Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carrousel in een keukenkast repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carrousel in een keukenkast repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carrousel in een keukenkast repareren

Carrousel in een keukenkast repareren

Wij hebben een carrousel kast in onze keuken welke niet goed meer werkt. Graag willen we deze laten repareren. Een onderdeel is stuk waardoor deze kast slecht sluit en ook moeizaam opengaat.

Caroussel kast laten maken

De keukenkast carrousel wil niet meer dicht/draaien. Het deurtje blijft dus open staan. Ik wil graag weten hoeveel het kost om dat te laten maken. Met vriendelijke groet,

Carrousel keukenkast repareren

Carrouselkast keuken sluit niet meer geheel.

Carrousel keukenkast vervangen

Onze huidige carouselkast in de keuken is kapot. Wij willen deze graag laten vervangen.

Scharnier van de carrousel keukenkast repareren

Het onderste scharnier van de kast is kapot. Iemand ervoor laten komen en die heeft de gehele kastdeur eraf getrokken en is daarna naar huis gegaan. Werkzaamheden zijn dus de gehele kastdeur + scharnier monteren.

Carrousel vervangen in een keukenkast

Carrousselkast draait niet meer. Deurtjes lopen vast. Herstel of vervanging gewenst.

Carrousel in een keukenkast repareren

Bij onze carrouselkast is het mechaniek losgeschoten, waardoor één van de twee kastdeuren los is gaan hangen en de kast slecht draait.

Reparatie van een carousselkast

Mijn keuken van 7 jaar oud heeft een carrousel mechanisme keukenkast. Deze is kapot en laat ik graag repareren door een vakman.

Onderdelen in een keuken herstellen

Ik wil graag enkele reparaties in mijn keuken laten uitvoeren: 1) Bevestiging van keukendeur die uit de zijwand is 'gesprongen' door tegen de openstaande kast te lopen. De zijwand is bij het bevestigingspunt beschadigd. De deur is nog intact maar moet opnieuw worden bevestigd. 2. Loopwerk afvalemmers onderspoelbak achter deur verbogen en moet mogelijk worden vervangen 3. Herstel van gebarsten plint op zichtpunt in keuken 4. Draaiwerk carrousel kast nazien. 5. Keukenkast deuren opnieuw afstellen.

Keukenkast met carrousel repareren

Reparatie carrousel kast met doorlopende deur. Deze sluit niet meer. Betreft een keukenkast van merk Tulp.