm x 68 cm x 58 cm 1x onderkast incl. Deurtpaneel 60 cm x 68 cm x 58 cm Dit kastje dient te worden aangepast met een afschuining om zo te passen in de erker. 1x ladekast inclusief laden en ladenpanelen 80 cm x 68 cm x 58 cm Belangrijk! Het is een Siematic keuken en wil dan ook graag Siematic kasten en panelen aangeboden krijgen. Dus met het Siematic plankensysteem en de rubber dempingsstrippen aan de voorkant van de kasten. De deurpanelen dienen te worden gespoten in dezelfde kleurstelling en kwaliteit als de rest van de keuken. Dit kan evt. in overleg met de spuiter die het eerder heeft gedaan en anders een aanbieding via jullie verfspecialist? - Plaatsen en stellen van de gevraagde kasten waarbij de 60 cm kast dient te worden pas gemaakt in de beschikbare ruimte. - Montage van de liggers en lades - Monteren en afstellen van de deurpanelen - Montage van de handgrepen - Terugplaatsen van het aanrechtblad - Opnieuw kitten van het aanrechtblad - Aansluiten van keukenkraan en gootsteenafvoer - Vervangen dubbelstopkontakt De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. Er zijn foto's beschikbaar.

Keukenrenovatie: keuken opknappen

In week 7 worden er nieuwe keukenkastjes geplaatst. In week 6 zoek ik iemand die de demontage van de bestaande keuken en montage van een gedeelte kan uitvoeren. Het betreft het demonteren en later monteren van het granito werkblad. Na montage van de kastjes door derden moet het blad inclusief spoelbak terug geplaatst worden en de schouw afgewerkt worden en de muren eventueel bijgewerkt worden.

Keuken demonteren en klaar maken voor keukenmontage

Ik wil mijn oude keuken demonteren en gereed maken voor de plaatsing van een nieuwe. Dus demonteren van kastjes, werkblad, apparatuur (koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en magnetron). De tegels moeten eraf. Verder zullen er een paar stopcontacten aangebracht / verplaatst moeten worden. Tot slot dient de keuken geheel geschilderd en waar nodig gestuukt te worden. Er zijn eventueel foto's beschikbaar. Zo mogelijk de offerte splitsen in demontage, verwijderen tegels, elektriciteit en schilderwerk.

Demontage en montage werkblad

De opdracht bestaat uit twee delen. Graag voor elk deel een aparte + gecombineerde offerte. 1. Verwijderen en afvoeren van een betonnen aanrechtblad van 220 x 180 x 6 cm. Deze is verlijmd op de kastjes van een kookeiland waarin ook een vaatwasser is opgenomen. Daarbij dus afkoppeling kraan, quooker, spoelbak, WCD en kookplaat. 2. Plaatsing nieuw composiet aanrechtblad, in 2 gedeeltes van in totaal 220 x 180 x 3 cm op het kookeiland. Daarna aankoppeling kraan, quooker, montage nieuwe spoelbak, WCD en kookplaat. Het nieuwe blad is besteld.

demonteren en plaatsen nieuwe keuken

Demontage oude keuken. Gasleiding verleggen, gaskomfoorkraan, pershuls 1½ mm binnen, pershuls inhakken. Koud en warmwater verleggen + afvoer. 1x vaatwasserkraan + muurplaat. Elektra verleggen het inhakken en vrezen VD draad,elektrabuis, clips + opbouw WCD. Inbouwen nieuwe Ikea keuken, met 4 onderkasten, 2 bovenkasten, werkblad, gasfornuis, vaatwasser en schouwkapafzuiger. Breedte van de keuken is 2.37 cm. Plaatsen van vensterbank van ongeveer 170 cm. Tegelen van de achterwand keuken en zijwand van 45 cm breed en 147 cm hoog.