Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zwaag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zwaag heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zwaag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zwaag of directe omgeving.

246 klanten uit Zwaag bevelen een bij Casius in Zwaag aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwaag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap + aanpassen leidingwerk, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser, afzuigkap monteren, oven plaatsen, vaatwasser inbouwen in bestaande keuken, nieuwe afzuigkap laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zwaag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zwaag:

Spoelbak laten infrezen

Ik wil een spoelbak laten infrezen in mijn keukenblad (hout met fineerlaag) wil ik een grotere spoelbak (momenteel rond 42 x 42 cm en we willen naar vierkant 45 x 45 cm) zetten. Het oude gat is dus te klein, er zal dus gezaagd en gefreesd moeten worden. Welke vakman wil dit bij gelegenheid doen en wat zou het gaan kosten?

Inductiekookplaat inbouwen

Wij willen in ieder geval wat het koken betreft van het gas af en onze keuze is op inductie koken gevallen. De huidige gaskookplaat meet boven 685 X 510 mm en de grote van het huidige gat in het keukenblad is plusminus 480 X 560 mm. Er is een aansluiting voor elektriciteit aanwezig, 2 fasen volgens mijn informatie.

Inductiekookplaat inbouwen

Graag op korte termijn inbouwen bij Praxis aangekochte inductiekookplaat incl. aanrechtblad uitfrezen.

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

Wij zijn van zins om een Siemens inductie inbouw kookplaat type EX977KXX1E aan te schaffen. Als u dit type opzoekt, kunt u ook de technisch tekening, waaruit blijkt dat er een uitsparing van 49 cm x 88,2 cm moet zijn. Momenteel hebben wij een inbouw gas kooktoestel van 90 cm x 52 cm (buitenmaat). De uitsparing is 49 cm x 86 cm. Dus er dient links en rechts van de kookplaat 1,1 cm x 49 worden afgezaagd. Voor uw beeldvorming heb ik wat foto’s toegevoegd.

Ikea keuken plaatsen

We willen weten of het qua prijs en deskundigheid voordeliger is om de keuken niet door IKEA te laten plaatsen. De montage offerte van IKEA is €1825,- en dat vinden wij absurd hoog gezien de nieuwe keuken precies de zelfde opstelling heeft als de oude. Leidingwerk is niet van toepassing, alles staat op dezelfde plek.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Mijn ingebouwde vaatwasser is stuk en ik wil graag weten wat het kost om een nieuwe te laten plaatsen en aan te sluiten. Op dezelfde plek.

Keuken inbouwen

De oude keuken moet eruit gehaald worden en een hele nieuwe keuken (kastjes + apparatuur) erin.

Plaatsen keuken

Plaatsen van keuken, deze is al reeds besteld en komt in week 40. De keuken bestaat uit 1 rechte gedeelte van 4,80 lang. Geen boven kastjes. En een kookeiland van 2.20 bij 1. meter. Geen rare hoekjes. Aanrechtblad is van hout. Inbouw apparatuur bestaat uit: vaatwasser, magnetron, losse stoof (aanrechtblad erom heen is al op maat gezaagd) koel vries combinatie en wasemkap. Leidingen liggen al op de juiste plek. Inschatting is maximaal 2 dagen werk. Betreft een nieuwbouwwoning.

Keuken klaar maken voor plaatsing nieuwe keuken

Keuken klaar maken voor plaatsing nieuwe hoekkeuken 3,5 x 4 meter. Wegwerken van buizen, leidingen doortrekken naar keuken, stuccen muur en plaatsen 2 nieuwe opdekdeuren in woonkamer en toilet. Wegwerken buizen in hal doormiddel van een houten voorzetwandje. Eventueel ook slopen en afvoeren oude keuken.

Afvoer afzuigkap, rooster in voorgevel en koof

Mijn vriend en ik hebben een nieuwbouwhuis aangekocht en onze keuken is inmiddels ook besteld. We moeten echter nog een koof creëren om de afvoer van de afzuigkap af te dekken en er moet een rooster in de voorgevel geplaatst worden zodat de afvoer daar op aangesloten kan worden. Indien mogelijk lijkt het ons leuk om de koof te voorzien van een aantal spotjes.

Vervanging van keuken waterboiler, ...

Vervanging van keuken waterboiler, leveren en plaatsen.

Gezocht: vakman die een achterwand van ...

Gezocht: vakman die een achterwand van een oven en afzuigkap in de keuken kan plaatsen. Er zal een gat in de muur gemaakt moeten worden voor de afvoer van de afzuigkap. Wand en afzuigkap zijn van RVS.

Op 1 juli krijg ik de sleutel van mijn ...

Op 1 juli krijg ik de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. Voor de keuken geplaatst kan worden moeten er een aantal leidingen omgelegd worden. De keuken is 3.35 m lang. Graag zou ik hier een indicatie voor een prijsopgave willen ontvangen.

De woning bevindt zich in Zwaag. Het is ...

De woning bevindt zich in Zwaag. Het is een nieuwbouw woning met beneden vloerverwarming. De keuken is ongeveer nu 4,44x2,7 m groot. Eind het einde bevind zich nu een halve muur (1,30 m hoog). De plannen zijn: slopen van muur leiding verplaatsen naar rechter muur stopcontact dat nu in de muur zit terugplaatsen naar de rechter muur (met evt. opschuiving naar de raam toe) keuken plaatsen van ongeveer 3,5 m lang aan de rechterzijde. Met bovenkasten, inbouwkoelkast en inbouwaparatuur. Verder moet er een gat geboord worden naar de buitenmuur voor de afzuigkap. Linker zijde komt een 3 lage keukenkasten met keukenblad.