Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe afzuigkap inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe afzuigkap inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe afzuigkap inbouwen

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik wil graag een prijsopgave voor het inbouwen van een vaatwasser in een bestaande keuken. De vaatwasser mag naast de kast waar de spoelbak staat. Er is al een afvoer en elektra aanwezig. De vaatwasser moet opgehoogd worden, vanwege een ruimte die tussen de vaatwasser en het werkblad ontstaat. De vaatwasser is ook al door ons aangeschaft. Tevens mag er nog een afzuigkap gemonteerd worden.

Nieuwe afzuigkap inbouwen

Ik wil mijn oude vlakscherm afzuigkap (ZanussiZHP9022X) uit laten bouwen en mijn nieuwe vlakschermkap (Appliance TF-9000) in laten bouwen. Reageren via e-mail a.u.b.

Nieuwe afzuigkap inbouwen

Bestaande afzuigkap (Siemens) verwijderen en een nieuwe aanbrengen. De huidige afzuigkap is gedeelte ingebouwd in een koof. Deze moet dus gedemonteerd en opnieuw opgebouwd worden anders kan de afzuigkap er niet uit. Ik kan zelf ook de afzuigkap bestellen.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Plafondunit afzuigkap inbouwen

Graag willen wij in de week van 5 juni onze plafond afzuigkap laten inbouwen door een professional. Het gaat om een Exquisit EBH 901/GL.

Plaatsen plafond afzuigkap

Ik wil graag volgende plafond unit laten inbouwen in mijn kookeiland. De hoogte van de plafondunit is 15 cm. Dit is meer dan de ruimte die er tussen het plafond en het dak is dus hij zou iets uitsteken. De nieuwe afzuigkap is 90 cm breed en 50 cm diep. Kortom het deel van de plafondunit steekt dan lichtelijk uit ten opzichte van de rest van het plafond. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hoe dit mooi opgelost kan worden, bijvoorbeeld met een mooie koof er omheen. Ik zou dit graag op 31 maart of 1 april uitgevoerd willen hebben. Zie graag een zo scherp mogelijke offerte tegemoet.

Apparatuur in de keuken inbouwen

Er wordt bij mij in januari een keuken geplaatst, nu wil ik graag een afzuigkap, inbouw kookplaat, inbouw combi magnetron laten monteren. Graag hier over een offerte.

Inbouwen nieuw Novy afzuigkap

Wij zijn voornemens een Novy afzuigkap D821 aan te schaffen. Deze afzuigunit dient ingebouwd te worden in een circa 3 meter lange plank (6-8 cm dik). Het gedeelte waar de afzuiger zit is dan breder (45 cm) dan de rest van de plank (25/30 cm). We kiezen voor een blinde ophanging. We zijn benieuwd wie dit kan maken en wat ons dit globaal gaat kosten.

Gaskookplaat inbouwen en afzuigkap monteren

Ik wil graag een gaskookplaat in mijn keukenblad laten inbouwen, de afzuigkap onder een kastje laten monteren en een plank op de muur laten monteren. Het aanrechtblad is van hout (multiplex) en hier moet nog een gat ingezaagd worden. De afzuigkap moet onder een kast gemonteerd worden, in het kastje moeten twee gaten gemaakt worden zodat de luchtafvoer daar doorheen naar buiten kan, er zit al een gat in de buitenmuur. De plank op de muur moet stevig zijn omdat hier een magnetron op komt te staan. Tot slot zou ik graag een lamp in de badkamer laten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keuken laten plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsten inclusief eigen keuken en meubels voor een schappelijke prijs. 3.5 meter lengte met een aanrechtblad waarin een spoelbak en kookplaat zit. Een oven en vaatwasser inbouwen. Optioneel ook een afzuigkap ophangen. Ook bovenkastjes monteren. De keuken moet nog uitgezocht en aangeschaft worden. Eerst willen we weten wat de kosten voor het zetten van de keuken ongeveer worden. De oude keuken breken wij zelf af. Ook een deel van een dwarsmuurtje willen we weghalen.