Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap vervangen

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is toe aan vervanging en de oude oven mag ook verwijderd worden. Ik heb nog geen nieuwe afzuigkap gekocht. Ik laat de klus hier graag even inmeten. U mag ook een aanbieding doen in de offerte voor de nieuwe afzuigkap.

Vervangen van een afzuigkap

Ik wil graag mijn afzuigkap vervangen. De oude moet er af en de nieuwe moet opgehangen worden. Ik wil graag een prijsopgave wat dit gaat kosten. Foto 1 is de oude (donkere foto). Foto 2 is de nieuwe (platte). De afmeting is 90 breed, pijp is van beide 25 x 25).

Afzuigkap vervangen

Mijn afzuigkap is al ruim 20 jaar oud en werkt niet goed meer. Ik wil die graag laten vervangen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen door een vakman. Die kan het beste bepalen wat hier gaat passen. Ik ontvang graag uw voorstel voor de vervanging en de kosten van de montage.

Complete horeca-afzuigkap installeren

In het pand van onze studentenvereniging hebben wij een keuken van 4 x 3 meter waar nu een oude afzuiginstallatie hangt. Wij gebruiken de keuken vaak, er staat een 6-pits gasfornuis/oven van 1,5 meter breed. De huidige afzuiginstallatie werkt slecht en we willen die graag laten vervangen door een RVS-afzuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er is een aansluiting naar boven door een schacht. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave. Daarover moeten we met het bestuur en de leden even overleggen. U kunt mij via het mobiele nummer bellen voor een afspraak.

Afzuigkap in de bestaande keuken vervangen

Mijn bestaande keuken is 22 jaar oud, maar wil er nu een nieuwe afzuigkap in laten plaatsen. Zou inclusief het leveren en afvoeren van materialen.

Herstel keuken na brandschade

Vervangen van massief kersenhouten achterwand (1200 x 1510 x 11 mm) en het plaatsen van glazen spatplaat (1200 x 200 mm). Het gaat om de volgende werkzaamheden; - demontage afzuigkap - verwijderen achterwand (is geplakt en gekit) - levering en montage van kersenhouten achterwand in dezelfde kleurstelling - levering en montage van glazen spatwand - montage afzuigkap

Afzuigkap vervangen + verlichting en bijbehorende bedrading vervangen

Na een heftige vlam in de pan is de afzuigkap aan vervanging toe. Tevens dient de verlichting onder de keukenkastjes en de bijbehorende bedrading te worden vervangen. Graag een offerte van twee bedrijven. Ik krijg al een offerte van de keukenvernieuwers. Foto's op aanvraag.

Verwijderen bestaande keuken, afdoppen waterleiding en gas

De bestaande keuken wordt vervangen door een nieuwe keuken. Voor de plaatsing moet de bestaande keuken verwijderd worden inclusief koelkast, gasfornuis/oven en afzuigkap. De bestaande afwasmachine wordt opnieuw geplaatst. Afzuigkap verwijderen en bestaand tegelwerk tegen achterwand verwijderen. De achterwand is van gipsplaten. Het betreft een houtskeletbouw woning. Het is een eenvoudige keuken. Er zit kurk in de keuken van ongeveer 17 m2. Deze laag mag ook worden verwijdert. Voor een offerte kan ik wel een aantal foto's versturen. De nieuwe keuken wordt 4 oktober geleverd en wij zouden graag de keuken 2 oktober laten verwijderen.

Vlakscherm afzuigkap inclusief externe motor vervangen

De afzuiginstallatie in mijn keuken is toe aan vervanging. Momenteel bestaat deze uit: - Vlakscherm 60 cm breed met verlichting en los geleverde lichtlijst in houtkleur van de keuken - Externe motor op zolder met capaciteit van 950 m3/uur - Doorsnede afzuigkanaal 15 cm - Bediening motor boven op vlakscherm via kabel door afzuigkanaal (4 snelheden) - Afstand vlakscherm tot externe motor ruim 7,50 meter - Afstand externe motor tot uitlaat op dak ca. 1,50 meter - Breedte externe motor 30 cm. Ik ben opzoek naar een alternatief voor deze installatie, bij voorkeur met handhaving van de lichtlijst in houtkleur van de keuken, en een motor met nagenoeg dezelfde capaciteit (of meer). Bij een interne motor graag opgave van het geluidsniveau en de zekerheid dat deze de lucht dan weg kan blazen door een kanaal van ruim 9 meter lengte. Graag verneem ik van u welke mogelijkheden u kunt bieden, inclusief een globale indicatie van de kosten.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Ik wil de oude afzuigkap in de keuken laten verwijderen, en een nieuwe laten installeren. Een nieuwe afzuigkap heb ik nog niet gekocht, dus ik ontvang graag advies daarover.

Partners

Partners van Casius