Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Carousselkast keuken repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: carousselkast keuken repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: carousselkast keuken repareren

Carousselkast keuken repareren

Onze carrouselkast werkt niet meer. De deurtjes lopen vast. Hij draait niet meer rond.

Hetal carousselkast in de keuken repareren

Ik heb een Hetal carrouselkast. Deze blokkeerde en ik heb hem gedemonteerd. Hij moet gerepareerd worden en herplaatst.

Mechanisme carousselkast in keuken herstellen of vervangen

Betreft Grando keuken uit 2008 ('VT-wonen keuken'). Het mechanisme werkt al langere tijd niet goed meer, de deurtjes hangen daardoor scheef. Grando kan niet meer repareren of onderdelen bestellen.

Carousselkast keuken vervangen

Mijn carrouselkast in de keuken draait niet goed meer en hangt scheef. Ik wil graag een hele nieuwe binnenkant en de buitenkastje laten maken. Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zijn.

Reparatie van een carousselkast

Mijn keuken van 7 jaar oud heeft een carrousel mechanisme keukenkast. Deze is kapot en laat ik graag repareren door een vakman.

Carousselkast herstellen

Onze carousselkast draait niet meer goed. We willen dat de kast weer wordt afgesteld. Wellicht nieuwe onderdelen: Nobilia keuken Castello Ooit gekocht bij Edmon keukens, maar die bestaat niet meer.

carousselkast inbouwen

Mijn carousselkast in de keuken is kapot gegaan en ik heb inmiddels een nieuwe geleverd gekregen. Ik wil deze graag laten inbouwen.

Carousselkast repareren

Wij hebben een keuken met in de hoek een draaicarrousel. De deurtjes van deze carrousel zitten los. Het systeem is los. Kan dit gerepareerd worden en wat zijn de kosten.

Carrouselkast in de keuken repareren

Carousselkast van de keuken draait niet goed meer en blijft vaak vast zitten. Dit willen wij graag laten repareren of vervangen.

Carrouselkast repareren in de keuken

Onze draai-carousselkast is kapot (een van de scharnieren is gebroken), waardoor het paneel niet goed indraait. Wie kan dit repareren?