Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken verbouwen:

Keuken verbouwen

Bestaande keuken verwijderen en afvoeren en vervangen door een keuken die ik op Marktplaats wil kopen. De keuken van Marktplaats ophalen/demonteren.
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken verbouwen uit heel Nederland:

Verbouwen appartement

Wij willen een geheel appartement renoveren/verbouwen. Het betreft een appartement in Amsterdam (52 m2). Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw geplaatst of verplaatst worden. Denk hierbij aan - cv verplaatsen - elektriciteit moet overal worden aangelegd/verlegd - keuken aansluiting verplaatsen - wasmachine aansluiting verplaatsen - badkamer vernieuwen - alle muren moeten eruit en krijgen een nieuwe indeling - vloerverwarming aanleggen - achterzijde krijgen nieuwe kozijnen/deuren - stucwerk - tegelwerk

Totaal huis verbouwen / renoveren

Twee herenhuizen in Amsterdam (geschakeld) in belabberde staat moeten geheel worden opgeknapt. Nu onbewoonbaar. Het betreft in totaal 320 vierkante meter. We willen er wooneenheden van maken. Het betreft dus een heel groot project. We zoeken een betrouwbare, deskundige en betaalbare aannemer. Zie brochure voor details. Daar staan plattegronden, afmetingen e.d. in. Het gaat dus om een totale renovatie tot 4 mooie wooneenheden, ieder met eigen keuken en sanitair. De afwerking moet goede kwaliteit zijn. Graag een indicatie wat dit gaat kosten.

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren. Wat we ten minste willen laten doen is: -aanleg vloerverwarming en vloerisolatie -draagbalk plaatsen -muren stucen -loodgieters werk: *riolering aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal *waterleiding aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal -kachel plaatsen of of alvast rekening houden met rookkanaal

Verbouwen / renoveren woondeel oude boerderij

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren. Wat we ten minste willen laten doen is: -aanleg vloerverwarming en vloerisolatie -draagbalk plaatsen -muren stucen -loodgieters werk: *riolering aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal *waterleiding aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal -kachel plaatsen of of alvast rekening houden met rookkanaal

Lekkage in de koudwaterleidingen verhelpen

Met Lekdetectie is er lekkage geconstateerd badkamer op de 1e verdieping het betreft de Koudwaterleiding in de doucheruimte en achter het Toilet van de badkamer op de 1e verdieping met als gevolg dat er aan de plafond van de keuken beneden; en in het plafond van de trappenhuis watervlekken zijn ontstaan. Volgens de Lekdetectie is de lekkage 100% dus moet er gauw actie ondernomen worden Ik wil naast het verhelpen van de lekkage; gelijk mijn badkamer verbouwen en de schade aan het plafond in de keuken beneden en gang beneden verhelpen. Met verbouwen bedoel ik plaatsen van een douchecabine, badkamermeubel, toilet en betegelen van de badkamer zowel de vloer als de muren. Er moet ook een nieuw verlaagd plafond in de kamer komen denk ik. Beneden wil ik ivm de lekkage; het plafond van de keuken en het plafond in het trappenhuis opnieuw laten stuken of sauzen. De afmetingen vd badkamer zijn L220XB220XH250 Sauzen Plafond keuken beneden L225xB245 Sauzen plafond gang beneden L135xB92 Alles in centimeters. Men mag ook langs komen om zelf een beeld te vormen van de werkzaamheden.

Keuken verbouwen

Oude keuken verwijderen en afvoeren. Vloer en wandtegels afhalen. Vloer opnieuw betegelen. Elektrische aansluitingen aanpassen. De keukenvloer is 4,5 x 3 meter.

Piet boon 07 marmoleum leggen

Wij willen graag 8m2 marmoleum vloer Piet Boon 07 willen laten leggen. Het marmoleum ligt reeds door de gehele woning, maar vanwege het verbouwen van de keuken hebben we aan 8m2 nieuwe vloer nodig.

Muren en plafond stucen

Wij gaan keuken verbouwen en muur verwijderen. Op muur zit nu een achter plaat en weten niet wat er achter zit. Plafond moet bij gewerkt waar muur heeft gestaan. Maten zijn gegokt maar zal ongeveer zoiets zijn.

Appartement verbouwen

Muren wegbreken tussen woonkamer en keuken, nieuw keukenblok, nieuwe vloer in twee woonlagen, badkamer moderniseren en nog wat zaken (zie bijlage).

Keuken stucen

Half september gaan wij onze keuken verbouwen. Hiervoor worden door een elektricien verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Er komen daardoor nieuwe sleuven in de muur. Momenteel zit er een plaat tegen de wanden van de keuken, het is nog even een verrassing hoe de muur er achter er uit zal zien na verwijderen van de keuken. Wij willen de keuken graag strak gestuukt hebben zodat hier daarna afwasbare verf op gedaan kan worden. Daarbij gaan we een muurtje halveren, dit muurtje mag ook met stuc afgewerkt worden. Wij zoeken daarom een stukadoor die onze muren glad kan stuken en het muurtje weer strak kan krijgen. Graag ontvangen wij van jullie een vrijblijvende offerte. Hiervoor een afspraak maken om het \'live\' te bekijken en bespreken is misschien handig.

Partners

Partners van Casius