Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Barst in keramische kookplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: barst in keramische kookplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: barst in keramische kookplaat

Barst in keramische kookplaat

Küpperbusch keramische kookplaat model EKE 61.OM, type GKST 58-C, 230 volt. Door vallen koffie mok zit er nu een barstje in de kookplaat. Is reparatie mogelijk, glasplaat vervangen of nieuwe kookplaat aanschaffen?

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat van Scott Ceran heeft een grote barst over de hele lengte. Ik denk dat de hele glasplaat moet worden vervangen. De twee rechter pitten geven een foutmelding en werken nu niet (waarschijnlijk vanwege de kapotte plaat).

Glas van keramische kookplaat vervangen

Er is een barst in het glas van de kookplaat en het is een Whirpool model AKP309/IX . Is het mogelijk om alleen het glas te vervangen.

Plaat van keramisch fornuis met barst vervangen

De keramische plaat van het fornuis is gebarsten en wil ik laten vervangen. Gaat om een los fornuis van Edy, de keramische plaat is gebarsten, graag nieuwe laten plaatsten.

Keramische kookplaat vervangen

Er zit een barst in het glas van onze Siemens keramische inbouw kookplaat ,15 jr. oud. Wij willen deze laten vervangen door een nieuwe, liefst ook weer van Siemens. Daarnaast willen wij mogelijk onze Etna inbouw afzuigkap, 15 jr. oud, laten vervangen door een krachtiger nieuw model Dit allemaal zonder al te veel aanpassingen aan de Bruynzeel keuken met stenen aanrechtblad.

Keramische kookplaat met barst vervangen

Keramische kookplaat is gebarsten. Nieuwe of maken?

Vervangen keramische kookplaat voor Inductie

Door een flinke barst in de huidige kookplaat, BOSCH NKH645G14M wil mijn moeder een nieuwe kookplaat aanschaffen. Het nieuwe model, BOSCH PIV675N14E is reeds uitgezocht maar nog niet besteld omdat wij twijfelen over het wel of niet passen. Een eventuele korte afspraak vooraf voor het opmeten is dus gewenst. Bijgevoegd vind u de inbouwtekeningen van beide platen. De "B=575" is de tekening van de 'oude' keramische plaat. Er zit aan de voorkant van het aanrecht een knoppenpaneel dat bij de inductieplaat overbodig wordt maar niet voor de inbouwoven. Beide moeten dus apart geschakeld worden.

Plaatsen en montage inbouw keramische kookplaat

heb zojuist een tweedehands inbouw keramische kookplaat aangeschaaft, er zit al een keramische kookplaat ingebouwd in de keuken maar omdat er een barst op zit wil ik die verwijderd hebbbeb en de tweedehands in de plaatsen zitten.

Reparatie keramische kookplaat

Ik heb een Etna keramische kookplaat. Door een ongeluk is er een barst ingekomen. Dit zo mogelijk repareren of anders kookplaat vervangen. Eerst offerte voor de verzekering, daarna uitvoering.