Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrechtblad renoveren met beton ciré? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrechtblad renoveren met beton ciré. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrechtblad renoveren met beton ciré

Keuken renoveren

Ik wil graag een betonnen aanrechtblad op maat laten maken. Het betreft een L-vorm buitenmaat 120 cm x 360 cm x 63 mm diep en 4 cm hoog. Er moet enkel een uitsparing voor de kookplaat komen.

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil graag het houten aanrechtblad weer laten schuren en oliën. Er zitten nogal wat zwarte vlekken in. Het blad is circa 2.5 meter lang. Ik zou dus een afspraak willen hebben om offerte te laten maken.

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil een houten aanrechtblad opknappen, spoelbak en kraan vervangen.

Keuken renoveren

Het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met een wasbak (220x56 cm) en verwijderen van de oude. En het leveren en plaatsen van een kunststof aanrechtblad met elektrische kookplaat (160x56 cm) en opbergruimte onder het aanrechtblad. Het goed afhangen van de oude gedateerde deurtjes in de bestaande keuken. Misschien wel vernieuwen.

Houten aanrechtblad laten renoveren

Wij hebben een houten aanrechtblad (ik denk van Ikea) welke een opknapbeurt kan gebruiken, ongeveer 400 cm x 61 cm waarin spoelbak en kookplaat zijn verwerkt. De naden tussen de houten delen moeten ook weer netjes worden gemaakt. Verder zitten er een aantal kringen in het hout door hete voorwerpen die erop hebben gestaan. Het blad is tot nu toe behandeld met olie. Graag zouden we een wat meer onderhoudsvriendelijke oplossing willen maar wat is mogelijk?

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.

Houten aanrechtblad renoveren

Het gaat om een U-vormige aanrechtblad van 60 cm diep in 4 delen van 42 cm (naast het fornuis), 104 cm, 133 cm en 127 cm. Er zit nu een houten blad. Ik heb elk half jaar olie erop aangebracht maar sinds de olie veranderd is, ziet het blad er niet meer goed uit. Na twee maanden is hij lelijk en zou hij opnieuw behandeld moeten worden. Nu is ons idee om het blad flink te laten schuren en daarna te laten lakken. Wat zou dat kosten?

Aanrechtblad met betonstuc renoveren

Wij gaan 1 mei in onze nieuwe woning. Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen het kunststofblad te renoveren. Het is een blad van 3 strekkende meter met een uitsparing voor de kookplaat, spoelbak en de kraan. Hoe worden achterwanden verwerkt? Ik zou graag een gehele wand achter dit kook gedeelte willen met beton stuc/cire geschat 5 m2. Ik hoor graag van u.

Keukenblad vernieuwen en drempel renoveren

In de woning van mijn moeder wil ik graag enkele onderhoudsklussen laten verzorgen. Het aanrechtblad wil ik laten vervangen en de drempel van de keuken moet worden opgeknapt of vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk even op te meten en ontvang daarna graag uw offerte.