Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zaandam of directe omgeving.

1149 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vernieuwen, keuken renovatie, verbouwing keuken, keuken laten demonteren en afvoeren, keuken klaarmaken voor inductie koken en verleggen van leidingen, keuken verplaatsen van achter naar voorkant, plaatsing en monteren Ikea keuken incl.plaatsing en aansluiten apparatuur., montage nieuwe keuken, 2 keuken werkbladen realiseren, keuken kastjes opnieuw fineren, het vervangen van 2 keukenbladen, keukenboiler vervangen, ikea keuken monteren, gasfornuis naar elektra ombouwen, afzuigkap opnieuw monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zaandam:

Keuken laten plaatsen

Wij hebben een keuken gekocht en wij zouden graag iemand willen inschakelen om onze keuken te gaan plaatsen. Het gaat om een keuken van 3.20 meter lang met onderkastjes, een koel/vriescombinatie, vaatwasser, oven en afzuigkap. Daarnaast komt er nog een kookeiland bij van 1.80 meter breed. De keuken krijgt een composiet werkblad en kan per direct geplaatst worden.

Ikea inductiekookplaat aansluiten

Er zit in de keuken een lege loze leiding naar de meterkast.

Carousselkast repareren

Er hangt een kastje los bij de carrousel. Ook loopt de carrousel aan.

Keuken verwijderen

Ik zoek een bedrijf dat op korte termijn mijn keuken van 2 x 2,5 meter kan verwijderen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Oude keuken slopen en afvoeren

Wij willen graag de oude keuken in ons (net gekochte) huis verwijderen. Apparatuur afvoeren, demonteren kasten, wandtegels verwijderen. Afdoppen van alle leidingen. Afvoeren afval. Keuken beslaat een oppervlak van 10 m2. Eventueel meerwerk is ook de vloertegels verwijderen van de hele begane grond (maximaal 70 m2). Het betreft een jaren '70 woning. De overdracht van de woning is 20 februari.

Quadralite keukenblad herstellen

Wij hebben een Quadralite aanrechtblad waarin zich een doffe plek bevindt van ca. 20 x 20 cm en een scheur van ca. 45 cm in de breedte richting van het blad. Beiden zijn nauwelijks zichtbaar, maar voor ons hinderlijk. Wat zijn de herstelkosten voor: 1. Reparatie van de doffe plek 2. Reparatie van de scheur 3. Evt. Volledig polijsten van het blad (hoekblad totale lengte 310 cm met sparingen voor spoelbak en kookplaat).

Motor van een afzuigkap vervangen

De motor van onze afzuigkap moet vervangen worden. Het gaat om een SMEG model KSED92X, 260W, motorvermogen 180W.

Keukenblad schuren en lakken

Brandplek keukenblad vraag voor reparatie

Vaatwasser aansluiten

Vaatwasser aansluiten in de keuken. De watertoevoer en afvoerpijp aansluiten. Stroom is aanwezig. Een zeer kleine keuken.

Keukendeurtjes spuiten

Onze huidige keukendeurtjes zijn 18 mm dik MDF, wit gecoat. De coating begint nu los te laten en we willen dat de kastdeurtjes worden gestript en worden gespoten (RAL 9001). Doen jullie dat ook? Het betreft 24 kastdeurtjes met verschillende maten (zie onderstaande in mm). 1 stuks 695 x 595 1 stuks 1045 x 595 1 stuks 460 x 595 Ladeblok 2 stuks 127 x 445 2 stuks 257 x 445 2 stuks 322 x 445 1 stuks 127 x 595 1 stuks 257 x 595 1 stuks 322 x 595 Keukenblok 3 stuks 710 x 595 1 stuks 710 x 495 3 stuks 960 x 595 3 stuks 960 x 495 Koelkastblok 1 stuks 710 x 310 1 stuks 710 x 330

Massief houten keukenblad monteren

Graag zou ik mijn oude keukenblad willen vervangen voor een nieuw, massief houten keukenblad. Wij hebben een hoek keuken en weten niet hoe wij een een hoek-vormig keukenblad moeten snijden en hoe de gootsteen wordt berekend/gesneden in het keukenblad. Graag zouden wij willen weten of deze service ook bij Praxis wordt aangeboden. Het huidige keukenblad is ongeveer 1.60 meter (inclusief de hoek).

Keuken met keukeneiland leveren en plaatsen

Wil graag een keukeneiland voor een huis van 54 m4. Glanzend zwart wit. Hoeveel zal het ongeveer kosten ?

Afvoer voor de afzuigkap aanleggen

Ik wil graag een afzuigsysteem met motor, met een afvoer naar buiten.

Aanrechtblad vervangen

Ik wil een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. Het is een hoek 2.05 bij 1.20 meter. Het oude blad moet verwijderd en in de nieuwe moet een rond en vierkant gat gefreesd voor een spoelbak en gaskookplaat. En een gat voor een kraan en de kraan opnieuw geplaatst. Aanrechtblad zorg ik zelf voor.

Keukenblad renoveren

Ik wil graag mijn keukenblad laten vervangen. Het gaat om rechte keuken.

Keukenrenovatie

Vervanging van kastdeuren, lades en in kleur plakken van de zijpanelen. Vervangen van plinten en opzetstukken op de kastjes. Maten fronten: 1x 88x59; 2x88x49; 3x88x39; 1x35x59; 1x115x59; 1x72x59; 1x15x59; 1x58x59; 1x72x49; 1x15x49; 1x58x49; 1x72x59; 1x15x39; 1x58x39; 1x15x39; 1x58x39; 1x15x39; 1x58x39. Eventueel met grepen. Ik wacht uw offerte af.

Rechte keuken laten renoveren

Keukenrenovatie. Rechte keuken

Keuken aanpassen en vaatwasser inbouwen

Wij hebben in de keuken een wasmachine verplaatst, die eerder onder het aanrecht stond. Wij willen op die plek nu een vaatwasser laten inbouwen. Er moet nog een vaatwasmachinekraan worden geplaatst met een stuk koperen buis en een muurplaat. Ook moet er een kastje worden gemaakt met een passtuk, een plint en een frontpaneel.

Keukenfrontjes vervangen

Ik wil graag weten wat het ongeveer gaat kosten om alle deurtjes, lades en frontjes te vervangen voor greeploze exemplaren in Wit Hoogglans. De laden zelf (zonder frontjes) zijn nog goed en hoeven niet vervangen te worden. Hopelijk geeft de meegestuurde Excel file met daarin 3 foto's van de huidige keuken een goed beeld van de benodigde oppervlakten.

Beplakken van keukendeurtjes met folie

8 deurtjes, 1 koelkastdeur, 1 front van de vaatwasser, 1 lade, 1 ladefrontje.

Keuken verbouwen / renoveren

Ik zou graag eens prijs willen laten maken voor mijn keuken te laten renoveren vloer muren alles moet vernieuwd worden, het is maar voor volgend jaar dat we dit zouden laten doen ik zou er zelf willen aan beginnen maar voor mij alleen is dit te veel daar mee dat ik even wou prijs laten maken en het laten doen al moet ik mee helpen dat is geen probleem

Carrouselkastdeur repareren

Er is een deurtje uit de kast gekomen. Er ls een onderdeel afgebroken. Het gaat om het onderdeel dat aan het deurtje vastzit.

Keuken verplaatsen

In het kader van een grote verbouwing van mijn woning, wil ik de keuken laten verplaatsen van de straatkant naar de tuinkant van de woning. Uitvoering zou ergens in augustus mogen plaatsvinden. NB klant heeft geen e-mail, graag telefonisch contact opnemen.

Aanpassingen in de keuken maken

Ik wil van een "loze" ruimte in mijn keuken 2 kastjes laten maken met planken. Voorheen stonden hier een inbouw koelkast en vriezer, onder het aanrechtblad. Daarnaast dient er een nieuwe afzuigkap geplaatst/gemonteerd te worden.

Keuken repareren of renoveren

Ik wil alle deuren van mijn keuken laten repareren of vervangen de deuren bestaat uit 1 koelkast en vriezer deuren. 6x keuken kasten. 6x keuken laden. creme