Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrechtblad met schade repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrechtblad met schade repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrechtblad met schade repareren

Schade aan een aanrechtblad repareren

Ik heb een brandplek in de toplaag van mijn aanrechtblad door een heet koffiekannetje, ik zou dit graag gerepareerd willen hebben.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik heb een beschadiging op het aanrechtblad. Kunt u dit repareren? Het blad is van hout.

Aanrechtblad met schade repareren

Hete pan op het aanrecht gezet. Schade ongeveer 2 vingers breed.

Aanrechtblad repareren

Heer, mevrouw, In mijn appartement in Heerlen heb ik schade opgelopen aan mijn aanrechtblad vanwege een lekkende kraan (witte vochtplekken) en schade door ontstoppingsmiddel (licht uitgebeten kring). Het aanrechtblad is gemaakt van MDF met een kunststof toplaag, gekocht bij en geplaatst door IKEA. Kunt u aan de hand van de foto hieronder een prijsindicatie geven voor de reparatie?

Aanrechtblad met schade repareren

Er is een ongelukje gebeurd met het aanrechtblad, en dit wil ik nu graag laten herstellen.

Aanrechtblad met schade repareren

Op bungalowpark Landgoed Old Heino is er in een van de verhuurbungalows een aanrechtblad waar op 2 stukjes de bovenlaag mist. Het gaat om kleine stukjes van hooguit 2 cm (zie bijlage). Het liefst zou dit zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden, zodat de bungalow weer netjes is en weer verhuurt kan worden.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik zou graag ons kunststof (laminaat)aanrechtblad willen laten repareren. Er zit een brandplek op naast de kookplaat. Wat is de prijs van deze reparatie en op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren?

Aanrechtblad repareren of vervangen

Op ons aanrecht blad zijn twee kleine "blaren" door een heet pannetje ontstaan. We willen deze laten repareren. Het is en blad van materiaal: finet. Schade is zichtbaar op de foto's met een munt van twee euro als vergelijking.

Beschadiging in een aanrechtblad repareren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u krijgen i.v.m. schade door een te hete pan op het aanrechtblad. De ronde plek is ongeveer doorsnede van 15/16 cm waarvan verschillende stukjes eruit zijn i.v.m. de blaasjes die er ontstaan waren. Ook heeft hij gedeeltelijk bruine randen achter gelaten op het blad. Ik denk dat het een fineer aanrechtblad is. Ik woon in een huurhuis en de verzekering vergoed het niet. Graag hoor ik van u. PS. Graag reactie via email of telefoon met nr herkenning. Anonieme telefoontjes worden niet opgenomen.

Kunststof aanrechtblad repareren

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige 2x3cm waar de toplaat helemaal los is gelaten. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen en ontvang graag een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius