Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Close in boiler vervangen en kastje repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: close in boiler vervangen en kastje repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: close in boiler vervangen en kastje repareren

Keukenboiler vervangen

My current Kitchen boiler "Daalderop kitchen boiler Close in 15" is making short circuit and thus not working. I will buy a new "Daalderop kitchen boiler Close in 10L" kitchen boiler, you just have to make 2 connections from boiler to the tap, that's it.

Close in boiler vervangen en kastje repareren

Keuken onderkast heeft waterschade waardoor de close in boiler kortsluiting veroorzaakte

Voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken

Tussen 6 en 8 november. De nieuwe keuken wordt 9 november geplaatst. De oude keuken halen wij er op 6 november uit, zodat het leidingwerk (electra/ water) en afvoer op de plek van de werktekening kan worden aangebracht. Het gaat om: Volgens werktekening plaatsen van stopcontacten en waterpunten. Het afdoppen gasleiding en verwijderen van de geiser. Extra groep plaatsen in verband met keramisch koken en machines . De sansluiting afvoer op riool checken. Installeren Daalderop close-in boiler in de kelder onder keuken met leiding naar warmwaterkraan keuken. In kelder waterleiding aanpassen en klaar maken voor andere plek wasmachine. Werktekeningen zijn beschikbaar.

Tweedehands keuken plaatsen en aansluiten

Ik wil een 2e hands keuken laten plaatsen, inclusief apparatuur. De opstelling is anders dan op de foto's, hij moet enkelwandig worden geplaatst. De keuken heeft 8 stuks apparatuur (close-in boiler, vaatwasser, vriezer, koelkast, stoomoven, oven, gaskookplaat en afzuigkap). Graag een offerte voor het plaatsen van de nieuwe keuken. De oude keuken is reeds verwijderd en de 2e hands keuken is al aanwezig (de te plaatsen keuken is compleet gedemonteerd dus geen losse onderdelen maar de kastjes/kasten zijn per geheel eruit gehaald).

Keukenkastjes vervangen

Vanwege waterschade van een lekkende close-in boiler moeten twee keukenkasjes en onderlijst vervangen worden. De close-in boiler hoeft niet vervangen te worden. Dat doe ik zelf. Het fornuis en het bovenblad moeten waarschijnlijk er vanaf om de kasje te vervangen.

Schröder keukenkastjes vervangen of repareren

Wij hebben waterschade in onze keuken. Doordat er een koppeling is gescheurd van een close-in boiler van Daalderop, zijn twee onderkasten onder ons kookeiland behoorlijk uitgezet. Het is een kwaliteitskeuken van het merk Schröder. Ik wil de kastjes graag laten vervangen en ontvang daarvoor graag een offerte.

Nieuwe keukenboiler plaatsen

Mijn ithalo daalderop close in 15 boiler doet het niet meer. Deze is 16 jaar oud. Indien het nog wel gerepareerd kan worden dan graag, maar omdat de boiler zo oud is, denk ik dat het 't beste is gewoon een nieuwe plaatsen.

Keuken renoveren

Ik ga volgende week de koopakte van de door mij gekochte woning ondertekenen. Naar verwachting is de overdracht half april. De keuken in die woning zou ik eventueel op een aantal punten willen aanpakken. Ik wil de keramische kookplaat laten vervangen door een gaskookplaat. De keukenkraan moet vervangen worden. Er moet een close-in boiler of cooker worden geplaatst. Er moet nieuwe afzuiging worden geïnstalleerd. Er is nu een composiet aanrechtblad. Ik wil een prijsopgave ontvangen voor vervanging door natuursteen. De kastdeuren en lades moeten opnieuw worden afgesteld. We kunnen een afspraak maken voor inventarisatie van de klus op locatie.

Aansluitingen voor vaatwasser aanleggen en close-in boiler installeren

De klus bestaat uit het aansluiten van een kraan voor een vaatwasser op de bestaande waterleiding in de keuken. Er is al een aftakking (zie foto's) op deze waterleiding, ik weet niet zeker of deze gebruik kan worden. Verder moet er een afvoer voor de vaatwasser komen op de bestaande afvoer (Zie foto's). Voor deze werkzaamheden ontvang ik graag een aanbieding met totaalbedrag inclusief materiaal. Daarnaast graag in de aanbieding apart opnemen, wat het extra zou kosten om ook een kokend waterkraan (Grohe red combi) te installeren. Het gaat dan om installatie op de bestaande koud waterleiding en afdoppen van het warmwaterpunt op de boiler. (Voor warm water blijft de warmwaterleiding vanuit de CV in gebruik). Als datum voor het uitvoeren van deze klus heeft zaterdag 12 september veruit de voorkeur.

Nieuwe keuken laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur en achterwanden, De waterleiding, waterafvoer en afzuigkap afvoer moet enigszins verlegd worden. Er dienen enkele stopcontacten extra aangelegd te worden en het gas hoeft niet verlegd te worden. Er komen enkele ondiepe onderkasten die in een 7 cm gispwandje ingebouwd moeten worden en er moet ook een kickstart ingebouwd en aangesloten worden. De CV-leiding hiervoor moet via de kruipruimte verlegd worden. De keuken heeft een afmeting van 2.70 bij 1.90 meter en de oude keuken zullen wij zelf verwijderen. De indeling is als volgt: - Hoge bovenkast 60cm, met koelkast en inbouwoven - 90 cm ladenkast met inbouwkookplaat. Er boven een 90 afzuigkap - 30 cm kast + 90 cm hoekkast. Erboven 2x 60cm bovenkast - 45 cm vaatwasser(kast) - Hoekkast + bovenkast - Ondiepe onderkast in muurtje - Dun bovenblad en van hetzelfde materiaal achterwanden. - In de hoekkast bestaande close-in boiler omzetten.