Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Composiet werkblad inkorten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: composiet werkblad inkorten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: composiet werkblad inkorten

Composiet werkblad inkorten

Van een composiet werkblad van 107,5 cm lang en 63,5 cm breed moet 20 cm van de lengte af. Graag, indien mogelijk, op locatie zagen.

Kookplaat infrezen in composiet aanrechtblad

We hebben een rechthoekige kookplaat van 90 x 35 cm. Deze ligt nu op het werkblad, maar zou graag de plaat flush willen verzinken in het werkblad. Daarvoor zal een strook circa 3 mm diep rondom gefreesd moeten worden. Het betreft een Siemens E-Nr: EH99s501E/08. Het gaat om de onbeschermde rand die veilig gesteld moet worden. De zijkanten zijn met RVS afgezet en de voorkant niet.

Werkblad en fronten in keuken laten vervangen

Graag nieuwe fronten in keuken op alle kasten (zie foto) hoogglans wit en greeploos nieuw werkblad -materiaal: composiet - afmeting (l-vorm) 2m50 op 1m90 met uitsparing wasbak en gasplaat

Composiet keukenwerkblad zagen

Hierbij wil ik u vragen naar de mogelijkheden om een composieten werkblad in de lengte 2 á 3 cm vanaf te zagen. Het werkblad is nog niet gemonteerd. Is dit mogelijk op locatie of moet het langs gebracht worden?

Uitsparing in composiet werkblad zagen

In een Ceaserstone keukenblad wil ik een grotere gaskookplaat monteren (90 cm breed). Hiervoor dient de bestaande gaskookplaat gat aan weerszijden te worden vergroot naar 850 mm bij 490-500 mm diep.

Composiet keukenblad laten zagen

In verband met een geplande verbouwing van onze keuken willen we ons werkblad laten verzagen. Het werkblad bestaat uit twee delen van respectievelijk 267 bij 63 en 260 bij 63 cm. Zie ook bijgevoegde tekening (keuken nu). We willen het werkblad aan de kookzijde inkorten tot 247 cm waarbij er in de hoek een uitsparing gemaakt moet worden van 23 bij 23 cm. Aan de kant waar nu de dubbele spoelbak zit, willen we het blad inkorten tot 60 cm. Zie tekening 'keuken straks'. Materiaal van het werkblad is kwarts (93 % steenmeel en 7 % polyester).

Gat in een composiet keukenblad maken

Gat tbv kabeldoorvoer koffiemachine in composiet werkblad maken. Keukenblad is gemonteerd en mag niet verwijderd worden

Uitsparing in composiet werkblad zagen

We hebben een stenen werkblad gevonden waar nog wat uitsparingen in gemaakt moeten worden. Er moet (linksachter) een hoek en een gat voor de gootsteen en een voor de (keramische) kookplaat uitgezaagd worden. Wij vragen ons af wat dat kost om dat aan huis te laten doen. Het is eventueel ook mogelijk om het blad ergens heen te brengen wanneer dat de kosten drukt.

Werkblad in de keuken plaatsen

Binnenkort wordt een composiet-keukenblad van IKEA bezorgd. Door een fout bij de levering is als compensatie een kleine vergoeding door IKEA aangeboden. Werkzaamheden zijn: •Blad (lengte 240cm) plaatsen en vastschroeven. Het oude rvs-blad is reeds van de muur losgemaakt en tegels zijn schoon en vrij van siliconenkit. Hulp bij het plaatsen/tillen is aanwezig •Afkitten •Opdekspoelbak monteren •Kraan monteren en aansluiten (ruimte voor spoelbak en kraan is reeds uitgespaard) Graag uw offerte inclusief BTW.

Bestaande keuken wijzigen en verfraaien

Wij hebben een appartement gekocht, waarvan de overdracht half januari zal plaatsvinden. Er is daar een keuken, die wij graag willen laten wijzigen en verfraaien. We willen alle fronten graag in hoogglans laten spuiten. We willen er ook een nieuw zwart composiet werkblad op en moderne zwarte handvaten. Verder moet er een inductie kookplaat van 60 cm worden geplaatst met daaronder 2 grote laden. We willen er ook een nieuwe stoomoven en magnetron in laten plaatsen, als het mogelijk is op ooghoogte. Op dit moment ontvangen we graag uw globale prijsindicatie. We maken pas na de sleuteloverdracht een afspraak voor een gedetailleerde bespreking.

Partners

Partners van Casius