Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bulthaup keuken aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bulthaup keuken aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bulthaup keuken aanpassen

Bulthaup keuken aanpassen

Ik heb een Bulthaup keuken b3. De pootjes van de keuken en de hoge kast zijn nog te hoog en zou ik zo laag mogelijk willen. De hoge kast met vaatwasser zou ik graag 25 cm meer naar links willen hebben en het zijpaneel moet dan worden omgezet. En er moet nog een bovenkast opgehangen worden en wellicht ook een afzuigkap. Alle aansluitingen zijn al gedaan, de keuken is in werking.

Keuken plaatsen en aansluiten

Ik wil een nieuwe Bulthaup B3 keuken laten plaatsen. De afmeting is ongeveer 3.90 meter, bij 1.65 meter, waarvan dubbeltelling hoek. Daarbij twee hoge kasten. Leidingwerk ligt er allemaal al.

Bulthaup keuken laten opknappen

Ivm verhuizing willen we de keuken wat opknappen: 1. De kraan (Bulthaup) lekt aan de voet; repareren of vervangen van de kraan, in dat geval GEEN Bulthaup kraan meer 2. Loslatende aluminium strips rondom fronten van lades en enkele deurtjes weer netjes vastlijmen

Bulthaup keuken repareren en opnieuw stellen

Wij hebben een Bulthaup B3 keuken in antraciet. Er is 1 aluminium strip van de zijwand is beschadigd, laat deels los en is vervormd, 1 aluminium strip van de vaatwasser is verwijderd en 1 aluminium strip van de koelkast zit los. Deze dienen gerepareerd cq vervangen te worden. Verder dient de plint en de lades en kasten opnieuw gesteld te worden. In totaal hebben wij 15 lades, 2 kasten, inclusief de Koelkast, en 1 vaatwasser. De afzuigkap dient voorzien te worden van een buitenaansluiting inclusief motor, direct achter de afzuigkap naar buiten, huidige afzuigkap is aangesloten op de centrale ventilatie.

Bulthaup keuken renoveren

Wij hebben een bulthaup keuken van circa 10 jaar oud. Ik zou graag de laden opnieuw willen laten stellen en bij onze bovenkastjes is de gasveer versleten, zodat deze niet goed meer open blijven staan. Daarnaast hebben wij een apart kastje van bulthaup aan de zijkant van de keuken staan. Dit wil ik mogelijk verplaatsen naar de andere kant, of hier een andere kast van bulthaup die wel in dezelfde stijl is. Mijn ervaring met de Bulthaupwinkel is dat e.e. a heel erg lang duurt en duur is, daarom ben ik opzoek naar een alternatief.

Bulthaup keuken plaatsen en aanpassen

Via marktplaats hebben we een mooie bulthaup keuken gekocht, die we nu willen laten plaatsen in ons nieuwe huis. Gaat om gas-, water-, elektra-aansluitingen, en om het plaatsen van kasten, kookeiland en aanrecht. Tevens moet het aanrecht een stuk korter gemaakt worden, het gaat om een dik bulthaupaanrecht/kookeiland. We zoeken een deskundige die ons hierbij kan helpen.

Bulthaup keuken renoveren

Wij willen onze Bulthaup keuken inmiddels 17 jaar oud renoveren. Er zijn aantal aluminium strips aan de voorzijde van kastjes aan vervanging toe, deze laten los en/of ontbreken. Enkele scharnieren laten stellen of vervangen zoals bij de koelkast opdat wij een nieuwe koelkast kunnen integreren. Meedenken over losse koelkast of toch bestaande inbouw koelvriescombinatie renoveren. Vervangen koolstoffilter Gaggenau.

Bulthaup keuken opnieuw stellen

Ik heb een Bulthaup B3 keuken. Ik wil graag dat 2 lades opnieuw gesteld worden, dat twee kastdeuren opnieuw worden gesteld en dat het actieve koolstoffilter van mijn Gaggenau AT-400-100 wordt vervangen. Ik heb dit filter reeeds besteld bij Gaggenau.

Onderhoud aan een Bulthaup keuken

We hebben een Bulthaup-keuken van ca. 17 jaar oud. De verlichting boven het aanrecht - een kleine TL-buis - is stuk en het lukt ons niet om deze te vervangen. Nog iets concreter: het lukt ons niet om het kunststof-afdekplaatje dat voor de TL-buis zit te verwijderen (zonder het kapot te maken). We zouden graag hulp inroepen. Het gaat er dus om de TL-buis te vervangen, en indien mogelijk ook het plastic/kunststof afdekplaatje te vervangen. (Het is al licht beschadigd door onze pogingen het los te krijgen. )

Bulthaup keuken renoveren

Ik heb een Bulthaup keuken waarvan ik 10 deurtjes, 6 ladefrontjes en een front op de koelkast en afwasmachine wil laten vervangen. Ook wil ik de koof om de afzuigkap in dezelfde vervanging laten meenemen. Ik maak graag een afspraak om de keuken hier te laten beoordelen en alles in te meten. Ik ontvang graag uw offerte met daarin afzonderlijke posten voor de levering en montage.