Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete keuken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete keuken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete keuken plaatsen

Complete keuken plaatsen

Ik wil een complete keuken laten plaatsen met een rechte wand van 250 cm. Dit moet ook inclusief een koelkast, kookplaat, kraan, spoelbak en oven. Ik weet niet zeker of het een inductiekookplaat moet worden maar als het wel een inductiekookplaat wordt zou ik eventueel ook een prijs willen voor het plaatsen van een perilex.

Wrappen van de keuken

We zouden graag onze complete keuken (exclusief keukenblad) willen laten bekleden. Het betreft 9 laatjes, 9 kastjes inclusief zijpanelen + 8 hoekig tafel en een luifel die erboven hangt.

Plaatsen complete keuken

Plaatsen van een nog aan te schaffen keuken en eventueel een rvs achterwand. Graag een offerte voor de montage, montage materialen en aanschaf van de rvs plaat.

Complete horeca-afzuigkap installeren

In het pand van onze studentenvereniging hebben wij een keuken van 4 x 3 meter waar nu een oude afzuiginstallatie hangt. Wij gebruiken de keuken vaak, er staat een 6-pits gasfornuis/oven van 1,5 meter breed. De huidige afzuiginstallatie werkt slecht en we willen die graag laten vervangen door een RVS-afzuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er is een aansluiting naar boven door een schacht. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave. Daarover moeten we met het bestuur en de leden even overleggen. U kunt mij via het mobiele nummer bellen voor een afspraak.

Keukenvoorbereiding

Ik wil graag een complete nieuwe keuken. Ik heb een nieuwe keuken besteld, er zal leidingwerk verlegd moeten worden. Ook zou ik graag een deur dicht willen laten maken.

Complete keuken installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een keuken te plaatsen.

Oude keuken weghalen en nieuwe keuken plaatsen

Ik zoek iemand die mijn oude keuken kan weghalen en nieuwe complete keuken van Praxis kan plaatsen. Keuken is 2.44 breed.

Complete keuken monteren

Ik zoek iemand die mijn oude keuken eruit haalt en een nieuwe complete keuken van Praxis kan plaatsen. Keuken is 2.44 meter breed.

Keuken uitbreiden

Wij hebben een complete, strakke witte keuken. Echter er is nu door het verplaatsen van de (vrijstaande koelkast) een recht stuk vrijgekomen. Daar willen wij heel graag het aanrecht uitbreiden, met bergruimte voor pannen/vazen. Het betreft een stuk van 97,5 cm breed bij 60 cm. Ik weet niet of het mooi is om er een ander stuk werkblad naast te plaatsen. Wellicht door ander materiaal te gebruiken wat contrast geeft. Ben benieuwd wat dit ongeveer zal gaan kosten. Of eventueel een compleet nieuw werkblad. Dan zijn de afmetingen 2,80m + 0,97 m= 3,77 m x 60 (met ronde spoelbak en 5 pits gasfornuis).

Keuken van Praxis monteren

Ik wil een complete keuken bij Praxis bestellen maar ik wil dat iemand mij helpt met de montage. Het zijn 4 kasten onder en 4 bovenkasten. Met een M-systeem achterwand. De huidige keuken moet verwijderd worden maar wel bewaard worden omdat die van de woningbouw is. De keuken bestaat uit keukenkastjes in hoogglans wit, 260 cm, 8-delig: 8718475910121 van Praxis. Wat zou het kosten en wanneer kunt u de keuken plaatsen?