Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

11 Keukens plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 11 Keukens plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 11 Keukens plaatsen

11 Keukens plaatsen

Voor een project in Nieuwegein zoeken wij keukenspecialisten voor de plaatsing van 11 keukens. Deze worden in 4 fases geplaatst (2-3-3-3).

Ikea keuken plaatsen

Voor een Project in Landgraaf (L) hebben wij aanstaande vrijdag 1 november of uiterlijk voor maandag aanstaande een keukenmonteur nodig die ruime ervaring heeft met Ikea keukens en die zo'n keukentje op een dag plaatst. Het betreft 3 hoge kasten en 11 lage kasten in een eiland tussen twee muren zie tekening. 2 apparaten. Het is niet erg complex, de leidingen liggen allemaal op de plaats en in overleg kunnen er ook werkzaamheden door de aannemer verricht worden. Stuur mij svp de volgende gegevens: 1) Totaalprijs waarbij excact vermeld staat wat u hiervoor doet en levert cq niet doet, niet levert in of excl btw. 2) Hoe lang u denkt voor het werk nodig te hebben. 3) Met hoeveel mensen u het project maakt. 4) Wanneer en hoe laat u kunt starten.