Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap controleren herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap controleren herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap controleren herstellen

Afzuigkap controleren en repareren

Ik wil graag dat de afzuigkap wordt gecontroleerd want ik heb sterk het idee dat deze niet meer goed zuigt. Er komt wel geluid en lucht uit maar het zuigt niet.

Complete keuken laten plaatsen

Ik heb bij de Praxis een complete keuken van 2.50 meter breed en ruim 2 meter hoog aangeschaft. De keuken is compleet met koel-/vriescombinatie, oven, afzuigkap, spoelbak, kraan, werkblad en onderplint. Daarnaast moet er een elektrische kookplaat aangesloten worden. Voor zover ik weet, zitten de aansluitingen op de juiste plek, echter dient de vakman deze te controleren.

Gutmann afzuigkap repareren

De afzuigkap van het merk Gutmann, model Stratos is defect. De stop was eraf geslagen, dus wellicht is het een zekering. De afzuigkap stond niet aan toen de stop eraf sloeg. Graag laat ik de kap controleren en (waar mogelijk) repareren.

Afzuigkap controleren/herstellen

De keuken die ik heb, bestaat sinds 2001 en mijn afzuigkap zuigt niet voldoende meer. Het lijkt zelfs of hij de dampen terugstoot.

Afzuigkap/installatie controleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het controleren van onze afzuiginstallatie (jaarcontrole). Het betreft een afzuiging met metalen filters (soortgelijk als frituur). Afzuiging is in de keuken van een kleinschalig woon/zorgcomplex (18 bewoners).

Afzuigkap controleren en juist installeren

We wonen in een dubbel bovenhuis dat een aantal jaar geleden is gespitst en is omgebouwd tot 4 aparte woningen met eigen keuken etc. We ondervinden echter ernstig veel last van onze bovenburen hun afzuigkap. Wij ruiken namelijk alles wat zij doen/eten. De stank komt zeker weten uit de afzuigkap en zakt dus naar beneden in plaats van dat het omhoog gaat. We denken zelf dat de afzuigkappen met elkaar verbonden zijn, maar weten niets zeker. We willen graag een controle om te weten wat er mis is, waarom de lucht niet gewoon omhoog gaat.

Afzuigkap controleren

Onze afzuigkap werkt niet goed (meer). Graag controle van de afzuigkap en herstel.

Afzuigkap repareren of vervangen

De afzuigkap werkt niet meer als de knop aanzet wordt. Graag wil ik de afzuigkap laten controleren en indien mogelijk laten repareren en anders vervangen.

Gutmann afzuigkap repareren

De afzuigkap van het merk Gutmann, model Solo is defect. Wellicht is het een zekering. Graag laat ik de kap controleren en repareren.

Afzuigkap controleren

De afzuigkap werkt niet meer goed. Het lijkt alsof de aansluiting niet goed is. Daarnaast lijkt het erop dat de afzuigkap geen lucht meer zucht. Graag laten wij de afzuigkap controleren en repareren.