Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het boren van een aantal gaten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het boren van een aantal gaten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het boren van een aantal gaten

Het boren van een aantal gaten

Kunt u mij een prijs geven voor het boren van een gat in de gevel van 150 mm voor de afzuigschouw en het boren van 2 gaten in de vloer van de keuken naar de kruipruimte voor afvoer van vaatwasser en spoelbak?

Gat in kalkzandsteen muur boren

Voor een keuken in onze nieuwbouwwoning willen wij een aantal werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om een gat boren in de buitenmuur (kalkzandsteen) t.b.v. de keuken-afzuigkap, aansluiten van het gasfornuis, gastoevoer is aanwezig maar is afgedopt hier zal een stukje leiding tussen gezet moeten worden en een kraantje. Verder moet de vaatwasser, de kraan en afvoer van de gootsteen worden aangesloten. Tot slot zal er nog een wand a 10 vierkante meter betegelt moet worden met normale (waarschijnlijk 20 bij 20) tegels.

In verband met mijn nieuwe keuken moeten ...

In verband met mijn nieuwe keuken moeten een aantal werkzaamheden worden verricht. De keuken wordt door de keukenleverancier volledig geplaats, aangesloten en geïnstalleerd. Alleen zoek ik nog een klusbedrijf die zowel de werkzaamheden voor de plaatsing als na de plaatsing verricht. Deze werkzaamheden zijn: * Voor plaatsing keuken: - sloop oude keuken - aanbrengen alle leidingen en elektra conform installatietekening - boren gat t.b.v. afzuiginstallatie - verwijderen oude muurtegels * Na plaatsing keuken: - aanbrengen nieuwe muurtegels - afwerken kooflijst t.b.v. afzuigpijp - aanbrengen verlichting