Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrechtblad monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrechtblad monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrechtblad monteren

Composiet aanrechtblad zagen

Ik zou graag mijn composiet aanrechtblad willen zagen. Uitsparing kookplaat moet groter worden ivm overstap naar inductie. Aan de ene kant is het 1 cm en aan de andere kant 4 cm.

Gat in granieten aanrechtblad aanpassen

Ik heb een inductie kookplaat gekocht, maar hij pas er niet in, het gat is te klein. Het is een granieten aanrechtblad en er moet een paar mm vanaf.

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Ik wil graag mijn aanrechtblad laten schuren en oliën .

Aanrechtblad plaatsen

Houten (hoek)aanrechtblad (begane grond) verwijderen en afvoeren en nieuw aanrechtblad leveren en plaatsen. Totale lengte is circa 5 meter.

Composiet aanrechtblad zagen/aanvullen

ik wil overstappen van de gaskookplaat naar een inductiekookplaat. nu is de uitsparing in het werkblad te klein. deze is nu 83x 47 cm en moet 86x 49 worden ( 5 pits kookplaat). Daarnaast heb ik de opstelling van de keuken veranderd. Daardoor zou ik graag een extra stuk werkblad hebben van 62x60 cm, een bijpassende vensterbank en een zelfde blad op een radiatorombouw.

Aanrechtblad inmeten en op maat maken

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad van zwart graniet OF composiet ( graag 2 offertes dus). Dikte blad = 4 of 6 cm. Wasbak en kraan hergebruik. Demontage oude aanrechtblad doen wij zelf. Gaat om inmeten, op maat maken en plaatsen. +/- maten = 330 breed en 60 diep & nog een apart stuk van 182 breed 90 diep. Graag contact per e-mail wegens drukte werk en slechte bereikbaarheid.

Spoelbak in een granieten blad frezen

We hebben een granieten aanrechtblad met een vrij simpele RVS spoelbak (vlakinbouw). We willen graag gaan voor een nieuwe look met een wat strakkere zwarte spoelbak. Is het mogelijk om dat achteraf te monteren en wat zouden de kosten hiervan zijn?

Keukenkastjes wrappen

De keukendeurtjes en aanrechtblad met nieuw folie beplakken in een recreatie chalet. 12 fronten.

Keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen

Ik zou graag een nieuw werkblad willen in mijn keuken met spoelbak en inductiekookplaat. Het oude aanrechtblad moet er eventueel nog uitgehaald worden, of de nieuwe kan eroverheen geplaatst worden. De inductiekookplaat moet worden aangesloten. Graag advies over de materialen.

Keukenkastjes opnieuw van folie laten voorzien

De folie op het front van de koelkast laat los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Misschien willen we ook het aanrechtblad vervangen. Ik wil graag dat de keuken weer netjes wordt maar zoek ook een voordelige oplossing. Het gaat om een dichte, kleine keuken over 1 wand. Graag een indicatie van de minimale kosten.

Partners

Partners van Casius