Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrechtblad met beton ciré aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrechtblad met beton ciré aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrechtblad met beton ciré aanbrengen

Aanrechtblad renoveren met beton cire

Ik zoek een keukenspecialist die de twee werkbladen van mijn keuken kan vervangen. Het gaat om één blad van 300 cm breed en 60 cm diep en één blad van 160 cm breed en 70 cm diep. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Aanrechtblad met beton ciré aanbrengen

Wij willen in ons huis het aanrechtblad graag laten bewerken met beton ciré. Het betreft een lang stuk van 3,40 m x 60 cm met een uitsparing voor een dubbele wasbak. Daarnaast willen we ook het werkblad van het kookeiland laten bewerken, afmetingen zijn 1.60 x 1.20 m. Het werkblad heeft een kunststof bovenlaag met een aluminium rand aan de zijkant. Indien gewenst kan ik meer/andere foto's sturen ter verduidelijking. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat de kosten zouden zijn!

Beton ciré op watervast multiplex aanrechtblad herstellen

Ik wil graag een aanrechtblad dat is voorzien van beton cire, maar dat helaas niet waterdicht is gebleken, opnieuw laten stucen. Het liefst zoek ik een wat meer allround klusser die de oude laag kan verwijderen, nieuwe laag aanbrengt, kitranden opnieuw doet, eventueel zelfs keukendeurtje monteert, lampen kan ophangen, radiator vervangen, tegelen badkamervloer, plaatsen nieuw badkamermeubel, e.d.

Aanrechtblad renoveren met beton ciré

Wij willen het aanrechtblad in onze bestaande keuken laten renoveren met een betonlook. De wasbak is verzonken en we weten niet of dat een probleem is. Mogelijk kan die vervangen worden. Afmetingen: 280 cm breed, 90 cm diep + een stuk 60 cm diep en 4 cm dik. Het blad is van watervast verlijmd multiplex met een kunststof topping. De metalen strip aan de voorzijde moet eraf gehaald worden. Er is een foto beschikbaar.

Aanrecht van betonstuc laten maken

Ik wil graag een aanrechtblad in beton stuc. Er ligt nu een blad van multiplex op met een waterkering. De afmeting is: 180×195x59 cm diep. Gewenste kleur: zoveel mogelijk in de betonlook of iets lichter. Wanneer: zo snel als mogelijk.

Aanrechtblad met betonstuc renoveren

Wij gaan 1 mei in onze nieuwe woning. Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen het kunststofblad te renoveren. Het is een blad van 3 strekkende meter met een uitsparing voor de kookplaat, spoelbak en de kraan. Hoe worden achterwanden verwerkt? Ik zou graag een gehele wand achter dit kook gedeelte willen met beton stuc/cire geschat 5 m2. Ik hoor graag van u.

Keuken laten aanpassen

I.v.m. plaatsing van een vrijstaande koelvries-combinatie hebben wij de oude ingebouwde koelkast (tafelmodel) verwijderd. Deze stond in een kastje, onder het aanrechtblad. In de aldus ontstane 'lege' ruimte willen we graag 2 nieuwe kastplankjes laten plaatsen. Aan een zijde is de binnenkant niet afgewerkt, dat is onafgewerkt beton. Daarna het huidige deurtje (waar de koelkast achter zat) terug plaatsen.

Betonnen aanrechtblad maken

Wij willen graag een aanrechtblad van beton laten maken. Het gaat om 320 cm werkblad van 60 cm diep. Het aanzicht van het werkblad 8 cm dik en een uitsparing voor kookplaat, wasbak en kraan. Graag willen wij de zijkanten door laten lopen tot aan de grond. Als we het bij u laten doen wat zijn de kosten? Hoop van u te horen.

Betonnen aanrechtblad maken

Ik wil een nieuw aanrechtblad van beton laten maken en plaatsen. Het blad is 330 x 60 centimeter in een L vorm en de gewenst dikte is 4 centimeter. Hierin moet een uitsparing voor een wasbak (40 x 50 centimeter) en voor een fornuis worden gemaakt. Daarnaast moet er een tweede werkblad van 180 x 60 centimeter worden gemaakt en geplaatst. Tevens installeren nieuwe oven en fornuis.

Aanrechtblad op een buitenkeuken aanbrengen

Ik heb onlangs een buitenkeuken gemaakt en ben op zoek naar een stenen werkblad van minimaal 140 x 75 cm. Hebben jullie wellicht iets liggen in deze maat, het liefst iets antraciet grijs en gepolijst (graniet, marmer, beton het maakt me niet veel uit). Het hoeft niet gemonteerd te worden (dat doe ik zelf)