Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Demontage keuken verwijderen wandtegels en sausklaar stuccen muren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: demontage keuken verwijderen wandtegels en sausklaar stuccen muren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: demontage keuken verwijderen wandtegels en sausklaar stuccen muren

Demontage keuken, verwijderen wandtegels en sausklaar stuccen muren

Ik zoek een keukenspecialist die mij kan helpen met een aantal klussen. De huidige keuken moet gedemonteerd en afgevoerd worden (met uitzondering van het fornuis), de keuken is 240 bij 280 cm in een hoekopstelling. Rijen wandtegels boven aanrecht moeten verwijderd worden. Daarna sausklaar stucen van de wanden, zodat nieuwe keuken geplaatst kan worden (laatste is al geregeld).

Keuken laten spuiten

De folie van de keukenkastjes lades laten los. Ik wil deze laten spuiten in mat ral 9016. In de bijlage is de maatvoering. Demontage en montage de ik zelf, behalve de vaatwasser front, die wil ik laten doen. Het betreft alleen de voorzijde en zijkantjes.

Aluminium keukenblad vervangen

Ik wil het aluminium werkblad van mijn keuken laten vervangen. Demontage van het oude werkblad. Inmeten van het nieuw werkblad en montage werkblad. Afmeting van het werkblad is 250 x 60 cm, voorzijde en rechterzijde afwerken. Geen maatwerkblad; standaard werkblad van spaanplaat (beton/steeneffect) met opbouw spoelbak van RVS met kortplug. Kraan wordt niet vervangen, wel moet er een uitsparing worden gemaakt in het werkblad.

Keuken demonteren en herplaatsen

Ik wil een bestaande L-vormige keuken met granieten blad en enige apparaten laten demonteren in Heiloo en laten monteren in Zwolle. De demontage dient op 1 december te gebeuren na 16.15 uur, de montage moet in overleg worden ingepland. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Keuken demonteren

Demontage en afvoeren oude keuken. Keukenblok is een L-vorm en ongeveer 1,80 bij 1,80 meter en 60 cm diep met daarin ook een ingebouwde vaatwasser en combi magnetron. Er hangen twee kastjes van 60 x 70 x 32 cm aan de muur. Daarnaast moeten de keuken wandtegeltjes (ongeveer 65 stuks van maximaal 15 x 15 cm) verwijdert worden en daarna moet de muur verfklaar gemaakt worden.

Herstel keuken na brandschade

Vervangen van massief kersenhouten achterwand (1200 x 1510 x 11 mm) en het plaatsen van glazen spatplaat (1200 x 200 mm). Het gaat om de volgende werkzaamheden; - demontage afzuigkap - verwijderen achterwand (is geplakt en gekit) - levering en montage van kersenhouten achterwand in dezelfde kleurstelling - levering en montage van glazen spatwand - montage afzuigkap

Demonteren en monteren keukenblok

Graag wil ik een huidig keukenblok (3 kastjes plus inbouwoven) laten demonteren en later opnieuw monteren (inclusief oven/gas/elektriciteit en kraan met afvoer). Er komt een nieuwe vloer in daarom moet de keuken er tijdelijk uit. Er zit ongeveer 2 weken tussen demontage en montage.

Keukenmontage

Demontage van de keuken bij de leverancier (dus geen ontkoppeling gas en water et cetera). Vervoer van de keuken. Montage van de keuken op locatie. Dit alles is in een straal van 25 km rondom Den Haag. Het betreft een rechte keuken met totale lengte van ca 3 m met inbouw apparatuur. Bouwtekening van de keuken is beschikbaar. Gas, water en elektro moeten (deels) worden aangepast. Het zou fijn zijn om een aparte offerte te krijgen voor demontage/vervoer en een aparte offerte voor de montage.

Keuken demonteren en leidingwerk afsluiten

Wij krijgen in week 9 of 9 een nieuwe keuken geleverd en willen voor die tijd onze huidige keuken laten demonteren en het leidingwerk laten afsluiten. Omdat we de keuken nog ter overname willen aanbieden, willen we de demontage zorgvuldig laten verzorgen, bij voorkeur op 8, 10, 11 of 15 februari. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Aanrechtblad vervangen in een bestaande keuken

Werkzaamheden: 1) Demontage oud aanrechtblad, spaanplaat met HPL toplaag; 1a) Optioneel: afvoeren oud aanrechtblad, graag als aparte post in offerte opnemen; 2) Montage nieuw aanrechtblad: 2 delen, 3 meter en 1.65 meter, eveneens spaanplaat met HPL toplaag; hoekverbinding reeds in fabriek voorbereid; uitsparingen voor spoelbak, opbouw, gasfornuis, opbouw, en kraan dienen nog gezaagd/geboord te worden; spoelbak, kraan en gasfornuis zijn na montage weer aan te sluiten; de muren staan niet 100% haaks op elkaar, een van de twee werkblad delen moet derhalve aan de achterzijde over de lengte van het blad nog op maat gezaagd worden. Tijdsplanning: Het nieuwe aanrechtblad wordt op 8 november geleverd. Uitvoering van de werkzaamheden zo snel mogelijk na 8 november. Graag voorstel voor datum van uitvoering in offerte opnemen.