Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Andere fronten keukenkastjes? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: andere fronten keukenkastjes. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: andere fronten keukenkastjes

Andere fronten keukenkastjes

Ik wil graag de fronten van onze keuken kastjes vervangen. De keuken is <1 jaar oud, maar qua smaak niet optimaal. Eventueel ook frontjes groter maken voor extra bergruimte.

Keuken siematic renoveren

Siematic jaar 2000 (SC 16-375a) fronten voorzien van een andere kleur. Vervangen: oven, spoelbak, kookplaat en afzuigkap. Lengte 4.18 heeft een hoge koelkast.

Keuken fronten laten spuiten

Ik wil graag de kastjes van onze keuken laten spuiten in het wit. Het gaat om 2 kleine langwerpige kastjes, 3 normale kastdeurtjes, 3 brede lades en 2 grotere kastdeuren (onder andere van de koelkast).

Toplaag op keukenkastjes herstellen

Goedendag, Sinds kort laat bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur de toplaag los. Wat zijn bij u de mogelijkheden ter oplossing en de daarbij behorende offerte en garantietermijn? De keuken is uit 2008 (1e bewoner) en ik woon sinds mei 2017 in het huis. Keuken betreft 2 gedeelten tegenover elkaar. 1e gedeelte 3 bovendeurtjes en 3 onderdeurtjes maten:- 2 bovenkastjes 59,5 x 86 cm en middelste bovenkastje met glas 59,5 x 57 cm - 3 onderkastjes 59,5 x 71,8 cm. 2e gedeelte 1 koelkast deur en 6 laden maten: - koelkastdeur 59,5 x 115 cm ,- 2 lades 14 x 79,5 cm, - 4 lades 28,5 x 79,5 cm. Bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur laat dus de toplaag los. Bij de andere deurtjes en lades nog geen sporen van het loslaten. Zal de toplaag bij de lades en onderkastjes ook loslaten? Wat kost het om alle fronten te vervangen en/of alleen de 3 met schades? Welke oplossingen heeft u?

Fronten en een werkblad van de keuken vervangen

In ons nieuwe huis staat een SieMatic keuken, vermoedelijk uit 1997. We willen graag de kastfronten vervangen in een andere kleur (inclusief de gekleurde voorkanten van het skelet). Plint is nog in orde. Het zijn ongeveer 12 deurtjes, 1 koelkastdeur, 5 lades en verwijderen van een kopstuk plus afwerken van zijkanten kastjes. We willen graag nieuwe werkbladen; een werkblad is 60 x 301 (uitsparing inductieplaat) en het andere is 60 x 304 (uitsparing dubbele wasbak). Als de prijs van deze renovatie ons past komt er eventueel inbouwen van Bosch koelkast en Siemens oven bij.

Keuken ontwerpen en maken

Wij willen onze bestaande keuken gaan vervangen. Ik het al een eerste ontwerp gemaakt van de gewenste nieuwe keuken. Het moet een keuken worden in een U-vorm, met een semi-kookeiland, die aan de andere zijde een bar functie heeft. Het moet een degelijke maar niet hele luxe keuken worden, met eiken fronten. We willen de keuken laten doorlopen in een aangebouwde serre. Daarbij zullen we in eigen beheer een aanpassing aan de muur verzorgen. Het gevolg is dan dat er wel een steunpaal in de keuken komt te staan, door het blad. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat wij onze wensen en het eerste ontwerp kunnen bespreken.

Keukenkast frontjes schilderen

8 keukenkast deuren, 4 ladefronten en 2 panelen zijn nu voorzien van een fineerlaag. Deze laag begint los te laten. Ik wil graag het fineer laten verwijderen en de deuren, fronten en panelen in een andere kleur laten spuiten of schilderen. De huidige scharnieren en handgrepen blijven behouden. Totale oppervlakte is ongeveer 3.5 m2.

Keuken renoveren

Het vervangen, lamineren of spuiten van de frontjes van de keukenkastjes. De koelkast en ook twee andere kastjes hebben nu al losse folie. In totaal zijn het 21 of 22 fronten. De keuken is 15 jaar oud. De kasten zijn nog goed. Wat zijn de kosten voor de verschillende opties?

Keuken renoveren

Een rechte keuken renoveren: fronten vervangen. In totaal zijn het 30 stuks. Onder andere 5 deuren + koelkast + vaatwasser + 3 kleppen + 5 lades en 12 kleine laatjes. Massieve of met folie overtrokken deurtjes. Mijn voorkeur gaat uit naar massieve deurtjes/fronten.

Keuken laten renoveren

We hebben een andere woning gekocht. De keuken is oud maar wel degelijk. Wij willen deze renoveren, nieuw apparatuur, fronten en een nieuw blad. De keuken is 250 bij 280 cm. Nu staat de keuken langs alle zijden.