Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor folie verwijderen en keuken spuiten:

Folie verwijderen en keuken spuiten

Graag zien wij een offerte tegemoet voor het spuiten van deurtjes en ladefronten van onze keuken. Het betreft MDF met een loslatende kunststof bekleding. Het betreft 27 items. In de bijlage vindt u hiervan een lijst. Ook zijn twee foto's toegevoegd. Misschien kunt u de offerte splitsen in de volgende onderdelen: 1. Demonteren, monteren van deurtjes en laden fronts. 2. Ophalen en na spuiten weer bezorgen van de items. 3. Het spuitwerk (zonder (de-)montage) en halen en brengen.
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor folie verwijderen en keuken spuiten uit heel Nederland:

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oude dakpannen verwijderen, en nieuwe geïsoleerde platen monteren inclusief condens folie, wellicht ook wat nieuwe panlaten. Dak is ongeveer 64 m2.

Dak vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oude betonpannen verwijderen en afvoeren. Dan folie en nieuwe panlatten met nieuwe sneldek betonpannen. Dit alles omdat ze 45jaar oud zijn en ik wil zonnepanelen gaan leggen.

Dakpannen en dakbeschot vervangen

Ons dak is ongeveer 300 m2. Een gedeelte van het dak heeft een dakbeschot van ethernitplaten. Dit is ongeveer 250 m2. De andere 50 m2 is kippengaas en folie. Wij willen graag normale oranje dakpannen, geen sneldekker of geglazuurde pan. Graag een offerte voor het verwijderen van de pannen en het dakbeschot, alsmede het aanbrengen van nieuwe platen en folie, panlatten en pannen. De vrijstaande woning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Dak renovatie pannendak

Dak renovatie pannendak: 1. Renovatie pannendak tussenwoning (4 meter breed, 40 m2): - Nieuwe dampdoorlatende folie, panlatten en tengels - Nieuwe dakpannen OVH oranje/rood - Ondervorsten, nok/hoekkepervorsten, begin/eindvorsten - Gevellood (3m) 2. Schoorsteen verwijderen of renoveren 3. Dakgoot vervangen (2x 4 meter) 4. Optie: Meerprijs voor isolatiefolie SF-19 ipv dampdoorlatende folie 5. Optie: Meerprijs voor vervanging dakbeschot

Dakshingles plaatsen

De dakpannen boven de eerste verdieping wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal er eventueel dampwerende folie geplaatst moeten worden en de dakplaten gecontroleerd. Daarna mogen er dakshingles geplaatst worden. Het gaat om een hoog punt van de woning, deze is ongeveer 5.50 meter breed en 1 meter hoog.

Folie op MDF deuren verwijderen

Ik heb 5 deuren met folie (2 kleuren). Zie bijgevoegde foto. Ik wil de folie laten verwijderen.

Dak renoveren en oude schoorsteen verwijderen

Ik wil het vervangen van de pannen van een dak van ongeveer 45 m2 en het aanbrengen van folie/isolatie realiseren. En het verwijderen van een oude schoorsteen. Vervolgens moet al het puin worden afgevoerd.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

In onze woning uit bouwjaar 1923 hebben wij houten vloeren waarvan de balken verrot zijn. Ik ga zelf de huidige vloer verwijderen en zoek een aannemer die er voor mij een nieuwe vloer van folie met schuimbeton kan plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 550 x 700 cm en diepte van 30 cm. Ik ontvang graag uw offerte. Ik wil een afspraak maken om de technische details met u door te spreken.

Vijver uit achtertuin verwijderen

Ik overweeg om de vijver in mijn achtertuin te laten verwijderen. Oppervlakte circa 10 m2 en 1.5 meter diep (op diepste punt). Het betreft een folie vijver. Het moet opgevuld worden met grond en er moet bestrating op.

Laminaat leggen en afwerken

Graag zou ik laminaat gelegd willen hebben in de woonkamer. Inclusief afwerking met hoge plinten. De kamer is 48 m2. Er ligt nu laminaat met folie en ondervloer. Folie en ondervloer kunnen volgens mij blijven liggen, het verwijderen van het laminaat mag worden opgenomen in de offerte.

Partners

Partners van Casius