Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblok plaatsen in bijkeuken:

Keukenblok plaatsen in bijkeuken

Graag een offerte voor het plaatsen van een keukenblok in de bijkeuken. De wand is 200 cm lang. Ik wil graag 3 keukenkastjes waarop een bestaande stenen spoelbak (Belfast 600: Traditional bathrooms Haarlem 46 x 40 cm) op gezet en in gebouwd kan worden. Hierbij dan eventueel een kunststof keuken blad en herplaatsing van de keuken mengkraan (RFC 1010). Er is wateraansluiting en elektra aanwezig. Samengevat had ik graag een offerte voor het in onderling overleg aanschaffen van de kastjes en het keukenblad. En de totale plaatsing en aansluiting van de keuken met spoelbak en mengkraan.
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblok plaatsen in bijkeuken uit heel Nederland:

Aansluitingen maken voor een vaatwasser

Ik heb een vaatwasmachine gekocht die ik wil gaan plaatsen naast mijn keukenblok. Ik zoek een installateur die voor mij de aansluitingen op de riolering en waterleiding kan maken. Er is al een stopcontact aanwezig. Ik hoor graag wie hier binnenkort even tijd voor heeft en ontvang graag uw offerte.

Binnenmuur metselen

Er moet een binnenmuur komen tussen een een nieuw te plaatsen badkamer en een nieuw te plaatsen keukenblok in een jaren 60 huis dat ik gekocht heb. Deze muur moet dik genoeg zijn om aan beide kanten leidingen te kunnen frezen. Het muurtje moet haaks (90 graden) komen te staan op een 'halve' binnemuur waarvan de andere helft gesloopt wordt. De rand van de 'halve' binnenmuur moet dus vlak gemaakt worden (laatste deel slopen en frezen/schuren/slijpen? ) en worden verbonden met de te plaatsen muur.

Keukenblok uitbreiden

Graag zou ik in het nieuwe jaar mijn keuken willen aanpassen. Zo wil ik het keukenblok iets verplaatst hebben, circa 1.5 meter, om zo het stenen aanrechtblad te verlengen. Kastjes erbij plaatsen en een langer aanrechtblad erop plaatsen. Zie foto voor meer duidelijkheid. Kun je mij helpen? Ik hoor graag van je.

Diverse klussen in een huurwoning

Ik krijg op 2 januari de sleutel van mijn huurwoning van 90 m² en wil daar 2 weken later al gaan wonen. Ik wil daar diverse klussen laten verzorgen. Het tegelwerk in de woning is erg gedateerd en ik wil er nieuwe tegels voor gaan kopen. Ik laat die graag plaatsen in de toiletruimte, badkamer en keuken. In de keuken gaat het om een wand van 312 x 150 cm en om een wand van 312 x 180 cm. De toiletruimte heeft een standaardmaat en is tot 150 cm hoogte betegeld. De badkamer is 180 x 180 cm groot. Ik wil die tot aan het plafond laten betegelen. Nu zitten er tegels tot 180 cm hoog. Er mag overal over het tegelwerk heen betegeld worden. Verder wil ik een IKEA keukenblok laten plaatsen. Als laatste klus wil ik houten kozijnen en ramen laten schilderen. Ik kan u wat foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte voor de diverse onderdelen.

Keuken renoveren

Keukenonderdelen vervangen. 5 keukenkastjdeurtjes vervangen. 1 keukenkastje verwijderen waar een inbouw vaatwasser geplaatst zal worden. Hiervoor is al een aansluiting Hier heeft een vaatwasser gestaan maar was geen inbouw. Naast dit keukenblok komt een nieuwe inbouw kast met koelkast vriescombinatie. Deze ook plaatsen. Wacht op offerte van de keukenonderdelen en plaatsen. Indicatie is dan circa 3 a 4 weken voor leveren. De werkplek is goed bereikbaar.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Vaatwasmachine aansluiting aanleggen

Ik wil graag een vaatwasser plaatsen in de keuken. Daarvoor moet er een vaatwasmachine aansluiting worden aangelegd. Er staat een blok van keukenkastjes en aanrecht. Ik vermoed dat er langs de achterwand van die kastjes ruimte is voor een waterslang om deze naar het gootsteen kastje te laten lopen. Er moet dan nog wel een gat worden gemaakt in de zijwand van het keukenblok. Verder weet ik niet of er een juiste stroomaansluiting is. Het liefst zo snel mogelijk.

Douchewand plaatsen, afzuigkap monteren en aansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een motorloze afzuigkap laten monteren, een aansluiting laten maken voor een vaatwasmachine en een douchewand laten monteren. Dit is voor mijn moeder die naar een appartement gaat verhuizen. De afzuigkap moet nog worden gekocht bij de Gamma (waarschijnlijk de Etna) en de douchewand van de Gamma is al binnengekomen op het oude adres van mijn moeder. Deze moet daar nog wel even worden opgehaald maar het is nog geen kilometer vanaf haar nieuwe adres. De vaatwasmachine heeft zij op haar oude adres nog in gebruik en daarom moet er alleen vast een aansluiting worden gemaakt maar de vaatwasmachine hoeft dus nog niet te worden geplaatst. Ik heb een foto bijgevoegd van het keukenblok. Rechts daarvan moet de vaatwasser staan en de afzuigkap moet rechtsboven worden aangesloten het op centrale afzuigsysteem van het appartement. Aansluiting ook in beeld op de foto.

Keukenblok aansluiten op afvoer water

In mijn atelier heb ik een klein keukentje met 1 spoelbak. Hieronder staat een kleislib-afscheider die op de afvoer van het water is aangesloten. Ik ga het keukentje eruit halen (ongeveer 2 meter verplaatsten) en een dubbele spoelbak plaatsen (al aangeschaft), waarbij op een spoelbak de kleislib afscheider is aangesloten. Voor het aansluiten van het water en plaatsen van de waterafvoer heb ik professionele hulp nodig.

WC's vervangen en keukenblok plaatsen

WC's vervangen en keukenblok plaatsen. Wat er gedaan moet worden: - Verwijderen oude toiletten en plaatsen 2x hangend toilet; - Keukenblok boven plaatsen; - Verwijderen vloertegels van de toiletten en het puin afvoeren; - Vloertegels plaatsen en wandtegel om inbouwreservoir zetten, in beide toiletten; - Afvoer verplaatsen, er is nu sprake van een staand toilet, ook beide gevallen; - Loodgieterwerkzaamheden en kitwerkzaamheden. Als het mogelijk is, met een week of twee tot drie uitvoeren.

Partners

Partners van Casius