Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Brandplek op het aanrechtblad herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: brandplek op het aanrechtblad herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: brandplek op het aanrechtblad herstellen

Brandplek op het aanrechtblad herstellen

Er heeft iemand bij n kooltje op het aanrecht laten vallen dus ik wil dit graag laten repareren het is ongeveer 1 cm bij 1 cm

Schade aan een aanrechtblad repareren

Ik heb een brandplek in de toplaag van mijn aanrechtblad door een heet koffiekannetje, ik zou dit graag gerepareerd willen hebben.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik zou graag ons kunststof (laminaat)aanrechtblad willen laten repareren. Er zit een brandplek op naast de kookplaat. Wat is de prijs van deze reparatie en op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren?

Aanrechtblad met brandschade vervangen

Er is een aansteker ontploft op het kunststof aanrechtblad in onze keuken, waardoor een 15 cm grote en erg diepe brandplek is ontstaan. Ik wil het blad graag laten vervangen en ontvang hiervoor een offerte voor de verzekering. Ik wil graag een vervanging op korte termijn.

Aanrechtblad laten verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb een flinke brandplek op mijn pas 3 maanden oude kunststof keukenblad. De verzekering vraagt mij om een offerte. Het gaat om een hoekkeuken met een glasplaat als achterwand, geen tegelwerk dus. Ik wil de twee bladen opnieuw laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Beschadiging in aanrechtblad repareren

Er is een hete pan gezet op een aanrechtblad. Hierdoor is een scheurtje en een brandplek ontstaan. Ik weet niet wat voor materiaal het betreft. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten van herstel. Het betreft een woonlocatie voor mensen met een beperking waar ik werkzaam ben.

Brandplekken op het aanrechtblad herstellen

Tijdens het koken liep ik even weg om iets in de agenda te bekijken. Er stond een lege pan op de kookplaat die aan stond. E. , met wie ik samen aan het koken was, heeft heel verstandig de lege pan van de kookplaat gehaald en op het aanrecht gezet. Helaas is het aanrecht blijkbaar niet bestand tegen hete pannen en is er een brandplek ontstaan. Het is niet zo heel groot, maar wel iets opbollend en dus dikke kans dat er een klein scheurtje in het aanrecht komt. Bolling is er intussen uit, wel klein scheurtje

Achterwand boven keukenblad vernieuwen

Op de achterwand van de aanrecht zit een brandplek ter grote van een 2 euro muntstuk. De achterwand is 322 x52 x0. 9 (bxhxd). Deze achterwand zit in een aluminium strip op het aanrechtblad. De achterwand is in de strip vastgezet met siliconenkit. Het is een kunststof plaat in een donkerbruine kleur. Aan de bovenkant zitten de kastjes strak op de achterwand. Boven de kastjes zit stucwerk dus deze kastjes gaan er ook niet zomaar af.

Brandschade in de keuken herstellen

Hierbij zou ik graag een offerte voor reparatie willen opvragen n.a.v. een brandplek op een kunststof aanrechtblad (zie foto). De brandplek (t.g.v. een hete pan) is ca. 20 cm in diameter. Graag verneem ik uw reactie (bij voorkeur per E-mail).

Aanrechtblad vervangen

Door een te hete pan is er een brandplek ontstaan op ons kunststof aanrechtblad. We willen het aanrechtblad graag laten vervangen. Het betreft een L-vormig aanrechtblad met wasbak en kookplaat. We weten nog niet wat we voor nieuw blad willen. Het blad is 2.09 meter lang, het L-vormige deel is 1.50 breed. Het blad is 59 cm diep. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden.