Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrechtblad met inbouwapparatuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrechtblad met inbouwapparatuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrechtblad met inbouwapparatuur plaatsen

Aanrechtblad met inbouwapparatuur plaatsen

Kunt u een prijsopgave geven voor het plaatsen van een aanrechtblad. Het is een hoekblad met een spoelbak ingefreesd en een kookplaat

Keukenblad plaatsen en gasleiding naar beneden trekken

Ik heb een keukenblad die wil ik graag plaatsen in mijn keuken. Met inbouwapparatuur, gasstel en wasbak ook wil ik vragen of jullie de gaskraan naar beneden doen. Die zit nu boven het aanrechtblad.

Keuken met inbouwapparatuur plaatsen

Een keuken plaatsen van 3.2 meter met inbouwoven, inbouw vaatwasser en afzuigkap. Plus een uitsparing maken in het aanrechtblad voor kraan,spoelbak, kookplaat en montage. De keukenkastjes zijn al voor gemonteerd.

Renoveren handgemaakte keuken

Ik heb een prachtige, handgemaakte keuken met eiken fronten. Dat wil ik allemaal zo laten, want ziet er erg mooi uit, maar wel wil ik: - De slecht lopende afvallade onder de gootsteen repareren ( de rails is stuk). Het binnenwerk vervangen door een nieuw interieursysteem voor gescheiden afval, bij voorkeur met sensor en automatisch opengaan. - Het scharnier van de hoekkast (hoek van de L-opstelling) vervangen (stuk) en het interieur voorzien van zo'n uitdraai, zodat je ook de ruimte achterin kunt benutten. - Optie 1: Oven en gaskookplaat vervangen voor nieuwe inbouwapparatuur. - Optie 2: Indien mogelijk en te betalen overweeg ik het aanrechtblad te vervangen, dit afhankelijk van technische mogelijkheden en de kosten De eerste 2 punten zijn urgent, de 2 opties wil ik beslissen afhankelijk van mogelijkheden en kosten.

Keuken verplaatsen

Bestaande keuken van de voorkamer naar de achterkamer verplaatsen. Vanuit de badkamer moeten warm en koud water worden aangelegd. Elektra moet ook nog aangelegd worden voor de oven, kookplaat en afwasmachine en dergelijke. Keukenkasten, aanrechtblad, inbouwapparatuur demonteren en weer monteren. Graag komen kijken.

Keuken installeren

Zo snel mogelijk keuken installeren. De keuken is al gekocht. Het betreft een hoekkeuken met inbouwapparatuur. Leidingen/aansluitingen op de zitten al op de juiste plaats. Geen bovenkasten. Alleen onderkasten, inbouwapparatuur en aanrechtblad monteren.

Keuken plaatsen

Wij zoeken z.s.m. een vakman/bedrijf welke onze keuken kan plaatsen. Keuken is niet nieuw en leidingen/elektra zijn al op de juiste plaats aangelegd. L-vormige keuken; gaat om keukenkasten, aanrechtblad, inbouwapparatuur etc.

Keuken installatie

Keuken installeren. Keuken gaan we zelf kopen. Eventueel ook leidingen voor gas/water/elektra aanleggen. Op deze plek zit nu geen keuken, goed toegankelijk, rechte muur. Rechte keuken: boven- en onderkasten, aanrechtblad en inbouwapparatuur.

Keuken plaatsen en voorbereiden

Ik koop binnenkort een keuken. Deze moet worden geplaatst. Gasleiding, water en elektriciteit moet worden omgelegd. Daarna keuken plaatsen. L-vormige keuken van 2.50 meter bij 2.15 meter. Bovenkasten, onderkasten, aanrechtblad, inbouwapparatuur etc.

Keuken plaatsen

Plaatsen van een keuken. Hoekkeuken. Alleen onderkasten. Losstaand forunuis. Inbouwapparatuur. Aanrechtblad. Aansluitingen/leidingen liggen op de juiste plaatst. Uitvoering in mei 2013 ongeveer. Keuken kopen we zelf.