Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap vervangen

Keukenkastje repareren en folie herstellen

In onze keuken is onlangs een nieuwe gaskookplaat en afzuigkap geïnstalleerd. Doordat die afzuigkap niet goed functioneerde, is er door de hitte tijdens het koken schroeischade ontstaan aan de folie op 3 kastdeurtjes. Ik zoek een vakman die voor mij een offerte kan maken voor mijn verzekeringsclaim. De folie op de kastjes moet worden vervangen.

Afzuigkap en gaskookplaat vervangen

Ik wil in mijn keuken een afzuigkap en kookplaat gaan vervangen. Ik kook nu op gas en overweeg om elektrisch/op inductie te gaan koken. Ik wil daarover graag ook advies krijgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Herstellen of vervangen van een afzuigkap

De motor van onze afzuigkap werkt niet meer. Ik wil die motor graag laten vervangen of de hele afzuigkap laten vervangen. Ik wil dan een krachtigere en milieuvriendelijkere oplossing. Ik ontvang graag uw advies en prijsindicatie.

Afzuigkap vervangen

Ik wil een mijn oude afzuigkap laten verwijderen en een nieuwe laten monteren. Ik koop deze zelf. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage.

Kleine klussen in nieuwe keuken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren voordat de nieuwe keuken geplaatst wordt, vanaf medio november as. 1. Vervangen van T-stuk naar knie in verwarming systeem, waardoor 2 leiding worden afgekoppeld 2. Uitlaat afzuigkap vergroten van 120 naar 160 mm, muurconstructie binnen beton, buiten baksteen 3. Stucken/repareren van kleine wand oppervlakken(tussen aanrecht en bovenkastjes en zijwandje) van ongeveer 5 m2.

Afzuigkap vervangen

Ik zoek een vakman voor het verwijderen van mijn bestaande afzuigkap en een Bruynzeel kastje. Daarna wil ik er een nieuwe afzuigkap laten plaatsen, in principe een Pelgrim PSK630RVS. Deze is nog niet aangeschaft, ik wil daar eerst uw advies over. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is toe aan vervanging en de oude oven mag ook verwijderd worden. Ik heb nog geen nieuwe afzuigkap gekocht. Ik laat de klus hier graag even inmeten. U mag ook een aanbieding doen in de offerte voor de nieuwe afzuigkap.

Vervangen van een afzuigkap

Ik wil graag mijn afzuigkap vervangen. De oude moet er af en de nieuwe moet opgehangen worden. Ik wil graag een prijsopgave wat dit gaat kosten. Foto 1 is de oude (donkere foto). Foto 2 is de nieuwe (platte). De afmeting is 90 breed, pijp is van beide 25 x 25).

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is al ruim 20 jaar oud en werkt niet goed meer. Ik wil die graag laten vervangen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen door een vakman. Die kan het beste bepalen wat hier gaat passen. Ik ontvang graag uw voorstel voor de vervanging en de kosten van de montage.

Complete horeca-afzuigkap installeren

In het pand van onze studentenvereniging hebben wij een keuken van 4 x 3 meter waar nu een oude afzuiginstallatie hangt. Wij gebruiken de keuken vaak, er staat een 6-pits gasfornuis/oven van 1,5 meter breed. De huidige afzuiginstallatie werkt slecht en we willen die graag laten vervangen door een RVS-afzuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er is een aansluiting naar boven door een schacht. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave. Daarover moeten we met het bestuur en de leden even overleggen. U kunt mij via het mobiele nummer bellen voor een afspraak.

Partners

Partners van Casius