Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterwand boven keukenblad plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterwand boven keukenblad plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterwand boven keukenblad plaatsen

Keukenrenovatie

Delen van de keuken wil ik laten vervangen. Nieuw keukenblad met gootsteen Nieuwe achterwand nieuwe afzuigkap plaatsen koven en plinten spuiten/schilderen inbouw koelvrieskast vervangen

Keuken renovatie

Graag wil ik mijn keuken opknappen met een nieuw keukenblad, een afzuigkap en een Keuken achterwand , planken aan de muur en nieuwe keukenfrontjes. Ik ben zelf een kluns dus heel graag ook advies, wat kan wel en wat niet....en opmeten van het te kopen materiaal daar ik dit nog niet in huis heb.

Achterwand boven keukenblad plaatsen

Wij willen een achterwand bij onze keuken. Deze bestaat uit 2 stukken muur namelijk: L 120cm ;B:69,6cm L 373cm ;B:69,6cm Wij wilden gaan voor een licht blauwe glazen achterwand. Deze bleek echter niet leverbaar voor het langste stuk: 3733 Nu zijn wij op zoek naar een betaalbaar alternatief die dan geplaatst kan worden. Er moeten ook 2 uitsparingen worden gemaakt op het langste stuk voor de stopcontacten. Het materiaal moet wel tegen voldoende hitte kunnen en redelijk krasvast zijn. Wie kan dit zo spoedig mogelijk realiseren?

Werkblad in de keuken vervangen

Ik wil het huidige keukenblad vervangen. Het gaat om een L-vormige keuken. De afmetingen langs de achterwand zijn 306 en 221 cm met een standaard breedte van 60 cm. Gewenst materiaal Kunststof of HPL. Aan de voorzijde dient er een waterkering geplaatst te worden. Verder is er een uitsparing nodig voor de spoelbak en de kookplaat. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het inmeten, leveren en plaatsen.

Aanrechtblad verlagen

Ik overweeg een bod te doen op een woning. Echter een belangrijk punt met betrekking tot de verbouwingskosten. In de woning is een nette keuken aanwezig (geplaatst 2 jaar geleden). Echter het aanrechtblad is helaas 95 cm hoog. Mijn vrouw is slechts 1. 50 lang en we hebben nu in onze huidige woning een aanrecht van ca. 91 cm hoog. De keuken in nieuwe woning heeft geen tegels maar enkel een composiet strip vlak boven het aanrechtblad (zie bijgevoegde foto). Aan de onderzijde van de kasten zit een afdekstrip en hoop dat er hierdoor technische mogelijkheden zijn om het aanrechtblad enkele centimeters te verlagen. Wellicht met het loshalen van kastjes aan achterwand, naar beneden draaien van de stelpootjes, etc.... Alvorens ik op het huis bied, verneem ik graag of enige inschatting kan worden gemaakt óf het aanrechtblad kan worden verlaagd en of ik een globale indicatie van kosten kan ontvangen. Keukenblad is 3,30cm lang en bestaat uit 2 kastjes van 60 cm breed (1 vaatwasser), een ladekast van 90 cm breed (incl. Gaspitten) en een ladekast van 1,20 meter. Het blad gaat nog een klein hoekje om (zie foto). Alvast bedankt voor uw inspanningen! Vriendelijke groet,

Aanrechtblad verhogen

In verband met het leggen van vloerverwarming en het waterpas maken van de vloer is de vloer in de keuken een stuk hoger geworden en het keukenblad hierdoor te laag. Dit willen we zeker 5 cm laten ophogen. De onderkastjes kunnen in zijn geheel worden verhoogd of alleen het blad. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en krijgen hierin graag advies. De achterwand van de keuken is betegeld. Afhankelijk van de kosten overwegen wij tevens een nieuwe wasbak en kraan zodat zo dat alles in een keer gedaan kan worden.

Composiet blad op maat laten zagen

Heer/mevrouw, Voor een klant van ons bouwbedrijf hebben we een composieten keukenblad laten plaatsen waarvan alleen nog 1 gedeelte van de achterwand op maat gesneden moet worden. Ik heb zelf een stuk blad in bezit wat op maat gezaagd moet worden. De afmeting van dit stuk blad is H: 600 en B:635. Waarschijnlijk hoeft niks van de hoogte en breedte af. Er hoeft alleen hoek uit de achterwand gezaagd te worden voor het raam wat in de weg zit. De dikte is 1. 2cm. Zie bijlage voor de foto. De randen moeten mooi afgewerkt worden. Ik wil graag weten wat me dit gaat kosten. Graag op korte termijn. Graag wil ik weten wat de meerprijs is wanneer jullie het zelf komen inmeten. De locatie Amsterdam West. Met vriendelijke groet,

Keukenblad laten plaatsen en afwerken

Eikenhout keukenblad plaatsen en de oude verwijderen (240 x 60 centimeter), een ronde spoelbak en nieuwe kraan installeren en keukenblad plaatsen bij kookplaat (120 x 60 centimeter). Ook graag een keramische plaat van 50 x 60 centimeter opnieuw installeren. Achterwand plaatsen van 55 x 92 centimeter en een wand plaatsen 94 x 115 centimeter.

Aanrechtblad en achterplaat verwijderen en nieuwe plaatsen

Het oude keukenblad verwijderen. De oude achterplaat verwijderen. De achterwand en zijwanden betegelen. Een nieuw natuurstenen keukenblad leveren en monteren. En een nieuw te leveren spoelkraan en spoelbak. De lengte is 3 meter en de achterplaat ook aan de zijkanten bevestigen. Kunt u contact met mij opnemen?

Composiet keukenblad op maat zagen

Een keukenwand van composiet 5% hars en 95 % kwartskristallen moet afgezaagd worden. Bij voorkeur met professionele apparatuur, daar de snede zichtbaar blijft. De achterwand is eenvoudig te transporteren.

Partners

Partners van Casius