Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrecht verlagen en aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrecht verlagen en aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrecht verlagen en aanpassen

Keukenblad verlagen

Ik heb een nieuw huis gekocht, het aanrecht is te hoog voor mij en zou met ongeveer 5 cm verlaagd moeten worden. Onder de keukenkastjes is een brede plint zichtbaar en de keuken is 4 meter lang. Wellicht wil ik het aanrechtblad en de frontjes laten vervangen.

Aanrecht verlagen en aanpassen

Ik ben op zoek naar een specialist die ons Bulthaup B3 aanrecht kan verlagen. De werkhoogte is nu 97 cm, maar dat is voor ons te hoog. Hij staat op pootjes en we zouden graag zien dat ze 4/5 cm verlaagd wordt. Tevens wil ik graag het aanrechtblad laten inkorten, zodat een los 6-pits gasfornuis geplaatst kan worden.

Aanrechtblad verlagen

Ik overweeg een bod te doen op een woning. Echter een belangrijk punt met betrekking tot de verbouwingskosten. In de woning is een nette keuken aanwezig (geplaatst 2 jaar geleden). Echter het aanrechtblad is helaas 95 cm hoog. Mijn vrouw is slechts 1. 50 lang en we hebben nu in onze huidige woning een aanrecht van ca. 91 cm hoog. De keuken in nieuwe woning heeft geen tegels maar enkel een composiet strip vlak boven het aanrechtblad (zie bijgevoegde foto). Aan de onderzijde van de kasten zit een afdekstrip en hoop dat er hierdoor technische mogelijkheden zijn om het aanrechtblad enkele centimeters te verlagen. Wellicht met het loshalen van kastjes aan achterwand, naar beneden draaien van de stelpootjes, etc.... Alvorens ik op het huis bied, verneem ik graag of enige inschatting kan worden gemaakt óf het aanrechtblad kan worden verlaagd en of ik een globale indicatie van kosten kan ontvangen. Keukenblad is 3,30cm lang en bestaat uit 2 kastjes van 60 cm breed (1 vaatwasser), een ladekast van 90 cm breed (incl. Gaspitten) en een ladekast van 1,20 meter. Het blad gaat nog een klein hoekje om (zie foto). Alvast bedankt voor uw inspanningen! Vriendelijke groet,

Aanrecht verlagen, achterwand tegelen en kraan vervangen

Goedendag, we willen graag ons natuurstenen aanrechtblad laten verlagen en de RVS plaat tegen de muur weg laten halen en er tegeltjes tegenaan plaatsen. Ook willen we de kraan vervangen en er een quooker naast plaatsen. Het blad is in totaal circa 4.5 meter lang, met een hoek erin. De materialen zijn nog niet aangeschaft, optioneel kunt u die mee aanbieden.

Aanrechtblad verlagen

Wij willen ons aanrechtblad laten verlagen naar 'normale' hoogte (vorige eigenaren waren blijkbaar erg lang, dus ik heb een hoog aanrecht). Het aanrechtblad is zo'n 4 meter lang en 60 cm diep en er zitten een viertal kastjes en lades onder. Er zit geen apparatuur onder de kastjes, maar uiteraard wel een wasbak en fornuis ingebouwd. Kunt u mij een prijsindicatie geven voor het verlagen van een dergelijk aanrecht?

Aanrecht verlagen

Ik zou graag het aanrecht van de keuken willen verlagen. Het is nu 96 cm hoog, ik wil een hoogte van 90 cm. Er zitten poten onder de keuken. Ik weet niet of er ook iets moet gebeuren met het leidingwerk.

Aanrechtblad verlagen en tegelwerk

We zijn een jaar geleden verhuisd. Bij de nieuwe woning is het aanrecht (van mdf) te hoog en niet mijn smaak. Daarom wil ik het laten vervangen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is. Tevens wil ik ook de vloer en de muur in de keuken laten betegelen. Op de vloer ligt nu laminaat. Keuken is ong. 10 m². Ik wil graag vrijblijvend bezoek en een offerte vragen.

KEUKEN gekocht, installeren wordt door ...

KEUKEN gekocht, installeren wordt door keukenzaak gedaan. Het omleggen van leidingen (afvoer, gas, water) plaatsen van electriciteit. Tegelen van de wanden boven de aanrecht. Eventueel verlagen plafond.