Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap ophangen in de keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap ophangen in de keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap ophangen in de keuken

Gat boren in gevel en afzuigkap ophangen

Gat boren in voorzijde gevel huis , afzuigkap ophangen aansluiten middels aluminium buis en bocht [ dit is allemaal aanwezig ]buitengevel ventilatierooster aanbrengen

Afzuigkap ophangen in de keuken

Onze keuken is 3,50 meter hoog. Het aanrecht is 80 cm diep. Een wand-afzuigkap is niet diep genoeg en voor een plafond-afzuigkap is het plafond te hoog. De afvoerpijp moet over de bestaande hangende kastjes naar het buitenraam worden gelegd (afstand ongeveer 3.00 meter). In dit raam zit nog geen gat (enkel glas). Er moet dus een constructie worden gemaakt die wordt bevestigd aan de wand en waaraan een plafond-afzuigkap kan worden opgehangen. Het materiaal voor de constructie bij voorkeur hoogglans laminaat (wit) voor de buitenkant. De afzuigkap is nog niet aangekocht. Voor een gedetailleerde offerte is overleg noodzakelijk.

Onderbouw afzuigkap ophangen

Ik wil graag een onderbouw afzuigkap opgehangen hebben. Los aan de muur bevestigd met de afzuigpijp naar buiten. De oude verwijderen en de nieuwe kap ophangen. Hij zit niet aan of in een keuken kast, ter vervanging van een bestaande.

Installatiewerk in keuken en douche

Ophangen afzuigkap en monteren van keuken en douche kraan.

Afzuigkap met motor ophangen

Ik heb een afzuigkap met motor gekocht en moet nog opgehangen wordt. Ik zoek op een afzuigkap monteur.

Afzuigkap ophangen

De afzuigkap is kapot gegaan. Net een nieuwe gekocht bij de Praxis; M-System MSPK651IX. De oude is reeds verwijderd maar de nieuwe moet nog opgehangen worden. De oude luchtafvoerslang hangt nog. (optioneel deze ook vervangen) Graag z.s.m. uitvoeren. Eventueel ook in de avond

Afzuigkap monteren

Ik wil graag een afzuigkap laten monteren. Betreft alleen het ophangen. Er hoeft geen nieuwe doorvoer gemaakt te worden en ik koop het materiaal zelf.

Afzuigkap plaatsen en kitten

Het betreft het ophangen van een nieuwe afzuigkap aan een muur van gipsblokken. De afvoerslang van de oude afzuigkap zit er nog en is dus eenvoudig aan te sluiten op de nieuwe afzuigkap. De RVS koof van de afzuigkap dient in een gat in de gipsplaten koof geschoven te worden. Dit gat is al op maat gemaakt. Anders hangt de kap te dicht op de kookplaat. De muur is mooi strak gestuukt. Ook zou ik graag de plint van het aanrecht willen laten kitten. Graag ontvang ik een totaalprijs.

Afzuigkap plaatsen en gat boren in gevel

In mijn keuken wil ik graag een nieuwe afzuigkap plaatsen. Voorheen was dit geregeld middels een motorloos systeem aangesloten op het ventilatiesysteem van het huis. Nu moet er een nieuwe afzuigkap komen met een apart kanaal naar buiten, dit kan eenvoudig door een gat te maken in de buitengevel, de positie van de afzuigkap zit nagenoeg aan de achtergevel op ongeveer 1.50 meter afstand. De woning bevindt zich op de begane grond en de achtergevel is makkelijk bereikbaar voor het boren van een gat. Voor het plaatsen van de afzuigkap is het volgende nodig: - Gat boren in metselwerk gevel (ongeveer 34 cm dik metselwerk); - Koof openbreken en kanaal aanbrengen; - Bestaand kanaal mechanische afzuiging afdoppen; - Achterwand keuken stucen en voorzien van PU-coating (3.50 x 0.90 meter); - Afzuigkap ophangen en aansluiten (aansluitdraad al aanwezig); - Koof dichten en aanhelen; - Koof opnieuw sausen; - Rooster aanbrengen aan buitzijde. Afzuigkap Siemens type LC97BB542 lever ik, overig materiaal door vakman. Ik zoek een ervaren vakman die deze klus graag wil uitvoeren. Graag ontvang ik van u een totaalprijs voor deze klus per mail.

Standaard keuken plaatsen

Ik heb onlangs een standaard recht model keuken gekocht en zou graag hulp willen bij het installeren. De keuken bestaat uit: kasten (hangend + staand), koelkast, kookplaat, oven, wasbak en keukenblad. Het is een redelijke eenvoudige keuken waarbij de kastjes al zijn gemonteerd en de vloer egaal is. Het betreft met name de volgende werkzaamheden: - Stellen van de keuken. - Monteren en aansluiten van de koelkast. - Keukenblad op maat zagen voor de wasbak en kookplaat. - Ophangen van de keukenkastjes. - Plaatsen afzuigkap. Mijn installateur en elektricien hebben de nodige voorbereidingen al getroffen. Wellicht kunnen we deze aanvullende werkzaamheden ook nog bespreken of kan ik zorgen dat mijn elektricien/installateur aanwezig is. Daarnaast is het mijn doel om de gehele muur achter de keuken te bedekken met een gipswand om deze vervolgens netjes te laten stucken (inclusief boven de keuken).