Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuigkap aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuigkap aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuigkap aanpassen

Elektra en waterleiding aanpassen in de keuken

Voor de bouwvakvakantie 2018 verwachten wij de sleutel te ontvangen van een nieuwbouwwoning in Culemborg. Voordat de keuken geïnstalleerd kan worden moeten elektra en waterleidingen aangepast worden. Graag zou ik voor deze werkzaamheden een vrijblijvende offerte ontvangen. In de bijlage de technische tekening met de GWL-aansluitingen zoals wij die opgeleverd krijgen (let op tekening is gespiegeld). Ook in de bijlage de situatietekening van de begane grond. Verder ook in de bijlage een sketch-up van de keuken die wij laten plaatsen. Werkzaamheden: - Op de korte muur zijn de meeste GWL-aansluitingen. Gas gebruiken wij niet en dient afgestopt te worden. Stukadoor zal de muur afwerken. - Een aantal elektra aansluitingen (voor het keukenapparatuur) dienen verlegd te worden naar de juiste punten. Hiervoor dient er in de muur sleuven gefreesd te worden (naar het raam) om vervolgens naar de juiste plaats om te leggen. Voor het raam komen keukenkasten. Ook langs de muur aan de lange zijde komen kasten. Leiding hoeft daardoor niet per se in de muur weggewerkt te worden. - Water aansluiting dient ook verplaatst te worden, vergelijkbaar met situatie hierboven. - Boven het schiereiland komt een afzuigkap onder voorbehoud van recirculatie. Vlakbij in het plafond zit een lichtpunt. Mijn idee is om deze te gebruiken als elektra punt mocht dit mogelijk zijn. Hierover ontvangen wij graag uw professionele mening. Mocht een elektrapunt niet mogelijk zijn op deze manier, dan dient er op een andere manier elektra te worden aangelegd. - Tevens dienen er 3 tot 4 WCD aangesloten te worden in de keuken. 2x aan beide zijden van het aanrechtblad bij het raam. 1 of 2 bij het schiereiland (in de lange muur). Ter informatie - Er is een kruipruimte onder de vloer. - Op de vloer komt vloerverwarming. De aannemer heeft aangegeven dat boren in de vloer niet mogelijk is. Wellicht dat dit wel mogelijk is in de trapkast.

Keuken aanpassen

Het gaat om een verlenging van een nieuw aanrecht blad (circa 2.50 meter) Hier moet uitsparing voor een standaard gaskookstel in gezaagd worden. En een afzuigkap geplaatst boven het kookstel.

Keuken laten aanpassen

Wij krijgen op 30 mei de sleutel van onze nieuwe woning en willen daar enkele aanpassingen laten verzorgen in de keuken. We willen het hardstenen aanrechtblad laten inkorten met 60 cm. We laten het onderkastje graag verwijderen en willen daar een hoge kast laten plaatsen voor een koelkast. Ook moet er naast de afzuigkap een klein hangkastje worden geplaatst. Als laatste willen we de huidige wasbak die een opbouwrand heeft graag laten vervangen door een verzonken wasbak. Het betreft een IKEA-keuken. Wij zullen zelf voor de materialen zorgen. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Bestaande keuken aanpassen

Mijn huidige keukenblok is vrij simpel van opzet, ik wil deze uitbreiden met extra kasten en apparatuur, de eindsituatie moet als volgt zijn, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries (reeds in bezit) gas-kookplaat, gootsteen met kraan (hergebruik) en keukenblad. Dit alles dient een budget-oplossing te zijn omdat het een huurwoning betreft. Een deel van het leidingwerk is reeds aanwezig de rest dient aangelegd te worden.

Keuken installatieklaar maken

De nieuwe keuken wordt aangeleverd in week 9, uit Duitsland, en gemonteerd. De keuken moet installatie-klaar gemaakt worden: betekent huidige keuken in zijn geheel afbreken en slopen. Elektriciteit en water aanpassen, gecertificeerd, boiler verplaatsen, afzuigkap afvoer, muren stucen, egaliseren en nieuwe verlichting aanbrengen. Alles moet in week 8 gerealiseerd zijn en de tekeningen zijn aanwezig. Globale indicatie is met een marge van 15%.

Bredere afzuigkap monteren

Ik heb nu een afzuigkap van 60 breed. Deze is te smal voor huidige kookplaat 90 breed. Derhalve nieuwe afzuigkap plaatsen en naastliggende stuk van de keuken aanpassen in verband met de bredere 30 cm van de kap. Hiertoe een keukenkastje verplaatsen en naastliggende achterwand en 3 planken aanpassen. De nieuwe afzuigkap heb ik al uitgezocht en is snel te leveren.

Keukenkastje aanpassen of verplaatsen

In de keuken is een nieuwe afzuigkap geplaatst. Omdat deze een iets ander formaat heeft dan vorige afzuigkap kan het naastgelegen kastdeurtje niet meer op dezelfde plek/manier gemonteerd worden. Hoewel het waarschijnlijk een kwestie is van het verplaatsten van het scharnier, kan het ook zo zijn dat het kastdeurtje op maat/passend gemaakt moet worden.

Hoekkeuken aanpassen

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap met afvoer naar buiten. Ik wil graag een nieuwe combi magnetron. Ik wil graag de keukenkastjes een nieuwe kleur geven. Ik zou graag de kastjes willen laten spuiten of met folie laten bekleden. Het gaat om een hoekkeuken van ongeveer 3 bij 3 meter. Het gaat om ongeveer 7 onderkastjes en 5 bovenkastjes en dan een aantal lades.

Leidingen voor keuken aanpassen

Voor onze nieuwe keuken moet het volgende gebeuren: -extra groepen aanleggen -water toe en afvoer verleggen -bestaande gas aansluiting in de keuken verwijderen -electra aanleggen (gedeeltelijk invrezen) we hebben nog geen technische tekening omdat we eerst een totale schatting willen hebben van de kosten Apparatuur: -inductie kookplaat -afzuigkap -3 in 1 kraan -vaatwasser -koelkast -vriezer -oven -combi-oven

Bestaande keuken aanpassen

Aanpassen van een bestaande keuken uit 2003. Plaatsen extra kast 80 breed, 60 diep en 233 hoog. Deze kast moet greeploos worden, passen bij bestaande keuken (plint hoogte, hoogte deurtjes en indien mogelijk deuren in kleur spuiten) en moet aan een kant een uittrekbare voorraad kast zijn (30cm) en de rest met planken voor servies en dergelijke. Plaatsen twee metalen lades gebruik makend van twee bestaande afdekplaten boven 2 naast elkaar geplaatste ovens. Vervangen 8 cm dik kunststof blad door composiet of keramisch blad. Eventueel een moderner dun blad op draagblad. Twee muur planken of licht armaturen L & R naast de afzuigkap.