Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boretti gasfornuis ombouwen naar inductie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boretti gasfornuis ombouwen naar inductie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boretti gasfornuis ombouwen naar inductie

Boretti gasfornuis ombouwen naar inductie

Ik heb een zes-pits Boretti gasfornuis met een elektrische oven en ik wil dit graag ombouwen naar inductie. Ik las dat het mogelijk is om de plaat te vervangen naar een inductie plaat. Het perilex stopcontact regel ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Gasfornuis naar elektra ombouwen

Ik wil graag mijn Boretti fornuis ombouwen naar een inductie kookplaat met maat 87 bij 57 drie fasen aanwezig. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hier voor zijn. Graag een offerte.

Boretti gasfornuis repareren

Ik wil graag onze Boretti gasfornuis laten repareren. 3 gaspitten functioneren helemaal niet. 2 daarvan willen niet aan en één pas als je de knop 5 min. blijft vasthouden.

Gasfornuis naar elektra ombouwen

Graag een offerte voor het ombouwen van een gasfornuis naar elektrisch. Gaat om een Boretti.

Boretti gasfornuis ombouwen

Boretti 6-pits fornuis geschikt maken voor Nederlandse gasaansluiting. Op dit moment is het toestel geschikt voor G20 gas. Daardoor is de verbranding niet optimaal. Ik vermoed dat dat gasinspuiter verandert moet worden, maar ik ben geen expert. Ik hoop dat u mij kan helpen.

Ontsteking repareren van een Boretti gasfornuis

Ons boretti fornuis met 5 pitten is al diverse jaren oud. De ontstekingen haperen of doen het niet meer. Ook de bimetaaltjes reageren erg langzaam. Ik zou graag deze ontstekers en bimetaaltjes willen laten vervangen.

Knop/ring op Boretti gasfornuis vervangen

De vijf ringen op de knoppen op mijn Boretti gasfornuis laten los.

Thermokoppel van Boretti fornuis uitschakelen

Welk draadje moet ik loskoppelen van ons Boretti gasfornuis VNR104AN? Onze kinderen gaan bijna het huis uit, dus die kinderbeveiliging mag er wel een keer vanaf.

Gasfornuis en oven vervangen

In bestaande keuken, moet het gasfornuis en de oven vervangen worden. Dit betreft beide Boretti keukenapparatuur; 1. De MIO-660IX inbouwmaat 560mm x 585mm en 2. Gasfornuis MGGK-64 inbouwmaat 560mm x 490 mm.

Boretti gasfornuis repareren

De ontsteking van de pitten werkt niet meer goed en de scharnier van de ovendeur is kapot.