Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor repareren of vervangen gebarsten inductieplaat:

Repareren of vervangen gebarsten inductieplaat

Onze inductieplaat is gebarsten, voor verzekering moeten we offerte hebben voor reparatie of evt vervanging van de plaat. Het gaat om AEG HK764400FB. Kan iemand ons verder helpen?
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren of vervangen gebarsten inductieplaat uit heel Nederland:

Laminaat repareren vanwege een lekkage

Ik heb een lekkage gehad in mijn toilet waardoor mijn laminaat en plinten zijn beschadigd. Ik wil graag een deel van het laminaat vervangen dat kapot is en mijn verzekering heeft een offerte nodig. De totale oppervlakte is ongeveer 20-30 m2. Afvoeren graag in overleg. In totaal moet er wel minder dan 20 m2 vervangen worden, maar ik weet niet precies hoeveel, daar laat ik graag iemand naar kijken.

Laminaat repareren

Na een lekkage van de CV-leiding is/wordt een deel van de laminaatvloer opengebroken en zal vervangen moeten worden. Dus ik praat mogelijk maar over enkele vierkante meters, 3m2 meer arbeidsloon dat productkosten. Het totaal oppervlakte 4 x 4 Doen jullie dat?? Het volledig uitbreken is problematisch, omdat er grote kasten op 'gebouwd' zijn!

Lek in een vijver opsporen en repareren of folie geheel vervangen

Mijn vijver blijkt lek te zijn, ik weet niet of het lek nog te vinden is of dat het folie geheel vervangen dient te worden. De vijver is ongeveer 4 bij 5 meter. In het midden van de vijver is een eilandje gerealiseerd. Rondom de vijver is beplanting. Graag ontvang ik een offerte.

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Een aantal weken geleden is Eneco bij ons langs geweest om te checken waarom de verwarming het niet meer doet. Ze hebben vastgesteld dat de thermostaatkraan/klep (die normaal gesproken is aangesloten op de hoofdkraan) in de meterkast niet meer reageert op de centrale thermostaat in de huiskamer. Zij repareren dit niet omdat het niet binnen hun dienstverlening valt. De thermostaatkraan/klep is nu losgekoppeld zodat we tijdelijk handmatig de warmwatertoevoer kunnen regelen, indien nodig met de hoofdkranen. Of de klep kapot is, of de trafo of dat het hem in de aansturing zit weet ik overigens niet.

Oude radiator vervangen, tegels repareren + randen kitten

In onze badkamer komen in de douche een paar tegels naar voren. Wellicht zit er vocht achter? Ze zitten nog niet los, maar zitten niet meer strak op de wand. Dit is al een keer eerder gebeurt en gerepareerd, maar nu hebben we het weer. Verder willen we ook een verroeste handdoekenradiator vervangen en 2 kitranden vervangen. Deze zitten bij de wastafel en op de vloer. De radiator graag afvoeren. De nieuwe radiator koop ik zelf. Ik zou het materiaal zelf kunnen regelen, als u mij doorgeeft welke materialen u nodig heeft.

Dakgoot ombouw repareren vervangen

Onze ombouw van de dakgoot is vanwege de storm losgeraakt en naar beneden gevallen. Er is al een offerte gemaakt door een bedrijf die door de uitvoerders op de afgesproken reparatie dag met 1300 euro werd opgeschroefd. Ik ging met deze gang van zaken natuurlijk niet akkoord. Ik wil een passende offerte waarmee de schade aan de mijn dakgoot door een erkend dakdekkersbedrijf hersteld gaat worden.

Repareren/vervangen draai/kiepraam

Het draai-kiepraam in onze dakkapel sluit niet meer en moet vervangen worden. Ik ontvang graag een offerte.

Inregelen van stadsverwarming

De honeywell pomp werkt niet goed, het blijft hangen. En daardoor is het te warm of te koud, en nu moet ik de stadsverwarming handmatig aanzetten. Ik wil de pomp daarom vervangen of repareren, en de radiatoren inregelen.

Paumelle in stalen kozijn vervangen en nieuwe deur afhangen

Tussendeur van de hal naar de garage (branddeur) hangt met 3 paumelles in een stalen kozijn. Het onderste bevestigingsbusje in het kozijn is stuk; kan de paumelle niet bevestigen). Daardoor hangt de deur scheef en kraakt bij het open en dicht doen. Omdat deze deur veel te zwaar is voor de paumelles wil ik deze deur ook vervangen door een gewone tussendeur. Kunt u het stalen kozijn (bevestiging van de paumelle) repareren/vervangen en de nieuwe deur afhangen?

Houten damwand repareren

Onze tuin ligt aan het water en is omgeven door een stalen damwand. Vóór deze wand is een houten beschoeiing aangebracht. Daarvan zijn enkele planken onder en enkele vlak boven het waterpeil los gelaten. Deze moeten opnieuw worden bevestigd/worden vervangen. Ook bij onze buren hangen enkele planken (onder en boven) het wateroppervlak los.

Partners

Partners van Casius