Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap laten monteren

Afzuigkap laten monteren

Ik wil een recirculatie afzuigkap kopen en laten plaatsen boven kookeiland. Wie kan mij helpen met advies? Hoogte plafond naar kookplaat is 137. 5 cm en kookplaat is 81 cm.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

Afzuigkap monteren

Ik wil een afzuigkap laten plaatsen en kan dat niet zelf. We gaan zelf de kast demonteren en verplaatsen. Er zit ook al een ventilatiegat. Dus alleen de afzuigkap bevestigen aan de muur.

Afzuigkap monteren

Een loze afzuigkap 60 cm monteren (zonder afvoer). Afzuigkap is al aangeschaft.

Installatiewerk in keuken en douche

Ophangen afzuigkap en monteren van keuken en douche kraan.

Kapotte afzuigkap vervangen

Mijn afzuiger (Bauknecht dnv3460) is kapot en dient vervangen te worden. Deze is achter een keukenkastje geïnstalleerd en zoek hulp bij het vervangen. Ik wil zelf eigenlijk een nieuwe afzuigkap aanschaffen, maar zou het prettig vinden om hierin geadviseerd te worden. Daarnaast dus het demonteren van de oude afzuiger en monteren van de nieuwe.

Schouwafzuigkap monteren

Wij hebben in onze nieuwbouwwoning nog geen afzuigkap en overwegen om er een afzuigkap met schouwmodel te laten monteren aan de wand. Er zit al een afvoerkanaal. We ontvangen graag uw montageprijs.

Afzuigkap laten monteren

De afzuigkap is kapot gegaan. Net een nieuwe gekocht bij de Praxis; M-System MSPK651IX. De oude is reeds verwijderd maar de nieuwe moet nog opgehangen worden. De oude luchtafvoerslang hangt nog (optioneel deze ook vervangen). Graag z.s.m. uitvoeren. Eventueel ook in de avond mogelijk.

Afzuigkap monteren

Ik wil graag een afzuigkap laten monteren. Betreft alleen het ophangen. Er hoeft geen nieuwe doorvoer gemaakt te worden en ik koop het materiaal zelf.

Ventilatiegat voor afzuigkap boren en afwerken

Voor mijn nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar vakman die een gat in de zijgevel kan boren voor de luchtafvoer van de afzuigkap in de keuken. Het gaat om: - het boren van een gevelsparing, 125 mm - het monteren van een flexibele luchtslang, 125 mm - het monteren van een gevelrooster - de dikte van de muur is 36 cm