Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken installatie klaar maken:

Keuken installatie klaar maken

We hebben een huis gekocht. De oude keuken halen we er zelf uit en de nieuwe wordt door het keukenbedrijf geïnstalleerd. De keuken moet alleen nog installatie klaar worden gemaakt. Waterleiding zit nagenoeg op de goede plek. Gasaansluiting zit er nu, die kan weg. Er moet een aansluiting komen voor een inductiekookplaat, we weten niet of er een loze buis van de keuken naar de meterkast zit. Misschien nog wat (ver) plaatsen van stopcontacten. Er moet een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 10 tot 15 meter en er is geen kruipruimte onder de vloer aanwezig. Er moet een koof voor de afzuigkap worden gemaakt. Installatietekening van keuken is aanwezig.
Onze klant uit Zuid-Scharwoude (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken installatie klaar maken uit heel Nederland:

Extra groep(en) voor keuken

Is het mogelijk 1 of 2 groepen toe te voegen aan de bestaande installatie (zie foto)? Graag zou ik 1 of 2 extra groepen willen hebben voor de keuken. Kunnen jullie ook die kabel leggen en WCD aansluiten? Er is een kruipruimte, afstand van meterkast tot WCD-punt is ongeveer 5 meter.

Vervangen groepenkast en meteen 2 extra groepen

Uitbreiding voor toekomstige installatie inductie (bedrading trekken?) in keuken en installatie zonnepanelen. Bovendien zou de volledige elektrische installatie/bedrading eens " nagekeken "moeten worden. Wellicht op aangeven van installateur een extra stopcontact in groepenkast. Er zijn nog wel wat " losse eindjes "te bespreken die mee genomen kunnen worden.

Badkamer installatie, keukenruimte verbouwen

Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor een woning uit 1999 in Almere Haven. Badkamer (ong. 8m2) Slopen huidige badkamer o Verlaagd plafond verwijderen o Tegels van de muur verwijderen, o Sanitair verwijderen, te weten bad, douchecabine, toilet en wastafel. · Installeren nieuwe badkamer o Tegels op muur (tot aan plafond) en vloer. Er liggen al tegels op de vloer met daaronder vloerverwarming. Nieuwe tegels dienen waarschijnlijk over de bestaande vloer te worden gelegd. o Installeren van verlaagd plafond met spotjes en speakers o Installeren van vrijstaand bad, douche, dubbele wastafel, spiegel en zwevend toilet, kranen o In-frezen douche, douchekraan en wastafelkranen. Toilet Oud toilet, fontein, tegels, etc verwijderen · Installeren nieuw toilet Toilet, Fontein Tegels Keukenruimte De huidige keuken wordt door ons zelf verwijderd. · Verwijderen van de binnenmuur (niet dragend) tussen de woonkamer en keuken · Verwijderen van verlaagd plafond van de keuken · Plafond herstellen na verwijderen verlaagd plafond en muur. · Lichtpunten in-frezen in de muur (3x). · (Mogelijk) Extra groep meterkast De aanvang van de werkzaamheden is 2 november 2020.

Boiler plaatsen

Op dit moment krijgen wij warm water via een geiser die in de keuken hangt. Deze willen wij vervangen door een elektrische boiler. Gebruik voor douchen en keuken. Betreft een 3-kamer appartement. Boilercapaciteit 100-120 liter. Energiezuinig belangrijk. Voor plaatsing boiler is het (waarschijnlijk) noodzakelijk een extra groep toe te voegen in de meterkast. er is ruimte om de boiler op te hangen in de keuken (max h 120 cm, b 70 cm, diepte zo plat mogelijk).Offerte voor boiler, inclusief plaatsing en installatie groep (bij voorkeur kosten apart weergegeven in offerte). In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Totaal installatie hele woning

Voor onze woning zouden we graag willen weten wat we ongeveer aan kosten kunnen verwachten wat betreft een totaal installatie hele woning. Het gaat hier om een 57 m2 woning die reeds wordt voorzien van een schakelkast met 9 groepen. Voor verlichting willen we graag een aansluiting voor 2 lampen in de woonkamer, 1 in de slaapkamer, 1 voor de technische ruimte, 1 voor wc en LED spots voor de badkamer. Voor de wandcontactdozen installatie graag minimaal 4 in de woonkamer, 2 in de slaapkamer, 1 in de badkamer, 1 in de technische ruimte, en 2 in de keuken. Wij zijn open voor het plaatsen van meer wandcontactdozen indien dit geadviseerd is i.v.m. met de aansluiting van de volgende apparaten: oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, wasmachine, wtw-installatie en waterpomp. En voor de schakelaars minimaal 2 in de woonkamer, 2 bij entree, 1 in de slaapkamer, 1 in de wc, en 1 de badkamer.

Kracht stroom

Ik wil graag krachtstroom aanleggen tbv inductie in de keuken. Ik heb nu nu vijf groepen en vraag me af of dit voldoende is voor de nieuwe inductie installatie. Meterkast eventueel vervangen indien nodig.

Gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming

Laatst is mijn bod geaccepteerd op een appartement in Rotterdam. Dit appartement wordt momenteel alleen verwarmd door een gaskachel in de woonkamer, warm water wordt geleverd door een gasboiler in de keuken. Graag zou ik in dit appartement de gaskachel willen laten vervangen door centrale verwarming, met een ketel die ook warm water kan leveren. Hiervoor moet dan dus een geschikte ketel worden geplaatst en radiatoren in de woonkamer en slaapkamer. Daarnaast wil ik graag de leidingen netjes (laten) wegwerken in de muren. Ook de oude gaskachel en gasboiler moeten worden weggehaald. Deze verbouwing wil ik graag laten meefinancieren in de hypotheek, daarom ben ik in eerste instantie op zoek naar een schatting van de kosten. Ook zou ik graag meer willen weten over hoe ingrijpend deze verbouwing gaat zijn. Mijn maximale budget voor de cv installatie is zo’n 7000 euro, gezien de maximale hypotheek die ik kan krijgen. Zou u me kunnen helpen met het volgende? • Een advies over waar de ketel en de radiatoren het beste geplaatst kunnen worden • Advies over het type ketel en radiatoren die het meest geschikt zijn voor het appartement • Een gespecificeerde offerte wat de CV installatie gaat kosten Specificaties appartement en ruimtes Het appartement (bouwjaar 1930) heeft een vloeroppervlak van 58 m² en een totale inhoud van 205 m³. De woonkamer + keuken heeft een vloeroppervlak van ongeveer 47 m² en inhoud 165 m³. De slaapkamer heeft een vloeroppervlak van 5.6 m² en inhoud 19.7 m³. Het is een hoekappartement op de tweede verdieping, met onder- en bovenburen. De woning heeft dubbele beglazing, behalve 1 raam in de keuken. Het is een eenpersoons huishouden. Als bijlage heb ik toegevoegd: • Een plattegrond • Een aantal foto’s van het appartement • Plattegronden met een drietal mogelijke scenario’s voor plaatsing van de radiatoren die ik zelf had bedacht

Krachtstroom aanleggen

Ivm installatie nieuwe keuken, nieuwe groepen en krachtstroom installeren.

Vloerverwarming plaatsen

We zouden graag vloerverwarming laten plaatsen. We hebben nu tegels in de hal en de keuken en hout in de woonkamer en verwarming door radiatoren. Deze kan ik in principe zelf verwijderen. We willen beneden graag over op vloerverwarming en een laminaatvloer laten leggen. Dit laatste laten we waarschijnlijk door een ander bedrijf doen. Het gaat in totaal om ca 60m2. Ik zou graag een offerte willen voor het frezen, aanbrengen en aansluiten installatie en het weer afwerken van de sleuven. Graag een vloerverwarming op basis van water.

Gaskachel (moederhaard) vervangen door een cv ketel

Ik wil in een appartement (1930) van minder dan 50m2 een gaskachel (moederhaard) laten vervangen door een cv installatie. Er is verwarming aangelegd door het hele huis (3 kamers, keuken, badkamer en hal) die is aangesloten op de moederhaard. In de keuken is een geiser die ook vervangen moet worden. HR ketel zal op een andere plek dan de moederhaard gemonteerd moeten worden.

Partners

Partners van Casius