Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanrecht ter plaatse afzagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanrecht ter plaatse afzagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanrecht ter plaatse afzagen

Demonteren oude keuken en nieuwe keuken plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor; 1. Oude keuken eruit slopen en afvoeren. Inclusief tegelwerk aan de muur. Oppervlakte is ongeveer 7.3 m2. 2. Het juist plaatsen/omleggen van elektra en water. Conform bijgevoegde tekeningen. Plus extra groep plaatsen in meterkast ter behoeve van magnetron. Vervanging van meterkast. 3. Omleggen verwarming van rechterhand naar ongeveer onder het raam. (Zie foto 1). 4. Ophalen nieuwe keuken. Bij keukenkampioen in Mijdrecht. Zie onderste foto's. Deze hoeft dus niet helemaal vanuit nul gemonteerd te worden. 5. Plaatsen keuken en aansluiten apparatuur. Hoge kasten rechterhand. Laag aanrecht linkerkant. 6. Het houten blad afzagen. Er is nog een ruimte van circa 30 cm over tussen aanrechtblad en muur. Hier graag een plank van maken en dit afwerken. De woning waar de keuken geplaatst wordt heeft bouwjaar 1998 Graag zien we een prijsopgave tegemoet en horen we wanneer dit zou uitkomen. Het liefst op de meest korte termijn. Indien mogelijk in de week van 9 juni.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Ik heb een granieten aanrechtblad van ca 2 cm met een rand van ca 4 cm. Momenteel zit daar een 4 pits plaat in en ik wil graag een groter (5 pits) plaat. Dus gat of opening moet ca 10 cm breder. Daarnaast wil ik ook graag een inbouw grill in het aanrecht van ca 30 breed en 40 diep. Waar dus ook een gat voor moet komen. Moet het gehele blad eraf, of kan zoiets ter plekke gezaagd/aangepast worden.

Aanrecht ter plaatse afzagen

Omdat wij in een oude keuken plaats willen maken voor een gasfornuis, willen wij een granieten blad laten afzagen bij ons thuis op locatie in Hoevelaken. Eén rechte lijn van 60 cm dus en liefst stofvrij. Bovendien zouden we het ruwe zaagresultaat graag een beetje gepolijst zien indien mogelijk. Concreet moet er dus tussen de vaatwasmachine en de koelkast 90 cm open ruimte komen voor een gasfornuis. De lades en de gaspit die er nu staan worden dus verwijderd waarna het zagen kan gebeuren. Graag een offerte voor dit klusje op locatie.

Spoelbak, kraan en strip vervangen in de keuken

Wij hebben in de keuken een kunststof aanrechtblad met daarin een enkele rvs spoelbak met een afzetplateau voor de vaat. De spoelbak is op het aanrecht geplaatst, de rand is er niet ingefreesd. Wij willen de spoelbak en de keukenkraan laten vervangen door materialen van een goede kwaliteit. We willen een Grohe keukenkraan. Verder hebben we een plastic afwerkstrip in de grijszwarte kleur van het kunststofblad, die lelijk is geworden. De strip zit tussen het blad en de keukenmuur. We willen daar een andere strip laten plaatsen. Het mag ook een rvs strip worden. We bespreken de situatie hier graag even ter plaatse. Het zou fijn zijn als de vakman ons dan ook een voorbeeld van de materialen kan laten zien. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Inbouwvaatwasser plaatsen

Ik wil in een huurwoning in de keuken een vaatwasser plaatsen. Dit zou dan ter vervanging van een keukenkastje moeten. Is dit mogelijk? Zo ja wat adviseren jullie? Een inbouw of een losse onder het aanrecht? De aan- en afvoer dienen ook te worden doorgetrokken.

Achterwand boven keukenblad vernieuwen

Op de achterwand van de aanrecht zit een brandplek ter grote van een 2 euro muntstuk. De achterwand is 322 x52 x0. 9 (bxhxd). Deze achterwand zit in een aluminium strip op het aanrechtblad. De achterwand is in de strip vastgezet met siliconenkit. Het is een kunststof plaat in een donkerbruine kleur. Aan de bovenkant zitten de kastjes strak op de achterwand. Boven de kastjes zit stucwerk dus deze kastjes gaan er ook niet zomaar af.

Marmeren aanrechtblad plaatsen

1) mal maken van bestaand (los) keukenblad. Marmeren dienblad maken voor op het aanrecht te plaatsen. 2) vervoer ter plaatse + monteren nieuw marmeren keukenblad + af en aankoppelen water en gas. Voor 1 juni.

Voor- en nawerk bij installatie keuken

Klant heeft een keuken aangekocht voor een nieuwe woning. De keuken zal op 4 juli 2013 geleverd worden en op 5 juli 2013 geïnstalleerd. Ter voorbereiding op de plaatsing van de keuken dienen de volgende zaken verzorgd te worden: - Gas en waterleidingen verleggen. Afvoerleidingen mogelijk verplaatsen. - 2 extra elektragroepen bijplaatsen (mogelijk meer). - Wandcontactdozen verplaatsen en aarden. Na plaatsing van de keuken dienen de volgende zaken verzorgd te worden: - Betegelen achterwand boven aanrecht (3m2). - Keukenapparatuur installeren, te weten: boiler ten behoeve van Quooker, oven en vaatwasser.

Keuken voorbereiden

Stucwerk in de keuken, de strook tussen aanrecht en bovenkastjes, een meter of 4 lang. Gas en elektra ter voorbereiding van nieuwe keuken, infrezen, er is een tekening van. Verwarming: staande radiator voor keuken. Moet nog gekocht worden.

Het betreft het op maat maken en ...

Het betreft het op maat maken en plaatsen van een aanrechtblad/spoelbak/kraan en uitsparing voor gasslang in het aanrecht voor een kookplaat dat op het aanrecht komt te staan. Het aanrechtblad moet in een hoek van 90 graden geplaatst worden. Het aanrechtblad is reeds aangeschaft en is van spaanplaat ca. 35 mm dik met een toplaag erop van kunststof/fineer met een waterkering. Ik ga ervan uit dat het opmeten van de lengte van de aanrechtbladen en uitsparingen van de spoelbak en kraan en gasslang ter plekke wordt gedaan. Te verrichten zaagwerkzaamheden: verstekverbinding aanrechtblad van 90 ° in de hoek uitsparing voor een vierkante spoelbak uitsparing voor kraan uitsparing voor gasslang voor kookplaat (staat op het aanrecht)