Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zandvoort of directe omgeving.

214 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, keuken renoveren, spoelbak infrezen in het aanrecht blad en aanrechtblad plaatsen, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zandvoort:

Keuken verbouwen

Bestaande keuken verwijderen en afvoeren en vervangen door een keuken die ik op Marktplaats wil kopen. De keuken van Marktplaats ophalen/demonteren.

Hoekcarrousel laten repareren

Wij hebben een hoek carrousel. De stelschroef onderop heeft geen grip meer. Misschien afgebroken of lam. Hierdoor vouwt het deurtje niet goed open.

Scheve carrouselkast repareren

De deur van de carrousel hangt scheef. Mechaniek moet gerepareerd of vervangen worden.

Ikea keuken herplaatsen

Wij willen de Ikea keuken opnieuw laten plaatsen. De maten zijn hetzelfde: 2 blokken van 210 cm: een natte kant en een hete kant. De keuken staat al in de nieuwe woning. De keuken bevat: vaatwasser, gasfornuis met oven en een kleine koelkast. Ook de elektra en de water aanvoer en afvoer moet gedaan worden.

Keukenblok plaatsen in bijkeuken

Graag een offerte voor het plaatsen van een keukenblok in de bijkeuken. De wand is 200 cm lang. Ik wil graag 3 keukenkastjes waarop een bestaande stenen spoelbak (Belfast 600: Traditional bathrooms Haarlem 46 x 40 cm) op gezet en in gebouwd kan worden. Hierbij dan eventueel een kunststof keuken blad en herplaatsing van de keuken mengkraan (RFC 1010). Er is wateraansluiting en elektra aanwezig. Samengevat had ik graag een offerte voor het in onderling overleg aanschaffen van de kastjes en het keukenblad. En de totale plaatsing en aansluiting van de keuken met spoelbak en mengkraan.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil mijn keukenkraan en spoelbak gaan vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Ik zoek een vakman die de vervanging uitvoert. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Werkzaamheden in de keuken

Ik wil mijn keukenblok van 2,90 meter inclusief apparatuur en de tegels vervangen door een nieuwe Gamma keukenblok van 2,90 meter inclusief nieuwe apparatuur. In de hoge inbouwkast van de koelkast een 50 liter boiler installeren plus extra groep. Er moet een verlichting en een nieuw ventiel komen in de afzuig.

Nieuw aanrechtblad op de keuken monteren

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad laten monteren; ik heb al een kunststof blad van 167 x 70 centimeter gekocht, maar wil het steviger laten bevestigen aan de muur met een extra plankje. Het blad wijkt een beetje van de muur in 1 hoek en ik zoek een oplossing daarvoor. Daarnaast afkitten van de zijkanten en achterkant. De waterafvoer aanpassen en het water aansluiten.

Keuken laten monteren

Ik wil graag 5 standaard keukenkastjes op de wand laten monteren. Het betreft een winkelpand waar de kastjes geplaatst moeten worden. Er hoeven geen oude kastjes verwijderd te worden.

Keukenkast laten monteren

Ik wil graag 5 standaard keukenkastjes op de wand laten monteren. Het betreft een winkelpand waar de kastjes geplaatst moeten worden. Er hoeven geen oude kastjes verwijderd te worden.

IKEA inductiekookplaat vervangen

Hierbij dien ik een verzoek in voor een vrijblijvende offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe kookplaat. Mijn huidige IKEA inductiekookplaat heeft het begeven. Ik wil graag een carré model met 4 kookpunten.

Vaatwasmachine en gaskookplaat installeren

Gaat om het installeren van een vaatwasmachine en een gaskookplaat in de keuken van mijn moeder. Graag zo snel mogelijk contact om een afspraak in te plannen.

Alno carrousel afstellen

Deur van de carrousel sluit niet meer en de scharnier werkt niet goed. Dit moet worden afgesteld.

Apparatuur keuken inbouwen

Graag uw offerte voor het plaatsen van een inbouwoven, een inductiekookplaat en een vlakscherm geïntegreerde afzuigkap. Wij verzorgen zelf de apparatuur. Het gaat puur om het inbouwen.

L-vormig keukenblad vervangen

Wij willen graag ons keukenblad laten vervangen omdat deze uitgebeten is geraakt. Het is een L-vorm van 4 meter bij 1.80 meter met ongeveer in het hoekstuk de kraan en spoelbak, rand gefreesd, en in het lange deel 4 pits gasstel. Graag ontvang ik een all in prijs inclusief het leveren van een kraan en het keukenblad. Het oude blad dient te worden verwijderd en de spoelbak overgezet in het nieuwe blad plus het kitten hiervan. Er zijn foto's beschikbaar.

2e hands vaatwasser vervangen

Ik wil een kapotte vaatwasser eruit hebben en een 2e hands vaatwasser erin laten zetten. Is inbouw vaatwasser. Hoogte (ruimte van de onderkant van het werkblad tot aan de vloer): 87,5cm Breedte (inwendig): 60cm Diepte (vanaf het werkblad tot aan de muur):58cm. In Zandvoort

Inbouw vaatwasser laten plaatsen

De oude vaatwasser dient verwijdert te worden en de nieuwe ingebouwd. Indien mogelijk de oude vaatwasser meenemen.

Carrouselkast repareren

Carouselkast repareren. Kast klemt en loopt vast. Mechanisme aan onderkant is stuk waardoor hij niet meer draait en klem zit. Graag vakman voor reparatie.

Scharnier van koelkast afgebroken

De scharnier van onze inbouw koelkast is afgebrouwen. Graag zouden wij deze laten repareren daar de koelkast zelf nog helemaal goed is.

Monteren van vlakscherm afzuigkap

Ik heb een bovenkast van 60 cm en daarin moet een Bosch vlakscherm afzuigkap gemonteerd worden. De oude afzuigkap moet gedemoneerd worden. De Bosch afzuigkap schaf ik zelf aan. Wat gaat de montage kosten?

Inductiekookplaat aansluiten

Inductiekookplaat aansluiten.

Onze keuken moet aangepast worden. Er ...

Onze keuken moet aangepast worden. Er moet een afwasmachine ingebouwd worden op de plek van de koelkast. Er komt een nieuwe koelkast op een andere plek. De kant waar de afwasmachine komt is een natte kant, dus er is een aansluiting in de buurt. Onze 2de wens is de kookplaat aanpassen. Er zit op dit moment een elektrische kookplaat (heel ouderwets 'camping' model) en daar willen we een ceramische kookplaat voor terug hebben. De keuken is een soort doorloop van woon- naar eetkamer en op dit moment is er aan 1 kant een aanrecht. We willen dit uitbreiden naar 2 kanten. Aan de 'nieuwe' kant komen dan onderkastjes met aanrechtblad en om het af te sluiten aan beide kanten hoge kasten waarin er in 1 de koelkast en vriezer verstopt zit. Aan deze kant zit een stopcontact.

Het gaat om het verwijderen van een oude ...

Het gaat om het verwijderen van een oude keuken in hoekopstelling. Het verwijderen van tegels boven het aanrechtblad. Het plaatsen van een nieuwe keuken in dezelfde hoekopstelling. Alle apparatuur komt op dezelfde plek, er wordt alleen een vaatwasser extra toegevoegd.

Het gaat om de (afgesloten) keuken in ...

Het gaat om de (afgesloten) keuken in een flat. De vorige bewoners hebben de keuken nooit aangepast aan de eisen van deze tijd. Er moet een luchtafvoer komen voor de wasdroger en het gasfornuis. (Schouwkap) In de keukenmuur zit vlak onder het plafond een gat rechtstreeks naar buiten. Het gasfornuis staat vlak onder dat gat. Ik wil graag dat de luchtafvoer van de wasdroger eveneens naar dit buitengat wordt geleid. Samenvattend: boven op de keukenkastjes moet een plank met opstaande rand worden gemonteerd, die in een hoek van 90 graden doorloopt (3 x 3 m ) naar de andere kant, waar de wasdroger staat. Achter die opstaande rand moet de afvoer naar het buitengat van de schouwkap (gasfornuis) en de wasdroger komen te liggen. Dat is de klus.