Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda

Ik heb een overkapping achter het huis welke dicht gemaakt is met schuifdeuren. Onder deze overkapping zit echter de uitvoer van de afzuigkap. Nu wil ik graag door het dak van mijn overkapping (polycarbonaat, kanaalplaten) een afvoer hebben. Dus een chromen buis vanuit de uitvoer afzuigkap door dak naar boven zodat de etenslucht naar boven gaat en niet onder overkapping blijft hangen. De dakdoorvoer is ongeveer 10 cm. Het gaat om het gat in het dak maken.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre/veranda

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken door een polycarbonaat plaat van de serre ten behoeve van de afzuigkap. Deze komt nu in de serre uit wat niet echt fijn is en zou deze daarom graag door het dak naar buiten willen laten blazen. Hier voor is dus alleen een gat en een waterdichte doorvoer of mof benodigd. Kunt u mij daaraan helpen? De buis heeft een normale diameter.

Dakdoorvoer voor de afzuigkap maken

Ik heb mijn keuken naar de woonkamer verplaatst en wil graag een dakdoorvoer (standaard maat) voor de afzuigkap laten maken. Het betreft een woning recht onder een plat dak.

Afvoer voor afzuigkap aanleggen

Voor in een bestaande keuken met bestaande schouw dient een gat te komen in de bestaande voorzetwand, deze is van gipsplaten, dan dient er een gat te komen in een betonnen geïsoleerde muur naar de bijkeuken en vanaf hier dient er een gat te komen via het platte dak naar buiten. De afwerking in de bijkeuken moet middels een koof en ook de afvoer op het dak van de bijkeuken dient afgewerkt en waterdicht gemaakt te worden. De schouw zit momenteel al op de gipswand, er moeten dus twee bochten komen, een gat in de betonnen muur en een dakdoorvoer. Tekeningen zijn beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal, werkzaamheden en afwerking.

Afvoer afzuigkap naar buiten aanleggen

Het betreft het aanleggen van de luchtafvoer van de afzuigkap naar buiten in een vrijstaande woning uit 2002. Afvoer gaat via de keukenmuur naar de garage. Klus bestaat uit een gat boren van 150 mm door de draagmuur van de keuken naar de garage en een gat boren in het platte garage dak voor de dakdoorvoer. Bestaande recirculatie afzuigkap met motor vervolgens aansluiten met een flexibele slang (+/-1,70 meter) op de afvoer (+/- 1 meter) naar buiten.

Installatie werk t.b.v. nieuwe keuken

I.v.m. het plaatsen van een nieuwe keuken dienen er de volgende installatie werkzaamheden plaats te vinden. Deze moeten plaats kunnen vinden op 2 en/of 3 mei. Installatiewerk: 1 wcd met randaarde tbv afzuigkap 1 wcd met randaarde tbv fornuis (7,6 kw) 1 wcd dubbel met randaarde tbv koelkast 1 wcd dubbel met randaarde tbv koffiehoekje 1 dimmer tbv verlichting keuken 5 inbouwspots monteren en aansluiten (exclusief leveren) 1 dakdoorvoer tbv afzuigkap 1 koudwater en warmwater en rioolaansluiting worden de bestaande leidingen opgepakt en iets gewijzigd 1 vaatwasmachine wordt aangesloten op het riool en koudwater 1 gasleiding tbv fornuis wordt nieuw gelegd vanaf de meterkast Elektra buizen, draden en inbouwdozen aanbrengen, evt. freeswerk verrichten. Meterkast aanpassen.

Plaatsen dakdoorvoer t.b.v. afzuigkap

Goedendag, Onlangs heb ik een nieuwe afzuigkap gekocht voor de keuken. Boven de keuken is een bergzolder met schuin dak, gaag wil ik de afzuiging door het dak heen voeren, maar heb hier zelf geen ervaring mee. Gaag een vrijblijvende offerte voor het leveren en plaatsen van een dakdoorvoer.

- Slopen bestaande keuken, tegelwerk en ...

- Slopen bestaande keuken, tegelwerk en lambrisering - Rapen muren, daarna stuken alle muren - plaatsen nieuwe muur op plek lambrisering - Leidingwerk + stroom in orde maken voor nieuwe keuken + nieuwe dakdoorvoer voor afzuigkap. Wegwerken gat oude afzuigkap. - schilderen muren, plinten + houtwerk plafond - vervangen oude- en plaatsen nieuwe stopcontacten - zeil leggen op vloer (licht verlijmen)

De oude keuken moet gesloopt en ...

De oude keuken moet gesloopt en afgevoerd worden. De nieuwe keuken geplaatst,wand en vloertegelwerk (tegels worden door mij aangeleverd) onder en bovenkasten met verlichting en plaatsen inbouw app.Fornuis met afvoer,vaatwasmach.koel-vriescombi en magnetron Stucwerk hier en daar gerepareerd,water-gasleidingen en electra aangepast Nieuwe dakdoorvoer en aftimmeren van buis voor afzuigkap

- Gasleiding verleggen - geiser ...

- Gasleiding verleggen - geiser verplaatsen - electriciteit verplaatsen/aanleggen - afzuigkap aansluiten dmv dakdoorvoer