Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor slopen en afvoeren keuken met composiet aanrecht blad:

Slopen en afvoeren keuken met composiet aanrecht blad

Wij willen graag een keukeneiland en ander deel van bestaande keuken slopen en laten afvoeren. Composiet blad is enorm zwaar en groot met daarin een serie gaspitten van Boretti. Gas afsluiten en stroomdraden wegwerken evt onder de vloer.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slopen en afvoeren keuken met composiet aanrecht blad uit heel Nederland:

Badkamer 1e verdieping renoveren

Wij willen graag onze badkamer op de 1e verdieping verbouwen. Onze badkamer is 1,70 meter x 2,58 meter en heeft nu een douche, toilet en wastafel. We willen graag nieuwe tegels op de wanden en plafond, douchebad, toilet, wastafel en verlaagd plafond. Oude badkamer slopen en afvoeren. Ik heb bij Maxaro al een ontwerp en materiaal gezien maar wil graag advies van de vakman.

Badkamer slopen, afvoeren en vernieuwen

Huidige badkamer (1e verdieping) heeft origineel nog een granieten vloer met daarop tegelvloer en wandtegels in cement. Badkamer is door vorige eigenaar 20 cm vergroot (ten koste van de hal) over een lengte van circa 1,75 meter (inclusief de deur) voor het kunnen plaatsen van een bad. Muurtje is dus verplaatst, maar dit is ondeugdelijk gedaan. Wij willen nu de complete badkamer inclusief granieten vloer en verplaatst wandje compleet laten slopen en afvoeren. Alles nieuw opbouwen, en betegelen. De draai-richting (naar binnen) van badkamerdeur willen we ook veranderen. Huidig deurkozijn omdraaien en aanpassen of kozijn vernieuwen. In de nieuwe badkamer willen we een inloopdouche (op plek van het huidige bad) en wastafelmeubel. Zie tekening. Verdere afmetingen Badkamer zijn: 2,75 meter lang x 1,37 meter breed bij het bad en 1,15 meter breed bij de wastafel. Plafond is verlaagd, is nu 2,30 meter hoog en moet ook vernieuwd worden. We willen graag zelf de tegels, douchewand, badmeubel, etc. kopen maar wel in overleg met de vakman.

Badkamer, verlaagd woonkamerplafond en keukenvoorbereiding

Woning is recent aangekocht en de sleuteloverdracht vind plaats in September 2020. 1. In de woonkamer wil ik een verlaagd plafond (originele plafond is van beton) t.b.v. meerdere inbouwspots en led verlichting. 2. Badkamer renoveren (5 m2) dus oude slopen en afvoeren en nieuwe badkamer maken met inloop-douche en vrijstaand bad. 3. Keuken slopen en afvoeren en voorbereiden voor de nieuwe aan de hand van technische tekening van keuken-showroom. Graag een offerte met de 3 omschreven werkzaamheden apart vermeld.

Betonvloer begane grond vervangen

Woonkamervloer (begane grond) storten. Oude vloer slopen en afvoeren. Gaat om circa 28 m2.

Niet-dragend muurtje slopen en afvoeren

In mijn huurwoning op de 2e verdieping (geen lift) heb ik tussen de keuken en de woonkamer een muurtje welke niet aansluit op het plafond. Het is dus geen dragend muurtje want de muur loopt tot circa 80 cm vanaf het plafond. Wij dachten zelf om de muur te verlagen tot circa 1 meter vanaf de vloer omdat dat veel praktischer is en de nu aanwezige stopcontacten etc. (vermoedelijk) gewoon allemaal kunnen blijven zitten. Ik verwacht deze week nog toestemming te krijgen van de woningbouwvereniging. Graag advies van een vakman en een prijsindicatie voor het slopen, afvoeren en afwerken.

Gesloten erkerdak slopen en glazen kozijndak-constructie op aanbrengen

Ik wil het gesloten plafond van een driehoekige houten erker openbreken en er een glazen dak van laten maken. Het is een driehoekig dak van ongeveer 3,30 meter x 3,30 meter x 2,80 meter. Momenteel bestaat het uit een houten plafond met bitumen en aan de binnenzijde gestuct. Bestaande dak van deze erker slopen en afvoeren en maatwerk-kozijnconstructie (punt?) met dubbel glas maken en aanbrengen als nieuw (punt?)dak van bestaande erker. Mogelijk een kozijnbalk in het midden waardoor er een soort punt ontstaat welke tegen de gevel leunt ? Graag advies van de timmerman ivm afwatering, vorm, etc.

Laminaat slopen en nieuwe leggen

Ik heb waterschade waardoor mijn laminaat vloer eruit moet en nieuwe gelegd moet worden met ondervloer en plinten. Betreft 2 slaapkamers. Woonkamer en hal. Totaal is 60 m2, oud laminaat ook graag afvoeren. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Badkamerrenovatie

Het gaat om het compleet renoveren van de huidige badkamer op de 1e verdieping. De badkamer is ongeveer 6,5 m2. Slopen en afvoeren van oude badkamer. Al het sanitair vernieuwen, muren stucen en al het tegelwerk vernieuwen, etc. In ieder geval ook een inloopdouche maken. Graag advies van een Badkamerspecialist. De indeling blijft waarschijnlijk ongewijzigd.

Slopen en afvoeren houten schuur

Ik heb en houten schuur van 5×3 m en die wel ik graag laten slopen en afvoeren.

Slopen schuren/bijgebouwen

Graag een prijsindicatie om onze schuren/bijgebouwen te slopen en afvoeren. Eén voor slopen tot aan de fundering en een prijs inclusief fundering. Zie bijgevoegde foto’s voor een indruk. - Totale oppervlakte ongeveer 150M2 - De schuren bestaan voornamelijk uit hout en een deel steen. - De vloeren bestaan voor de helft uit beton en een deel straattegels en hout - Ongeveer 75m2 heeft gemetselde fundering. - Er liggen een aantal asbestdakplaten/dakgoten, maar die zullen wij zelf verwijderen en afvoeren - De dakpannen zullen wij zelf van de daken verwijderen Het is afhankelijk van de prijs of dat wij dit project uitbesteden of zelf uitvoeren. Uitvoering zou pas einde van dit jaar of eerste maanden volgend jaar moeten plaatsvinden.

Partners

Partners van Casius