Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor werkzaamheden in de keuken:

Werkzaamheden in de keuken

Ik wil mijn keukenblok van 2,90 meter inclusief apparatuur en de tegels vervangen door een nieuwe Gamma keukenblok van 2,90 meter inclusief nieuwe apparatuur. In de hoge inbouwkast van de koelkast een 50 liter boiler installeren plus extra groep. Er moet een verlichting en een nieuw ventiel komen in de afzuig.
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor werkzaamheden in de keuken uit heel Nederland:

Appartement verbouwen diverse klussen

Wij hebben een koopcontract getekend voor een 2 slaapkamer appartement van 65 m2. De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd: 1. Badkamer: Tegels aan de muur en nieuwe douche en wastafel. De badkamer is 1.18 bij 3.12 meter groot. 2. Keuken: oude verwijderen nieuwe keuken geplaatst. De gasleiding wil ik liever niet gebruiken maar elektrisch koken. 3. Nieuw toilet, de ruimte is 1.18 bij 1 meter. Het gaat om nieuwe sanitair en eventueel tegelwerk 4. Nieuwe vloer van PVC + egalisering 5. Omlegging radiator en vervanging met nieuwe dunne radiator, klein tot gemiddelde grootte. Wat zijn hiervoor, per punt, de geschatte kosten bij u? Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Verbouw en aanbouw woning

Ivm mogelijk aankoop andere woning oriënteren we ons op de kosten van verbouw/aanbouw. Dit om haalbaarheid te bepalen. Hieronder een indicatie van de werkzaamheden inclusief Hoeveelheden sloop. Sloop bestaande uitbouw 25 m2 en sloop bestaande garage vast aan uitbouw 17 m2 Bestaand huis: - Isoleren bestaande wanden 90 m2 - Vervangen en isoleren bestaand pannendak 93 m2 - isoleren bestaande vloer 48 m2 - installatiewerk nieuwe badkamer boven. Aan- en afvoer is al boven. in de juiste kamer komt bubbelbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet - vervanging elektra bestaande woning - vervangen kozijnen voor kunststof 7 stuks / 18 m2 - nieuwe kunststof voordeur - vervanging huidige dakkapel (circa 1.2 meter) voor nieuwe circa 4 meter - stucwerk wanden totaal inclusief Aanbouw 280 m2 - stucwerk plafonds inclusief Aanbouw 150 m2 Aanbouw: - Totale vierkante meters (daarin eetkamer, bijkeuken, slaapkamer en kleine badkamer) 50 m2 - Schuifpui ca. 4 meter tbv eetkamer - installatiewerk nieuwe badkamer in aanbouw (ca. 2 m2) komt inloopdouche en wastafelmeubel - bijkeuken incl. Aansluiting wasmachine in aanbouw - kunsstof deur naar buiten - kunststof kozijnen in aanbouw exclusief pui (4st) 9 m2 Overig: Plaatsen zonnepanelen 18 stuks Plaatsen warmtepomp (bodem/water) aanleg vloerverwarming in hele woning (bestaand, aanbouw, boven) 150 m2 Niet mee te nemen: - Vloerafwerking door hele woning (zoals tegels / laminaat) - eventuele verdere wandafwerking na stucen - tegelwerk (badkamers / bijkeuken) - plaatsen bad / wasmeubels etc. Toilet begane grond - keuken incl. Installatiewerk keuken

Houten vloer, douche en keuken verwijderen

Sloop werk woning appartement 40 m2 werkzaamheden graag volgende week wat moet gebeuren - tapijt er uit - houten ondervloer er uit - keuken er uit - douch en wc muren er uit - alle tegels uit de bad kamer - achter kant muur van de gijzer weg - zij kast er uit bel me !

Diverse elektra klussen in nieuwbouw

Heer, mevrouw, Medio juni 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Na oplevering willen wij mogelijk een elektricien extra werkzaamheden laten verrichten: 1. Keuken: a. In de keuken dienen we stopcontacten te verleggen b. Dienen we een extra aardlek en Pirilex aansluiting te maken c. Zoeken we een installateur die na oplevering van de keuken de apparatuur aansluit. 2. In de woning: a. In de woning krijgen we standaard verticale stopcontacten (dubbel in 1 inbouwdoos). Graag wil ik deze horizontaal laten maken (met dus 2 inbouwdozen). B. Daarnaast wil ik graag extra WCD’s in de woning laten aanleggen c. Willen we loze leiding(en) voorzien van CAT5 bekabeling d. Et Cetera Omdat mijn mening is dat het meerwerk absurd duur is, wil ik vergelijken wat de kosten zijn, wanneer we dit na oplevering zelf gaan uitvoeren. Is het mogelijk om hier mee te denken. Kunnen wij in contact komen?

Dakbedekking op de uitbouw vervangen

Het betreft het vervangen van de dakbedekking op het platte dak. De uitbouw is 3.50 x 2 meter en eventueel de keuken uitbouw van 2 x 1 meter 9 m2 totaal. Graag zou ik het verschil willen weten tussen bituum en EPDM en wat in onze situatie het verstandigste is. Spoedige uitvoeringsdatum werkzaamheden is een pre.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Voorbereidingen treffen voor de nieuwe keuken. Oude keuken moet verwijderd worden (eventueel met afvoeren, ligt aan de meerprijs), de leidingwerk moet gestuct worden en klaar gemaakt voor de nieuwe apparatuur. Ook moet er een nieuw plafond geplaatst worden van ongeveer 6 m2. Graag een offerte of richtprijs voor deze werkzaamheden. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimte te bezichtigen. Met vriendelijke groet,

Trap monteren naar verdieping

Van onze keuken naar de slaapkamer op de 1ste etage moet een mooie (houten) trap gemaakt worden. Er staat nu een draai trap die niet verantwoord is en uitkomt op de muur, we willen een veilig trap met spijlen. Onderkant van de deur op 1ste etage is op ongeveer 3. 10 m. Hoogte. Volgens mij is het handig om bij de deur op de 1ste etage een klein platform te hebben en dat vervolgens de trap langs de muur naar beneden loopt. De trap kan 1 meter breed zijn en heeft ongeveer 3/4 meter om af te lopen. Mogelijk is het handiger om met een kwart te eindigen. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor (eerlijk! ) advies (dit kan in week 3). Graag ontvangen we een offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden. Foto van eerder werk of voorbeeld wat u kunt maken is een must. Wat we mooi vinden (zie foto collage): - Hout en staal, combi is mooi maar hoeft niet persé als de prijs flink oploopt. Meerdere offertes met voorbeelden mag ook. - Onder de trap moet open zijn, mag wel op palen steunen indien nodig OF mooie open kast ruimte voor boeken en keuken spullen verwerken in de trap (wederom ligt aan de prijs). Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Pps. Mocht er goed werk worden geleverd laten wij de andere trap in de keuken ook bij u doen in de toekomst. Dit wordt dezelfde stijl alleen minder hoog en ligt minder ongelukkig.

Trap maken naar 1e etage

Van onze keuken naar de slaapkamer op de 1ste etage moet een mooie (houten) trap gemaakt worden. Er staat nu een draai trap die niet verantwoord is en uitkomt op de muur, we willen een veilig trap met spijlen. Onderkant van de deur op 1ste etage is op ongeveer 3. 10 m. Hoogte. Volgens mij is het handig om bij de deur op de 1-ste etage een klein platform te hebben en dat vervolgens de trap langs de muur naar beneden loopt. De trap kan 1 meter breed zijn en heeft ongeveer 3/4 meter om af te lopen. Mogelijk is het handiger om met een kwart te eindigen. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor (eerlijk! ) advies (dit kan in week 3). Graag ontvangen we een offertes inclusief de (te bouwen) trap en de bovengenoemde wensen / werkzaamheden. Foto van eerder werk of voorbeeld wat u kunt maken is een must. Wat we mooi vinden (zie foto collage): - Hout en staal, combi is mooi maar hoeft niet persé als de prijs flink oploopt. Meerdere offertes met voorbeelden mag ook. - Onder de trap moet open zijn, mag wel op palen steunen indien nodig Of een mooie open kast ruimte voor boeken en keuken spullen verwerken in de trap (wederom ligt aan de prijs). Alvast bedankt. Ps. Wij willen een contract op papier wat door beide partijen ondertekend wordt. Pps. Mocht er goed werk worden geleverd laten wij de andere trap in de keuken ook bij u doen in de toekomst. Dit wordt dezelfde stijl alleen minder hoog en ligt minder ongelukkig.

Vaatwasser laten inbouwen

Graag zou ik in mijn keuken een vaatwasser willen plaatsen. Ik wil hem laten plaatsen in het kastje onder de gootsteen of het kastje ernaast. Werkzaamheden zullen bestaan uit het plaatsen en installeren, inclusief het aanleggen van water en elektra.

Keukenruimte installatieklaar maken

De werkzaamheden zijn als volgt: - Keuken slopen. Het gaat om een oven, een koelkast, een vaatwasser en afzuigkap. Daarnaast zijn er nog boven- en onderkastjes; - Niet dragende wand van 3 meter lang en 2.50 meter slopen; - Verwijderen en afvoeren bestaande parketvloer en ondervloer. Dit is ongeveer 58 m2; - Keuken leidingwerk verplaatsen. Het puin dient te worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius