Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afwasmachine aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afwasmachine aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afwasmachine aansluiten

Afwasmachine aansluiten

In mijn middelste keukenkastjes zit een kraan voor de afwasmachine en de afvoer. Nu moet er een gat komen aan de zijkant van mijn keuken om dit te kunnen aansluiten. Alleen waterslang heeft vast waterslot die best groot is. Graag iemand die dit kan aansluiten en een gat boren.

Spoelbak en kraan vervangen

Wij hebben een ronde spoelbak in de keuken zitten en willen nu een vierkante. We zouden de oude graag laten demonteren en de nieuwe laten monteren en aansluiten. Het aanrechtblad (spaanplaat) zal ook aangepast moeten worden. Op de nieuwe spoelbak moet ook een nieuwe kraan worden gemonteerd. Ook willen wij de afvoer van de afwasmachine laten verplaatsen, deze zit nu voor de zwanenhals en we willen deze graag achter de zwanenhals gemonteerd hebben (ivm geluid). Graag hoor ik van u.

Aansluiten en inbouwen van afwasmachine

Ik heb een nieuwe afwasmachine. Ik zou graag willen dat een monteur de oude afwasmachine demonteert en de nieuwe inbouwt en installeert.

Diverse apparatuur monteren in de keuken

Wij hebben een nieuw gasstel, oven en afwasmachine, afzuigkap, en gootsteen. Kan iemand ons helpen dit aan te sluiten? Alle aansluiten zijn al op de juiste plek aanwezig.

Keuken laten monteren

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. Het liefst eind augustus/ begin september. Keuken bestaat uit afwasmachine, gasfornuis, spoelbak, aanrechtblad. Leidingen en dergelijke zijn al klaar. Het gaat uitsluitend om plaatsen en aansluiten.

Keuken laten monteren

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen incl. apparatuur. Het liefst in de loop van de volgende week 8-12 augustus. Keuken bestaat uit afwasmachine, gasfornuis, spoelbak, aanrechtblad etc. leidingen e.d. zijn al klaar. Het gaat uitsluitend om plaatsen en aansluiten.

Keuken installeren

Onderste kastjes van een Ikea keuken verhoogd installeren (7), aansluiten apparatuur, ijskast, fornhuis, afwasmachine. Plaatsen spoelbak, mengkraan en afvoer (spoelbak en vaatwasser)

Afwasmachine laten aansluiten

Ik wil graag mijn afwasmachine laten aansluiten voor de eerste keer.

Keuken monteren

Ik zoek een monteur die voor in week 19 een keuken kan plaatsen. Het is een nieuwe keuken heeft in een showroom opgesteld gestaan. Keuken is recht en 325 cm breed en extra diep 73 cm heeft een composiet aanrechtblad. Er is 1 bovenkastje, 3 kasten onder het blad en een hoge kast voor de koelkast en de magnetron. Afzuigkap, magnetron, inductiekookplaat en afwasmachine inbouwen/aansluiten. De plaats waar hij moet komen staat nog geen keuken en is voorzien van elektra/afvoer en water. Ben zelf al bezig om volgens tekening water/elektra en de afvoer op de plaats aan te leggen. Mogen er nog meer vragen zijn zie ik deze. Ik kan desgewenst een paar foto's van de situatie maken.

Vaatwasmachine aansluiten

Ik heb een afwasmachine overgenomen, deze moet geplaatst worden in een eenvoudig keuken ( sociale woningbouw) graag reactie via email in verband met nachtdiensten