Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken

Gat in betonnen muur voor afzuigkap

Ik wil graag een gat in mijn muur laten boren voor de afzuiging naar buiten te laten gaan. De rest van de afvoer kan ik zelf. Gaat mij puur om het gat te laten maken naar buiten.

Afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken

De bestaande afzuigkap aansluiten met een buis naar buiten (gat is al aanwezig in buitenmuur). Daarna een koof maken om de buis heen.

Afzuiging keuken naar buiten

Wij willen graag de afzuiging van onze keuken wijzigen. Op dit moment hebben we een afzuigkap met filter, maar willen nu de afzuiging naar buiten hebben. Wat moet daarvoor gebeuren: gat in de buitenmuur en een gat in de muur tussen keuken en gang (de afzuiging moet van de keuken naar de gang naar naar buiten). Afwerking van het afvoergat buitenmuur met ventilatierooster, aanleggen afvoerbuis gang (van buiten naar de keuken) en het aanbrengen van een koof (ongeveer 2 meter) over afvoerbuis in de gang.

Gat boren voor afzuiging

Mijn huis is net opgeleverd in Woudenberg. Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en of u dit binnen 2 weken kunt realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling. Met vriendelijke groet,

Keuken plaatsen van Ikea

SLOOPWERKZAAMHEDEN: • Het loskoppelen en afdoppen van de leidingen. • Het verwijderen van het bestaande keukenblok. • Het verwijderen van de wandtegels. CONTAINER: • Het afvoeren van het bovenstaande in een 3m3 bouw en slooppafval container. IKEA KEUKEN • Het plaatsen en afmonteren van de nieuwe Ikea keuken (zie bijlagen) LEIDINGEN: • Maken wateraansluitpunt t.b.v. vaatwasser. • Verleggen afvoer en afmonteren in spoelkast. • De waterleidingen verleggen en afmonteren in de spoelkast. • Het inkorten en afdoppen van de gasleiding. ELEKTRA: • Maken contactpunt t.b.v. de koelkast. • Het maken van twee contactpunten t.b.v. de werkblad verlichting middels infrezen. • Verplaatsen bestaande 2 wandcontactdozen met 3 aansluitingen naar rechts en links middels infrezen. • Maken wandcontactdoos aan overzijde keuken met 3 aansluitingen (voor koffiezetapparataat etc. ) overzijde keuken (dus aan zijde van koekast, vriezer etc. ) • Verplaatsen contactpunt t.b.v. afzuigkap middels infrezen. (afzuigkap is zelfcirculerend dus geen afzuiging naar buiten noodzakelijk) • Het verplaatsen van het contactpunt t.b.v. de vaatwasser GROEPENKAST: • Leveren en plaatsen van een 1 fase groepenkast met 9 automaten van 16 ampère en een kookgroep automaat een hoofdschakelaar en drie aardlekschakelaars. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de oven. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de combi-oven. • Trekken groep (7. 2Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de inductie kookplaat. • Het afmonteren van de reeds getrokken groep t.b.v. de oven.

Voorwerk voor plaatsing nieuwe keuken

Bestaande keuken wordt vervangen door nieuwe keuken. Stopcontacten verplaatsen. Leidingwerk een halve meter verplaatsen. Koof maken van 3. 15 mtr. Gat naar buiten boren voor afzuiging. Stucwerk 8m2.

Afzuigkap plaatsen en gat boren in gevel

In mijn keuken wil ik graag een nieuwe afzuigkap plaatsen. Voorheen was dit geregeld middels een motorloos systeem aangesloten op het ventilatiesysteem van het huis. Nu moet er een nieuwe afzuigkap komen met een apart kanaal naar buiten, dit kan eenvoudig door een gat te maken in de buitengevel, de positie van de afzuigkap zit nagenoeg aan de achtergevel op ongeveer 1.50 meter afstand. De woning bevindt zich op de begane grond en de achtergevel is makkelijk bereikbaar voor het boren van een gat. Voor het plaatsen van de afzuigkap is het volgende nodig: - Gat boren in metselwerk gevel (ongeveer 34 cm dik metselwerk); - Koof openbreken en kanaal aanbrengen; - Bestaand kanaal mechanische afzuiging afdoppen; - Achterwand keuken stucen en voorzien van PU-coating (3.50 x 0.90 meter); - Afzuigkap ophangen en aansluiten (aansluitdraad al aanwezig); - Koof dichten en aanhelen; - Koof opnieuw sausen; - Rooster aanbrengen aan buitzijde. Afzuigkap Siemens type LC97BB542 lever ik, overig materiaal door vakman. Ik zoek een ervaren vakman die deze klus graag wil uitvoeren. Graag ontvang ik van u een totaalprijs voor deze klus per mail.

Afzuigsysteem aanleggen in de keuken

Mijn woning heeft 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping staat een keuken met een mechanisch afzuigsysteem, deze zuigt onvoldoende op. Op de tweede verdieping is nog een keuken gebouwd, alleen is hier geen afzuigsysteem naar buiten toe aanwezig. De badkamer er naast heeft wel afzuigsysteem. Ik wil graag laten bekijken of er een keuken afzuiging op die van de badkamer aangesloten kan worden of dat er een nieuwe afzuiging naar buiten aangelegd moet worden.

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Er is nu geen afzuiging naar buiten en die zou ik graag willen laten aanleggen.

Afzuiging naar buiten laten maken

De keuken heeft een afzuigkap met recirculatie. Ik wil de pijp laten omleggen naar buiten. Nodig: gat in spouwmuur, omleggen afvoerbuis (ongeveer 2.5 meter), afwerking van het afvoergat buitenmuur, aanbrengen van een koof over afvoerbuis.

Partners

Partners van Casius