Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiten en inbouwen vaatwasser? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiten en inbouwen vaatwasser. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiten en inbouwen vaatwasser

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

We hebben een bestaande keuken en willen een vaatwasser inbouwen. Op dit moment is er nog geen vaatwasser in de keuken. We zullen een onderkast opofferen voor de vaatwasser, deze onderkast is naast de onderkast met spoelbak. Het huidige aanrechtblad willen we gaan behouden. De omvang van de werkzaamheden is het demonteren van de onderkast, plaatsen en aansluiten van de vaatwasser. Dit moet gebeuren op de eerste verdieping. De plint die momenteel in de keuken is verwerkt moet blijven.

Vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een nieuwe vaatwasser in laten bouwen maar wellicht is reset of aanpassen van de kraan ook nodig. Mijn vaatwasser is 10,12 jaar oud en stopte er plots mee. Na amateuronderzoek lijkt de waterstop de boosdoener. Er komt momenteel geen water uit de kraan. Pennetje in de kraan, kraan doet t weer, maar na aansluiten op de vaatwasser weer niet. Kunt u mij informeren wat de kosten voor inbouwen en eventueel de meerprijs voor het kraanprobleem?

Aansluiten en inbouwen vaatwasser

Wij willen een vaatwasser in laten bouwen in onze keuken. Hiervoor moet nog wel een water- en (indien het huidige niet voldoet) elektra aansluiting geïnstalleerd worden. De locatie van de vaatwasser zal een bestaand keuken kastje worden, welke zich schuin onder de gootsteen bevindt. Wij hebben een vaatwasser op het oog maar willen deze pas bestellen wanneer wij weten wat er mogelijk is.

Aansluiten en inbouwen van afwasmachine

Ik heb een nieuwe afwasmachine. Ik zou graag willen dat een monteur de oude afwasmachine demonteert en de nieuwe inbouwt en installeert.

Aanrechtblad plaatsen en vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een aanrechtblad plaatsen en een vaatwasser in laten bouwen. Blad: haaks inkorten op lengte, een gat decouperen, een aanrecht bak monteren en aansluiten van de afvoer. Dan een gat boren voor een kraan, de kraan monteren / aansluiten, vervolgens het blad monteren en afkitten. De vaatwasser moet ingebouwd worden: laatste kasvak, 1 zijwand verwijderen, 1 zijwand van 1.50 cm verplaatsen, een extra 220 Volt punt aanleggen, een muurplaat met kraan monteren, een aftakking maken op bestaand koud water naar deze nieuwe kraan. Dan wil ik graag de vaatwasser stellen, de voorplaat op de deur monteren, de deur afstellen, zodat deze niet naar beneden valt en de plint monteren. Alle demontage doe ik zelf.

Keramische kookplaat inbouwen

Betreft het vervangen van de ingebouwde keramische kookplaat. De nieuwe kookplaat (T202ZT) heb ik al in huis. De oude kookplaat verwijderen en vervolgens de nieuwe plaatsen en aansluiten. De buitenmaten van de kookplaten zijn het zelfde. De oude keramische kookplaat is bij een kookgedeelte defect. Graag ontvang ik een offerte.

Inbouwen van een gaskookplaat

Betreft het inbouwen en aansluiten van een gaskookplaat in een bestaand keukenblok. Hiervoor moet nog een gat worden gemaakt in het aanrecht. Het betreft een houten aanrecht. De kookplaat moet ik nog kopen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stopcontacten aanleggen, gaskookplaat aansluiten en inbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: Stopcontacten aanleggen - voor vaatwasser; - voor kookplaat. Gaskookplaat - frezen in het keukenblad; - aansluiten op gasleiding, deze ligt er wel al maar moet nog aangesloten worden op de gastoevoer. Vaatwasmachine aansluiten op afvoer en toevoer Alle benodigdheden qua aansluiting hebben wij al. Wij missen alleen nog het stopcontact voor de vaatwasser.

Nieuwe vaatwasser inbouwen

Onze vrijstaande vaatwasser is zonder bovenblad onder het aanrechtblad klemvast geplaatst. Hij moet vervangen worden (is er wel al uit), en we zoeken iemand die de nieuwe kan plaatsen en aansluiten. Alle aansluitingen zijn natuurlijk al aanwezig, maar de nis is krap. Graag ontvang ik een offerte.

Vaatwasser inbouwen en aansluiten op bestaande aan- en afvoer

Onze inbouw vaatwasser is kapotgegaan en er wordt volgende week een nieuwe geleverd. Graag laten we de oude vaatwasser verwijderen en de nieuwe inbouwen en aansluiten op de bestaande waterleiding en afvoer.