Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium keukenblad vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium keukenblad vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium keukenblad vervangen

Aluminium keukenblad vervangen

Ik wil het aluminium werkblad van mijn keuken laten vervangen. Demontage van het oude werkblad. Inmeten van het nieuw werkblad en montage werkblad. Afmeting van het werkblad is 250 x 60 cm, voorzijde en rechterzijde afwerken. Geen maatwerkblad; standaard werkblad van spaanplaat (beton/steeneffect) met opbouw spoelbak van RVS met kortplug. Kraan wordt niet vervangen, wel moet er een uitsparing worden gemaakt in het werkblad.

Kraan en keukenblok aansluiten

Ik heb achter ons huis een klein schuurtje waar een klein keukenblok (1 meter) met (koud water) kraan aangesloten moet worden. Materialen zijn beschikbaar. Er is een waterpunt/leiding. De kraan en afvoer moet hierop aangesloten worden, aansluiting gemaakt en gezaagd in aluminium-blad. Plus afkitten. Afwerken gedeelte boven het keukenblad met stucwerk en/of tegelwerk (in onderling overleg ter plekke te bezien wat beste uitvoerbaar is).

Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat

Ik wil een 4-pits gaskookplaat van 79 x 52 cm vervangen door een inductiekookplaat. Het betreft een aluminium keukenblad. We hebben een paar jaar terug bij een verbouwing een nieuwe groepenkast genomen, dus ik vermoed dat er nog wel een groep beschikbaar is.

Uitsparing in een composiet keukenblad vergroten

In onze keuken zit een (4 pits) gaskookplaat. Graag willen wij hier een inductiekookplaat inzetten. Het formaat van het gat is nu: 55 x 47 cm. Het liefst willen wij een 5 pits inductiekookplaat. Wat kost het om dit gat groter te laten maken? Is het een extra risico om door de aluminium verstevigingsbuizen heen te boren? Het gat kan maximaal 65 x 53 cm worden als we niet door de aluminium verstevigingsbuizen heen boren.

Achterwand boven keukenblad vernieuwen

Op de achterwand van de aanrecht zit een brandplek ter grote van een 2 euro muntstuk. De achterwand is 322 x52 x0. 9 (bxhxd). Deze achterwand zit in een aluminium strip op het aanrechtblad. De achterwand is in de strip vastgezet met siliconenkit. Het is een kunststof plaat in een donkerbruine kleur. Aan de bovenkant zitten de kastjes strak op de achterwand. Boven de kastjes zit stucwerk dus deze kastjes gaan er ook niet zomaar af.

Vernieuwen van het keukenblad

Ik wil graag mijn keukenblad vernieuwen, de afmeting is ongeveer 3 x 1 meter. De spoelbakken zijn al aanwezig en het betreft het aluminium gedeelte. Het nieuwe keukenblad dient door de vakman geleverd en gemonteerd te worden. Mijn voorkeur gaat uit naar een blad van niet te duur materiaal.

Keukenblad vervangen

Rand van werkblad keuken licht beschadigd, 2,70 meter. Is multiplex, kleur uni linnenstructuur alu-grijs. Keuken is geplaatst 3.1.2008. Wij denken aan een pvc rand of aluminium. Graag offerte.