Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterwand monteren boven het aanrechtblad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterwand monteren boven het aanrechtblad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterwand monteren boven het aanrechtblad

Waterschade spoelkast herstellen

Wij hebben lekkage gehad in de spoelkast onder de gootsteen. De bodem van het kastje is gaan uitzetten en de achterwand heeft watervlekken. We willen graag een offerte met voor het (indien mogelijk) herstellen van de huidige kast en/of een offerte voor het monteren van een nieuwe spoelkast (dat wil zeggen kosten nieuwe spoelkast + montage). Kast is 80 cm breed, 79 cm hoog en 53 cm diep, kleur wit. Huidige deurtjes (2 x 40 cm) zijn niet aangetast en kunnen gewoon worden overgezet.

Keuken demonteren, transporteren en monteren

Keuken demonteren en monteren op een ander adres. Tevens het vervoer verzorgen. Keuken is totaal 3. 50 m breed: 6 onder- en 4 bovenkastjes Hooggedeelte 1. 29 breed en 2. 12 m hoog De uiteinde van de 3. 50 meter lopen schuin. In de hoeken bevinden zich glazen plaatjes. Kookeiland is 1. 65 x 0. 82 m. Hardstenen aanrecht, blad op kookeiland en achterwand. Apparatuur: - Vaatwasser - Hetelucht oven - Stoomoven - Koelkast - Vrieskast - Keramische kookplaat - Afzuigkap Graag ook een globale indicatie van het demonteren.

Achterwand monteren boven het aanrechtblad

Ik woon in een huurwoning met slecht tegelwerk boven de keuken. Ik wil daar een nieuwe achterwand laten monteren met gebruik van de plaat Innova (325835) die Gamma in deze week 45 in de aanbieding heeft. Ik wil de plaat laten ophalen bij Gamma en hier laten monteren. Daarbij moet de plaat een stukje worden ingekort. Er moeten ook openingen voor een dubbel en een enkel stopcontact uitgezaagd worden. De muur is grotendeels betegeld. Er is een stuk waar geen tegels op zitten en dat moet eerst wat worden opgevuld. Ik wil de plaat laten bevestigen en laten afkitten. De stopcontacten moeten ook weer worden gemonteerd met gebruik van vulringen. Ik zoek een vakman die mij hiervoor een prijsopgave kan geven en ook snel beschikbaar is.

Keukenbladen monteren

Klant wenst 2 nieuwe keukenbladen, met buitenrand, op een keuken laten monteren. In het blad van ongeveer 2,40 cm. moeten twee spoelbakken inbouwen (die zonder rand) en een bestaande elektrisch fornuis ingebouwd worden. De afmeting van het ander blad, waar niets in ingebouwd wordt, is 1,90 cm. Klant heeft de voorkeur voor de combinatie van leveren en monteren van de keukenbladen, maar kan eventueel ook zelf keukenbladen uitzoeken en dan gaat het om uitsluitend monteren. Materiaaltype van de bladen maakt niet veel uit. De kleur moet worden: bruin. Mogelijk is er meerwerk zoals afwerken van de achterwand, etc. Klant woont in Emden in Duitsland (25 kilometer over de Nederlandse grens). Klant heeft geen haast, maar moet wel gedaan worden in de komende weken / maanden.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Wij willen in onze nieuwe woning graag een IKEA keuken laten monteren. Wij zullen de kasten zelf in elkaar zetten, inclusief de frontjes en ook de afwerking doen wij zelf. Het gaat om het waterpas monteren van de kasten en het werkblad plaatsen. In het werkblad moet een gat voor de wasbak en inductiekookplaat worden gezaagd. Deze moeten daarin gemonteerd worden, inclusief een kraan. Er moet ook een achterwand worden geplaatst en er zijn enkele aanpassingen aan het leidingwerk en elektra nodig. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Aanrechtblad en achterplaat verwijderen en nieuwe plaatsen

Het oude keukenblad verwijderen. De oude achterplaat verwijderen. De achterwand en zijwanden betegelen. Een nieuw natuurstenen keukenblad leveren en monteren. En een nieuw te leveren spoelkraan en spoelbak. De lengte is 3 meter en de achterplaat ook aan de zijkanten bevestigen. Kunt u contact met mij opnemen?

Bredere afzuigkap monteren

Ik heb nu een afzuigkap van 60 breed. Deze is te smal voor huidige kookplaat 90 breed. Derhalve nieuwe afzuigkap plaatsen en naastliggende stuk van de keuken aanpassen in verband met de bredere 30 cm van de kap. Hiertoe een keukenkastje verplaatsen en naastliggende achterwand en 3 planken aanpassen. De nieuwe afzuigkap heb ik al uitgezocht en is snel te leveren.

Afzuigkap monteren op granieten achterwand

Wij willen onze nieuwe Siemens afzuigkap laten monteren op een granieten achterwand. Er moeten 5 gaten geboord worden van 8 mm op de granieten achterwand van 20 mm dik. Achter het graniet zit een gemetselde muur, geen beton. We laten de klus graag in week 44 uitvoeren, van 31 oktober t/m 4 november.

Keuken van Praxis monteren

Ik wil een complete keuken bij Praxis bestellen maar ik wil dat iemand mij helpt met de montage. Het zijn 4 kasten onder en 4 bovenkasten. Met een M-systeem achterwand. De huidige keuken moet verwijderd worden maar wel bewaard worden omdat die van de woningbouw is. De keuken bestaat uit keukenkastjes in hoogglans wit, 260 cm, 8-delig: 8718475910121 van Praxis. Wat zou het kosten en wanneer kunt u de keuken plaatsen?

Verleggen leidingen keuken

Voor de aanleg van onze keuken moeten elektra en waterleidingen verplaatst worden op de muur. Mogelijk moeten er groepen worden bijgeplaatst in de meterkast. Voor 2 locaties voor stopcontacten boven het werkblad zal in de muur moeten worden gefreesd. Beide keren ongeveer 10 cm. De rest mag op de muur omdat dit achter de kasten uitkomt. Doordat de woonkamer al volop in gebruik is, dient dit zo stofvrij mogelijk te gebeuren. Vandaar dat ik het freeswerk zoveel mogelijk heb beperkt. Alle andere aanpassingen mogen dus op de muur plaatsvinden. Mogelijk moeten er een paar groepen worden toegevoegd in de meterkast. Een aantal leidingen, waaronder de Perilex, moeten met een flexibele kabel neergelegd worden zodat de keukenleverancier deze zelf aan het binnenwerk van de kasten kan monteren. Aanvullend wil ik op de buitenmuur van de keuken een leiding naar buiten om buiten een lamp op aan te kunnen sluiten. Deze draad moet direct naar de meterkast zodat deze vanuit de meterkast schakelbaar gemaakt kan worden. De meterkast sluit aan op de achterwand van de keuken. Hier zal een lange boor voor nodig zijn. Doordat de bouwer van het huis al uitgegaan is van de plaatsing van een keuken, is het gros van de leidingen en opbouw-inbouw WCD's aanwezig. Het overige materiaal mag je zelf aanleveren. Doordat het aanleveren van deze tekeningen lang duurde, ben ik wel beperkt in de dagen waarin het werk kan worden uitgevoerd. Op 07-09 wordt de keuken namelijk al geleverd. Er zijn diverse bijlages beschikbaar.