Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zaandijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zaandijk heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zaandijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zaandijk of directe omgeving.

108 klanten uit Zaandijk bevelen een bij Casius in Zaandijk aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zaandijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen, keuken renovatie, keukenblad verwijderen en een nieuwe plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zaandijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zaandijk:

Aanrechtblad verhogen en uitbreiden met eventueel extra opbergkasten

vrijblijvende offerte ivm. verhogen L vormige aanrechtblad 3 a 4 cm incl. weer aansluiten van de gas en waterkraan en uitbreiden naar U model met daaronder opbergen kasten lengte uitbreiding +/- 150 cm. (zie foto, rechterkant waar nu een losse opbergkast staat). Ga ervan uit dezelfde kleurindeling als op de foto.

Keuken renoveren

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van een inbouw vaatwasser, spoelbak, kookplaat en kraan. Ook het vervangen van 2 werkbladen, deze moet nog bewerkt worden voor de plaatsing van een spoelbak en kookplaat. En het monteren van 3 bovenkasten en 1 onderkast. Alle materialen zijn besteld. Uitvoering kan alleen op 4 augustus (of na de vakantie).

Graag een prijs voor het verwijderen van ...

Graag een prijs voor het verwijderen van het bestaande aanrechtblad met daarin de gaskookplaat, spoelbak en kraan. De achtergrond is een kunststofplaat geplakt op de muur, deze dient ook verwijderd te worden. Het aanbrengen van een nieuw werkblad en het aansluiten/monteren van nieuwe gaskookplaat, spoelbak en kraan. De achtergrond (1,6 m2) betegelen. De bestaande tegelvloer (ca 5 m2) moet eruit en opnieuw worden betegeld. Graag willen wij deze klus uiterlijk half juli klaar hebben.

het verleggen van gas,water en ...

het verleggen van gas,water en electriciteit voor nieuwe keuken en het stucadoren van muren zodat nieuwe keuken geplaatst kan worden. moet op korte termijn want keuken komt in week 28.