Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Uithoorn of directe omgeving.

514 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Uithoorn:

Slopen en afvoeren keuken met composiet aanrecht blad

Wij willen graag een keukeneiland en ander deel van bestaande keuken slopen en laten afvoeren. Composiet blad is enorm zwaar en groot met daarin een serie gaspitten van Boretti. Gas afsluiten en stroomdraden wegwerken evt onder de vloer.

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Ik heb een keukenblad en deze wil ik graag een stuk verkorten. Er zal een stuk van 1.60 meter verwijderd moeten worden. Dit is het bargedeelte. Hierna zal het eventueel afgewerkt moeten worden. Het is mij niet duidelijk of het werkblad van natuursteen of graniet is.

Deukjes uit een Makeline koelwerkbank verwijderen

In onze horeca-keuken zitten een aantal deukjes in onze RVS Makeline koelwerkbank en we willen graag door een vakman laten beoordelen of dat hersteld kan worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Granieten blad op maat zagen

Graag wil ik een offerte krijgen om mijn granieten aanrechtblad op maat te laten zagen. Kunt u op locatie komen zagen? Het blad is 2 meter lang en er moet ongeveer 10 vanaf.

Keukenrenovatie uit laten voeren

Wij willen onze oude keuken renoveren. De koelkast willen wij graag verplaatsen naar de andere kant van de keuken, de oven vervangen, hoge kast plaatsen en eventueel een eettafel plaatsen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Keukenrenovatie

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. Op dit moment heb ik een hoekkeuken en ik wil graag een keuken met kookeiland laten plaatsen. Hiervoor dient er een muurtje van 2 meter breed en 2.50 meter hoog te verwijderen. Dit is geen draagmuur. Daarnaast zal de radiator verplaatst moeten worden en de keukenvoorbereidingen getroffen. Dit zal dan gaan om de waterleidingen en de elektra. Hiervoor zal er een leidingsschema geleverd worden door de keukenleverancier.

Keukenkastjes vervangen

Graag zou ik alle keukenkastjes vervangen en daardoor ook de keuken verlagen. Het betreft een U-vormige keuken met 6 bovenkastjes, 8 onderkastjes, waar nu de vaatwasser en het fornuis in zit, wat moet blijven. Er moet ook een apothekerskast geplaatst worden.

Opnieuw lamineren van de keuken

Bij onze keuken gaan op 1 deur en 1 la het gelamineerde los en scheuren. Dit wil ik graag opnieuw gelamineerd hebben in de zelfde kleur. Wat kost dit? Ik wil graag een prijs voor deze 2 panelen. Daarnaast wil ik ook een prijs voor de de gehele keuken, 8 lades, vaatwasser, hoekkastje, 6 kastjes, 1 medicijnkast en koel vriezer combinatie.

Kookplaatuitsparing verbreden in een keukenblad

In ons composiet keuken werkblad moet de kookplaat uitsparing met totaal 1 centimeter verbreed worden ( 2 x 0,5 cm). Zagen moet in verband met het gewicht van het blad ter plaatse gebeuren.

Houten aanrechtblad laten renoveren

Mijn aanrecht heeft wat gebruiksschade opgelopen, waardoor de top laag er af moet (1 mm). Kunnen jullie hiervoor een offerte maken? Foto kan ik later bij een gedetailleerde offerte aanleveren. Het aanrechtblad is van hout en is ongeveer 5 meter bij 90 cm.

Keramische kookplaten vervangen door een inductieplaat

Ik heb een keukenblad van 110 cm breed met 2 kookplaten, van 38 cm breed naast elkaar met een tussenstuk van 7 cm. Ik wil deze 2 graag vervangen door 1 grote inductieplaat van 80 of 90 cm.

Keuken demonteren en weer plaatsen

In Utrecht een keuken demonteren en deze in Uithoorn plaatsen. De nieuwe keuken moet dezelfde indeling hebben als waar de oude keuken stond, deze is al verwijderd. De keuken is 2.96 m breed. Spoelbak moet worden aangesloten, zo ook 5 bovenkastjes, 1 onderkast en 3 brede en 3 smalle lades, een inbouwoven en een inbouw vaatwasser. Er moet een extra groep komen en een aansluiting voor de vaatwasser. De nieuwe keuken is 4 cm breder dan de oude. Wellicht kunt u hier een creatieve oplossing voor vinden. Graag aankomend weekend de keuken in Utrecht demonteren.

Lawaai in Pelgrim Novecento tegen gaan

Ik zou graag van het harde geluid van de klok van mijn pelgrim novecento afkomen

Glazen achterwand in de keuken plaatsen

Wij willen een geharde glazen achterwand in onze nieuwe keuken plaatsen met daarin uitsparingen voor wandcontactdozen en een doos voor de mechanische afzuiging. Betreft een keuken in L-vorm met onder de vensterbank ook een smalle strook glas.

Keuken aanpassen / renoveren

Een afzuigkap vervangen door een afzuigkap met motor en het plaatsen van een apart afzuigsysteem naar buiten toe (deze is nu gekoppeld aan de mechanische ventilatie van het huis). De bestaande keuken aanpassen door het toevoegen van een kleine vriezer onder de bestaande koelkast en het toevoegen van een oven onder de combi-oven. Hierdoor wordt het bestaande keukenmeubilair verhoogd. Het keukenmeubilair is van Siematic. Tevens het toevoegen van een aparte keukenkast op een lege muur van maximaal 1.50 meter breedte. De hoogte zal evenredig moeten zijn aan de hoogte van de aangepaste koelkast en ovengedeelte. Graag een complete offerte.

Plaatsen afzuigkap

Verwijderen van oude afzuigkap en ophangen en aansluiten nieuwe afzuigkap. Nieuwe afzuigkap zullen we zelf aanschaffen.

Gasfornuis aansluiten

Ik heb een gasfornuis dat aangesloten moet worden. De gasleiding ligt er al, maar de sproeiers van de pitjes moeten worden vervangen. De huidige sproeiers zijn voor een druk van 20 mBar. De goede sproeiers heb ik erbij geleverd gekregen. Qua electriciteit moet er een nieuwe kabel van de meterkast naar het fornuis worden getrokken en aangesloten. Vermogen 7.4 KW. Type: Falcon Classic 110.

Keuken

Twee offertes, een voor alleen renovatie keuken en een voor een compleet nieuwe keuken.

nieuwe keuken

Wij wilden de oude keuken vervangen voor een nieuwe zoals die nu is. Wat is er mogelijk?

keuken plaatsen

Zoek deskundigheid voor het plaatsen van een keuken. We gaan binnenkort een keuken kopen en deze moet worden geplaatst. Heb twee rechter handen en zal zelf cv / water en gasaansluitingen doen. Zoek expertise voor plaatsen kasten / deuren en aanrechtblad etc. Ben benieuwd ofdat u iemand weet die dit met mij wilt doen.

Een nieuwe keuken moet geplaatst worden. ...

Een nieuwe keuken moet geplaatst worden. Er moet electra en waterleidingen verlegd worden van maximaal 1/2 meter. Tevens moeten er gedeelten van de muur opnieuw gestucd en geschilderd worden. Dit zijn kleine oppervlakten. Een CV Radiator moet worden verwijderd. Keuken bestaat uit 5 inbouwapparaten, laden kasten en is wit hoogglans van kleur. Ook de keuken zelf moet geplaatst worden.

Ikea keuken installeren (ca. 3,70 x 1,50 ...

Ikea keuken installeren (ca. 3,70 x 1,50 m2), leidingen gas en water verplaatsen incl. materiaal, koel-vriescombi inbouwen, gat uitzagen voor gaskookplaat en aansluiten (aanrechtblad wordt geleverd met ingefreesde spoelbak), combimagnetron inbouwen, vaatwasser inbouwen, moterloze afzuigkap plaatsen, kraan aansluiten, elektra t.b.v. inbouwapparaten waar nodig aanpassen, tegelwerk boven aanrechtblad (ca. 3m2), tegelvloer met motief (portugese tegels) aanleggen (ca. 9 m2).

Het plaatsen van het keukenblad en ...

Het plaatsen van het keukenblad en aansluiten van de waterleiding, warm/koudwater op de in te bouwen kraan en de afvoer van de ingebouwde spoelbak. Het plaatsen van 3 bovenkasten en het aanbrengen van verlichting hiervoor. Het plaatsen van een nog te kopen, maar wel al bekend model, motorloze afzuigkap. Het plaatsen van een bad inclusief aan/afvoer en het verplaatsen van een wasbak. Eventueel het plaatsen van een wand tegen het bad. Het plaatsen van een nog te kopen toilet.

hebben een 2e hands hoekkeuken met ...

hebben een 2e hands hoekkeuken met bovenkasten, afzuiger die ingebouwd moet worden in recht model. bestaat uit losse nderdelen, gas aanleggen,

11deuren en kozijnen binnen schuren en ...

11deuren en kozijnen binnen schuren en schilderen