Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschadigde keuken repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschadigde keuken repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschadigde keuken repareren

Beschadigde keuken repareren

Mijn keukenkastjes zijn beschadigd en de binnen plankjes van de keukenkastjes zijn ook beschadigd (het hout is gaan opzetten). Is het mogelijk dat jullie me kunnen vertellen, wat de oorzaak is? En dat jullie een offerte kunnen maken van kosten?

Beschadigde keuken laten repareren

De keuken is beschadigd. Er moet een plaatje of zoiets op om de beschadiging af te dekken. Aan de zijkant van de keuken is er een deel kapot. Het gaat om een beschadigd keukenblok wat gerepareerd moet worden.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

In de keuken laat van een aantal keuken deurtjes de folie los, ik zoek naar de meest economische oplossing om dit te herstellen. Dan wel bekleden, verven of behandelen van de beschadigde deurtjes. Het gaat om 11 deurtjes

Beschadigde keuken door waterschade herstellen

Door waterschade in de keuken zijn de plinten beschadigd. Graag wil ik weten wat het kost om nieuwe plinten te plaatsen De afmeting is 300 x 250 x 60 cm. Het zal gaan om zwarte plinten met 2 rooster voor de koelkasten.

Beschadigde spoelbak vervangen

De spoelbak in onze keuken isonherstelbaar beschadigd. We willen deze vervangen. Ik heb contact gehad met de verzekeringsmaatschappij, maar de schade is niet verzekerd. Het gaat om een Franke Kubus KBXDe spoelbak is een vlakbouw spoelbak en is ingelegd in een composiet aanrechtblad. In geval jullie dit kunnen vervangen, zou ik graag van u een kostenopgave voor levering van de spoelbak, verwijderen van de oude, plaatsing en aansluiting op de afvoer van de nieuwe spoelbak ontvangen.

Beschadigde keuken repareren

Na een klein brandje in de keuken is het aanrechtblad beschadigd en de afzuigkap denk ik ook. Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuw aanrechtblad.

Beschadigde keuken door lekkage repareren

Wij hebben een lekkage gehad in de keukenafvoer, hierdoor is het houtwerk beschadigd. Er zijn twee kasten/ kastdeuren beschadigd welke gerepareerd of vervangen moeten worden. Daarnaast is de gehele plint welke onder de keukenkastjes doorloopt van ongeveer 4,5 meter lang ook beschadigd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te repareren.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

In de keuken laat van een aantal keuken deurtjes de folie los, ik zoek naar de meest economische oplossing om dit te herstellen. Dan wel bekleden, verven of behandelen van de beschadigde deurtjes en deze matchen aan de bestaande kleuren. Of nieuwe deurtjes (alleen onderin de keuken) plaatsen. Of als er nog een mogelijkheid is hoor ik die graag. Bijgesloten een overzicht van de keukenkastjes met afmetingen die nodig zijn alsmede een paar foto's van beschadigingen. Het gaat om 4 keer 30x30 cm, 2 keer 90x30 cm, 1 keer 45x70 cm en 1 keer 60x70 cm. Aangenomen dat het mogelijk is om de kleur te matchen, is dit niet het geval dan komen er nog 3 lade panelen bij van 2 keer 30 x 11 en 1 keer 90 x 11 centimeter bij.

Brandschade in de keuken herstellen

Brandschade in de keuken herstellen. Van mijn bovenkastjes hebben 7 deuren brandschade en mijn aanrecht. De lengte van het aanrechtblad is een kleine 5 meter. Erin een spoelbak en het kooktoestel. Moeten alle deurtjes van de keuken en/of alles vervangen worden. Voorkeur heeft alleen de beschadigde deuren te vervangen. Tevens het plafond herstellen. Offerte voor de verzekering nodig.

Eenvoudig keukenblok (twee hangkasten en ...

Eenvoudig keukenblok (twee hangkasten en aanrecht met wasbak, zonder apparatuur!) in huurhuis is vervangen door luxere keuken. Nu, ivm verhuizing, moet de oorspronkelijke keuken weer gemonteerd worden. Beschadigde tegelwand, plus minus 20 tegels, moet hersteld worden. Alle onderdelen van oorspronkelijke keuken aanwezig. Schatting halve dag werk.