Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkeuken maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkeuken maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkeuken maken

Buitenkeuken maken

We hebben een granieten plaat van 80x230 cm, en 37 mm dik. Hier zou een gat voor een wasbak in moeten komen. Diameter zal ongeveer 40 cm zijn. We zijn niet aan maat gebonden.

Buitenkeuken op maat laten maken

Ik ben op zoek naar een buitenkeuken op maat. De keuken moet 4 meter lang worden met 6 kasten van 100 cm hoog. In de keuken komt een spoelbak en een kookplaat. In de kastjes komen 2 planken. (1 onderaan en de andere middenin) graag zou ik dit in eikenhout willen. In 1 kast komt een koelkast. (we weten nog niet precies in welke. ) Het blad zullen we zelf op maat maken. Zou je voor mij een offerte kunnen maken? Graag zou ik de frontjes apart op de offerte zien.