Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor repareren of vervangen gebarsten inductieplaat:

Repareren of vervangen gebarsten inductieplaat

Onze inductieplaat is gebarsten, voor verzekering moeten we offerte hebben voor reparatie of evt vervanging van de plaat. Het gaat om AEG HK764400FB. Kan iemand ons verder helpen?
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren of vervangen gebarsten inductieplaat uit heel Nederland:

Houtrot onder een aluminium pui repareren

Dorpel van de schuifpui vervangen (eventueel betonnen stukken) Onze aluminium schuifpui naar de tuin heeft houten kozijnen. Door de jaren heen is er houtrot ontstaan aan onderdorpel. De schuifpui is 250 cm breed en 235 cm hoog. Graag wil ik de onderdorpel laten vervangen (evt. door een betonnen exemplaar).

Dakgoot en boeidelen vervangen of repareren

Het gaat om dakkgoten van een semi-bungalow met totale lengte van ongeveer 30m die op een paar plekken lek is en het hout op een aantal plekken is aangetast.

Verrot boeiboord vervangen

Ik wil een lekkende dakgoot repareren en daarna de huidige houten boeiboard onder de dakgoot vervangen door kunststof. De lengte is bijna 23 meter. Een kant 11 m met twee hoeken en een kant 12 m met twee hoeken.

Mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen

Wij hebben sinds 2009 een Keller keuken. Bij de carrousel van deze keuken lijkt onderaan een onderdeel defect/afgebroken en draait de carrousel niet meer goed. De deurtjes sluiten daardoor ook niet meer goed. Wij zijn op zoek naar een vakbekwame reparateur die de carrousel kan repareren of eventueel kan vervangen.

Repareren tuinhuis

Voor een tuinhuis ben ik op zoek naar een ervaren timmerman die aantoonbaar eerder dergelijke werkzaamheden heeft uitgevoerd. Het betreft het vervangen van de onderste horizontale balken ivm houtrot. Afmeting tuinhuis 6x3.

Intercom repareren of vervangen

Heb momenteel een hele oude intercom die het biet doet, wil deze graag laten repareren. Indien dat niet mogelijk is wil ik de Alecto DP-60 Audio deur intercom kopen en deze laten monteren.

Geister repareren of vervangen

Mijn geiser (fasto 1400) geeft geen warm water meer. Daarom wil ik hem graag zsm laten vervangen of repareren.

Dakgoten vervangen

Ik wil graag mijn dakgoten repareren of vervangen. Er is namelijk een lek. Mijn dak heeft een omvang van 7 m bij 5 m ongeveer.

Golmar Platea deurintercom plaatsen

Mijn bestaande intercominstallatie [zonder video] wil ik vervangen/repareren tot een Golmar Platea met video.

Trappenhuis renoveren in vve complex

Ik ben een van de eigenaren van een pand in Rotterdam. Wij zijn opzoek naar een aannemer die het gehele trappenhuis kan renoveren. Dit zal gedaan moeten worden tegen een scherpe prijs maar wel met de juiste kwaliteit. Uit te voeren werkzaamheden zijn onder andere: - Adequate verlichting in het gehele trappenhuis; - gaten in plafonds repareren, rachelen, gipsplaat plaatsen, vervangen, stucen en/of verven; - bestaande deur renoveren (nieuwe plaat plaatsen aan de achterkant voor versteviging, nieuwe scharnieren plaatsen, softclose deurdemper); - 1 intercom met camera plaatsen (voor vier appartementen en indien een redelijke prijs met smartphone functie); - Lopers verwijderen van het trappenhuis en vervangen met pvc krasbestendig + trapneus antislip; - treden begane grond tot en met tweede verdieping verbreden en waar ingezakt opvullen; - hal tweede verdieping nieuwe plaat plaatsen; - Leidingen isoleren voor warmte en geur; - kruipruimte isoleren voor de geur; - infrezen kabels; - stuc werkzaamheden en schilder werkzaamheden in het gehele trappenhuis. Foto's van de huidige staat kunnen gedeeld worden en een bezichtiging kan ook op korte termijn worden ingepland. Wij horen graag of u hiervoor interesse heeft en op wat voor termijn u eventueel zou kunnen starten met de werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius