Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor repareren of vervangen gebarsten inductieplaat:

Repareren of vervangen gebarsten inductieplaat

Onze inductieplaat is gebarsten, voor verzekering moeten we offerte hebben voor reparatie of evt vervanging van de plaat. Het gaat om AEG HK764400FB. Kan iemand ons verder helpen?
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren of vervangen gebarsten inductieplaat uit heel Nederland:

Houten regen afdakje repareren en afwerking kozijn binnenkant vervangen

Het hout van het regen afdakje is verrot geraakt. Ik zou dit graag gerepareerd willen hebben. Afdakje zit aan zijkant huis op 5 a 6 meter hoogte, is ook te bereiken vanaf dak. De afwerking gedeelte van ons kunststof kozijn is het hout verrot geraakt, deze willen we vervangen door hout maar liefst met kunststof plankjes.

Riool in de voortuin vervangen

In de rioolbuis in de voortuin, die de PVC rioolbuis van het huis verbindt met het gemeente riool, zitten gaten waar wortels doorheen groeien. Deze buis wil ik graag laten vervangen of repareren (als dat mogelijk is). Er is door RRS een camera inspectie uitgevoerd. De voortuin is circa 4,5 meter lang. Voorwerk, weghalen van de tegels en een deel van het graven kan ik zelf doen.

Lekkage bij lichtkoepel repareren

Bij ons kantoorpand in Amsterdam Noord is nu lekkage bij een lichtkoepel. We willen liever niet de koepel vervangen, dus vandaar dat ik nu aan het zoeken ben naar een dakdekker die het wellicht kan repareren. Ik zoek dus naar een monteur die dakplaten kan plaatsen in het bestaande frame. Het gaat om 2 lichtstraten van 2,5 x 10. Het liefst zo snel mogelijk.

Rookgasafvoeren checken

Bij ons appartement willen we graag de aluminium rookgasafvoer kanalen laten checken en indien nodig deze laten vervangen/repareren. Het gaat om 9 appartementen.

Convectorput vervangen door radiator

Door een rioolbreuk zijn er 2 convector putten beschadigd en niet meer te repareren. Wij willen deze putten laten vervangen. De oude moeten ook worden verwijderd. Het gaat om putten van ongeveer 60 cm bij 10 cm.

Thermostaatkraan repareren of vervangen van RAP showerroom

Graag de thermostaat (binnenwerk) vervangen van de RAP douchecabine. Het is een ronde mengkraan die achter de cabine d.m.v. een pijpje aan een aan een uitloop is verbonden die in de ook weer met een ronde kraan in de douchecabine op vier verschillende uitloop standen gezet kan worden. Hartafstand tussen beide ronde kranen, van binnen uit gemeten, is 10 cm.

Dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen

Graag zou ik mijn dakkapel laten repareren, of vervangen als dat nodig is. Oppervlakte van het dak is 5 m². Het gaat om een dakkapel lekkage verhelpen en boeidelen, windveren en rabbatdelen vervangen voor Trespa. Ook graag het bitumen vervangen. Het de afvoer graag ook vernieuwen. Graag ook oude materialen afvoeren.

Balustrade balkon repareren

Houten balkon balustrade is deels verrot. Moet eraf gehaald worden en grote delen moeten vervangen worden.

Lood vervangen schoorsteen

We willen de schoorsteen laten repareren omdat we hier lekkage hebben. In het bouwkundig rapport staat dat in ieder geval het lood vervangen moet worden.

Dakgoten boeien windveren

Vervangen/repareren van lekke dakgoten en aanbrengen van kunststof windveren en boeien. Het zijn zinken dakgoten van totaal 18 meter lang. Als het zo is dat deze vervangen moeten worden, dan wil ik dat de oude dakgoten afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius